Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
Navijas za Crno-bele... :D

To me svi pitaju, kako povezujem Zvezdu i Juve

Zvezdu volim, za Juve navijam :da:

@lemmy sixx, ma navatali su i ostale, ono je bio direktno rat protiv Juventusa

Edited by Black Totem 213
Posted (edited)
I mene to isto pitaju."Kako mozes navijati za Zvezdu i Juventus?".Eto tako,mogu.Jebe mi se za boju dresova.

Samo sto se u ovoj zemli sve vise navija za Juve! :) :) A znas li koji su najvise zbunjeni. Oni ..... sto su u fazonu Inter/Serbia :) :) :)

@Thule, sve mi je to slabo za Juve, moraju da nadju i jednog extra srednjaka

Posted

Pa jebo ti to...sredinom 90-ih su mogli vikati Juventus/Srbija,pocetkom 2000 Lacio/Srbija...da cela Zvezda dodje u Inter ne bih navijao za njih.

FORZA JUVE!!!

Posted
@Thule, sve mi je to slabo za Juve, moraju da nadju i jednog extra srednjaka

Jbg, ako mene pitaš, glasam za kloniranje Pavela Nedveda ;)

Posted
Pa jebo ti to...sredinom 90-ih su mogli vikati Juventus/Srbija,pocetkom 2000 Lacio/Srbija...da cela Zvezda dodje u Inter ne bih navijao za njih.

FORZA JUVE!!!

:) :) :) bukvalno tako

jugovic.jpg -- Jugovic!

Forza Juve!

Posted

Što se tiče srednjaka, ja bi voleo da tu vidim još jednog old-timera, Ballack-a ;). Tako bi se makar malo iskupio za onu izdaju Bayern-a.

Posted
Što se tiče srednjaka, ja bi voleo da tu vidim još jednog old-timera, Ballack-a ;). Tako bi se makar malo iskupio za onu izdaju Bayern-a.

Ide u Real ili ostaje u Celziju jos se ne zna, ja sam hteo da juve dovde Riberija ali otisao je u Bajern M.

Voleo bi da u Juve dodje Bastian Schweinsteiger, ali tesko da ce ga Bajern M prodati

Posted
Voleo bi da u Juve dodje Bastian Schweinsteiger, ali tesko da ce ga Bajern M prodati

Čitaš mi misli! Bastian je tako nenadjebivo dobar igrač! Baš tražih neke vesti o njemu. Ali i ja sumnjam da bi ga se Bayern tako lako odrekao. Ili možda Lahm, ni on nije loša investicija. Taman da Chiellini nauči nešto od njega ;).

Posted (edited)

667444023_small.jpg

Ma juve pravi tim od mladih igraca koji ce se uklopiti sa ovim starijim. Sto nije lose za sledecu sezonu u LS! :da: I kad se Lipi vrati :da:

Posted
667444023_small.jpg

Ma juve pravi tim od mladih igraca koji ce se uklopiti sa ovim starijim. Sto nije lose za sledecu sezonu u LS! :da: I kad se Lipi vrati :da:

Jesi li siguran da ce Juve biti medju prve 4 ekipe ove godine? A, da... namestice sve utakmice... kako sam mogao da zaboravim...

Posted

realno gledano INTER ima najvishe shanse,imaju dobru kompaktnu ekupu,josh sam da Adrijano udje u formu..MILAN je uvek tu negde,shto zbog Silvija (setite se lige shampiona,UEFA nije izbacila MIlan , on kasnije dobija najlakshu grupu u LS),shto zbog maestrajnog veznog reda ,tu pre svega mislim na liniju KAKA PIRLO...JUVE je velika nepoznanica za mene , dolaze sa potpuno novim timom, koji je sudeci po imenima spreman za velika dela...FIORENTINA je ostala bez TONIJA i mislim da realno nemoze da parira velikanima...a shto se ROME tiche ona ima relativno mlad tim,i bio bih vishe nego zadovoljan ako zavrshi na 3. mestu(po uslovom da pobedi LACIO u oba mecha)...moja prognoza za sledecu sezonu

1.INTER

2.MILAN

3.ROMA

4.JUVE

Posted
:) :) :) bukvalno tako

jugovic.jpg -- Jugovic!

Једини Јуве за који сам навијао (у ЛШ), јер је био убедљиво најјачи на свету... После је почео да краде титуле и тако...

Него, ко жели да види Интер-Србију ето сајта...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...