Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

a sta je bese rekao za juve?

edit

Lennon zamena za Figa!?

Wednesday, 30 January 2008

Predsednik Intera Massimo Moratti vidi Aarona Lennona kao idealnu zamenu za Luisa Figa kome je ovo oprostajna sezona u dresu Intera.

Italijanski mediji spekulisu kako bi celni ljudi Intera u sledecih nekoliko dana mogli otputovati u London kako bi razgovarali sa vodecim ljudima Tottenhama o transferu ovog reprezentativca Engleske u redove sampiona Italije.

Veruje se kako bi se u ovaj transfer mogao ukljuciti i Adriano koji bi se u tom slucaju preselio u londonski klub jer je Totenham na pocetku sezone bio zainteresovan za usluge popularnog Imperatora.

'Spursi bi uskoro mogli prodati i Berbatova sto bi otvorilo prostor za Adriana.

mislim da bi lenon bio odlicno pojacanje. pogotovo bi bio dobar posao utrapiti im adriana za njega.

Edited by sabre
Posted

Ako prodaju Berbatova, poješće govna. Adriano je slab, prošlo je njgovo vreme. Ništa Tottenham nije uradio ni sa dovođenjem pojačanja, a tek ništa neće uraditi ako proda Berbatova i Lennona.

Posted
Adriano je slab, prošlo je njgovo vreme

apsolutno tacno. zato bi to bila dobra trampa za inter. a losa za totenhem, ali kome puca prsluk za njih.

Posted (edited)
Zanetti: Zbog Intera sam odbio Real i Barcu

INTEROV kapetan Javier Zanetti otkrio je kako je u karijeri odbio i Barcelonu i Real Madrid kako bi ostao u svom voljenom Interu.

Argentinski desni branič vjerojatno je najomiljeniji igrač Intera u posljednjih 15 godina od strane navijača.

Zanetti je u Interu od 1995. godine, kada ga je predsjednik Moratti kupio iz argentinskog Banfielda.

Tijekom svoje karijere Zanetti je zaslužio poštovanje svojih suigrača, navijača i trenera i postao simbol kluba, kojeg unatoč brojnim ponudama nikad nije ni razmišljao napustiti.

"Imao sam mogućnost zaigrati za Barcelonu i Real Madrid u karijeri, ali sam odbio ponude jer sam htio ostati u Interu", izjavio je Zanetti.

Zanetti je za argentinsku reprezentaciju nastupio 117 puta, što je najviše u povijesti.

najbolji levi/desni bek ikad.

Edited by sabre
Posted

naravno sledece god. na SKUDETO...........ziveli svi..........

pa da............ali ipak smo se mi vratili iz serije B i prodali smo dosta igraca i nismo u toj formi.........

i tek sada skupljamo tim za sledecu sezonu.......tako da sledeca sezona mora da nam bude uspesna (ako napravimo tim i spremimo se dobro)

a jedina nada nam je kup...........sad samo inter da izbacimo..........bice extra.........trenutno je 2:2 ne 2:3........

sad su dali gol .NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE u kur. i sve neeeeeeeeeee bre...........

a ja cu se ubijem..............AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Posted (edited)
90' Juventus 2 - 3 Inter Milan

sasvim ocekivano. svaki drugaciji ishod bio bi iznenadjenje.

edit

ladno je za inter igrao mali baloteli, i to od prvog minuta :) i pele :) koji je isto klinac :)

ovo je zaista veliko ponizenje za juventus. tuci ih sa cetvrtim timom u sred torina... jebote...

Edited by sabre
Posted

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

EEEE

ne mogu da verujem ispali smo iz kupa................neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

poludeo sam..............i LIVERPOOL mi izgubi od West-a AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.

ma kako bre da izgubimo...........ne ne ne ne mogu vise da se nerviram............cu puknem............

kada dodjem sutra u skolu i kada me vide smorenog nece nista da me pitaju......vec znaju sta se desilo...........

cccccccccccccccccccccccc

ove sezone nema trofeja za nas........cccccccccccccccc

jaoooo

Posted
a sta je bese rekao za juve?

Ma srao peder kako mu ne pada napamet da igra za klub koji je dosao iz druge lige,kako je to premali klub za njega...ma sisetina.Uopste nisam zadovoljan njegovim dolaskom.Uopste.Pogotovo kada sam video da ce Liverpool te pare koje su dobili za njega iskoristiti za otkup Maskeranovog ugovora,a za njega zesce bio zainteresovan Juve i hteo ga dovesti na leto.No,ko zna kakve su tu igre u pitanju.U svakom slucaju,trebace ta sisa dosta da se dokaze da bi zadivio.

Zaneti najbolji levi/desni bek ikad.

Zaneti je sjajan igrac,ali preterujes.

Bem mu mater nije mi jasno kako je Juve dozvolio pishljivom Interu da im onoliko bodova pobegnu...

Dozvolio je zato sto ima los tim.Kojekakvi Legrotalje,Molinari,Birindeliji,Bumsongovi i ostala boranija nisu za osvajanje nicega.Ovaj tim treba videti kao prelazan period do ponovne totalne dominacije.Plasman u LS je cilj,i toga se treba drzati.

sasvim ocekivano. svaki drugaciji ishod bio bi iznenadjenje.

edit

ladno je za inter igrao mali baloteli, i to od prvog minuta :) i pele :) koji je isto klinac :)

ovo je zaista veliko ponizenje za juventus. tuci ih sa cetvrtim timom u sred torina... jebote...

Istina da bi bilo iznenadjenje,ali ne toliko.Ipak je to Juve.Ponizenje nije,zbog toga sto je utakmica zavrsena tako kako je,zbog toga sto Juve ima los tim koji po imenima trenutno nemoze da parira paprikanerima,i zbog toga sto su u odbrani igrali Legrotalje,Molinaro i Birindeli,najgori odbrambeni red koji je Juventus imao u istoriji svog postojanja.Katastrofa.Organizator igre polumrtvi Kristiano Zaneti.Koja skupina,u picku materinu. :)

Alesandro Del Piero je covek koji uprkos godinama zabija golove i igra odlicno.Ikona,car!

Posted (edited)

inace, zaista sam preterao kad sam rekao da je inter igrao sa cetvrtim timom. pomislio sam to kad sam video da je igrao baloteli. sad sam pogledao izvestaj, igralo je 5-6 igraca iz standardnih 11.

a baloteli ako nastavi da napreduje ovim tempom ce biti cudo od igraca. za 3-4 godine medju top 5 centarfora u evropi. tek mu je 17 godina jebote...

194518851047a102d09ddb4473461988_big.jpg

Inter je prakticno sa samo nekoliko prvotimaca igrao, a sve ostalo su bili mladi igraci ili rezerve, dok je Juventus izasao u prvom timu (osim Trezegea i Kamoranezija, koji su usli ubrzo), pobedio i dokazao da ce Juve morati jos puno godina da radi kako bi bio na nivou Intera. Najgori potez na utakmici je kada je Kamoranezi sa ledja brutalno startovao nad mladim Peleom i zaradio direktan crveni karton.. To jos jednom pokazuje koliko je Juventus nemocan i mali, kada nema sudija da im sude u korist, sto je bio slucaj do pre nekoliko godina...

^komentar sa b92.net... svideo mi se pa sam pejstovao...

Edited by sabre
Posted

Taj tekst je napisao neki iskompleksirani paprikaner koji nema veze sa zivotom. :da:

Pod jedan,ako cemo vec gledati u picinu dlaku,Juventusu nije igralo pola tima.Bufon,Kjelini,Andrade,Nedved povredjen igrao,Trezege takodjer.Pod dva,dvomec je bio neizvestan sto govore i rezultat i igra.Juve ce jos morati puno da radi kako bi bio na nivou Intera?Kakva je ovo glupost od izjave!Kakav crni rad,pa na leto ce vec dovesti sjajne igrace,uigrati ih do jeseni i boriti se za skudeto.To je svakome jasno.

"Juventus nemocan i mali, kada nema sudija da im sude u korist",ovaj debilitet necu ni komentarisati.Kompleksi su cudo. :)

Posted

majke mi............dobro si rekao lemmy..........pola tima i nama nije igralo i to kljucnih igraca.... moj Buffon nije branio jbg...i ostalo........ne mogu samo se nerviram.......

Posted (edited)

Дечко, превише се ложиш, ово личи на глуматање, а никако на мишљење једног навијача.

Edited by Куруз
Posted

hvala sto to govoris..........valjda ce biti.........i ne valjda nego mora..........

nisma na kraj nego sam nervozan zbog jucerasnje tekme.......i nista vise ali proci ce.......

pa kao tebi lici na glumu ti misli sta oces.........bas me briga.........uopste ne glumim.......

Posted

ok........spusticu se ja uz metal........upravo slusam..........

nego kaze da glumim pa sto bih glumio da bih ispao neka faca......kako ja navijam za juve??? nego samo kazem

i svim srcem navijam za juve............. i nista vise...

Posted

Не, брате, не кажем да глумиш, него да претерујеш са коментарима типа "УБИЋУ СЕЕЕЕЕ!!! ААААААААААААА!!!!!" и тако даље. Полако, полако...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...