Hail Metal Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 Josh na pocetku teme sam rekao da Juve gubi titulu od malih ekipa , Redine i ostalih supaka , ni jedan derbi nisu izgubili ,
Zagrivuk Posted February 24, 2008 Author Report Posted February 24, 2008 Josh na pocetku teme sam rekao da Juve gubi titulu od malih ekipa , Redine i ostalih supaka , ni jedan derbi nisu izgubili , Juve je jebeno pokraden. Bar 9 bodova su u minusu. Krali su ih kad su igrali sa Napolijem, Parmom, i sinoc sa redjinom!
sabre Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 (edited) samo 1:1 sa doriom na strani. dobro, oni vec sad misle samo na revans sa liverpulom. p.s. jedan je ernan krespo! when Crespo beat Castellazzi with an unstoppable flicked header from Stankovic's cross. Crespo: "Only Inter counts" Edited February 24, 2008 by sabre
kuruz Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 Погодио сам Х. Јебем ти Лион и пп2+. За 35 минута нису могли да дају још један гол.
sabre Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 (edited) prognoziram x najvise zbog ubedljivog (i pomalo nezasluzenog) poraza u prvom delu prvenstva, mislim da ce biti super motivisani (roma) da pokazu da nisu (toliko) losiji od intera. plus, svaki bod im je vazan, treba im za drugo mesto i direktan plasman u ligu sampiona. roma ce igrati bez respekta, na pobedu, imaju dobru ekipu, vezali su par odlicnih rezultata protiv vrlo jakih ekipa (real, fiorentina) --> puni su samopouzdanja, tako da ce biti vrlo vrlo zajebano. Edited February 27, 2008 by sabre
Aces High Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 samo danas roma da pukne............
Zagrivuk Posted February 27, 2008 Author Report Posted February 27, 2008 Uh i ja sam za to da Roma izgubi!
sabre Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 ne gledam tekmu ali s obzirom na rezultat na poluvremenu interu ce bod biti ko kuca
sabre Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 kakva je bila tekma, nisam gledao? pogodio sam ishod, naravno
Vic Rattlehead Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 Ала је глуп Мексес, па то је страшно. Jeb'o mu bog majku. Mada, nisam baš siguran da je ono bilo za II žuti. Elem, X je pošten, samo što nismo morali primiti gol u 80+ minutu. Trebao je Mancini igrati od početka, Vučinić kao krilo ništa dobro nije donio, ali kontam da ga čuva za Real. Titulu smo 99% izgubili, sad treba pokušati izbaciti Real.
sabre Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 (edited) izbacice reala glup je suster bilo bi dobro i da inter prodje ali to vec malo teze Edited February 27, 2008 by sabre
Vic Rattlehead Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 Ja se nadam, mada ne vjerujem.
lemmy sixx Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 Jebem li ga,Real je to...a i ove godine igraju tipicno "juventusovski",na rezultat...ja ipak dajem prednost Realu,imaju izuzetno dobar rezultat,igraju kod kuce i objektivno imaju mnogo bolji tim od Rome. Glede Inter-Roma,rezultat odgovara Juventusu,ali bi jos bolje bilo da ih je Inter spickao.'Bem ti srecu...pobede direktne rivale za LS,i onda popuse prvo na namestaljku i onda na glupost.Onaj Nedved je totalno otisao u kurac,covek je postao retard nad retardima.
sabre Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 Jebem li ga,Real je to...a i ove godine igraju tipicno "juventusovski",na rezultat...ja ipak dajem prednost Realu,imaju izuzetno dobar rezultat,igraju kod kuce i objektivno imaju mnogo bolji tim od Rome. sta znam, primaju dosta golova, nije mi to bas juventusovska igra... vise su igrali tako prosle godine pod kapelom.. hteli su da igraju nekakav turbo fudbal sa puno golova pa eto im ga sad... imaju bolji tim, sto je i logicno jer imaju veci budzet , ali ne toliko mnogo bolji tim. u suprotnom ne bi pukli u prvoj nego bi izvukli bar nereseno. jeste hrabra prognoza, ali tipujem na romu. pomalo i navijacki, naravno.
lemmy sixx Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 Pa dobro,nije totalna juventusovska igra,tako moze igrati samo Juve...nego igra na rezultat.Jako cesto igraju 1:0,2:1...zato kazem da mi je sasvim logicno da ih u Madridu dobiju 1:0 i ajd' cao. E jebiga sad,to sto su izgubili neznaci da nemaju mnogo bolji tim.Pa i Inter je zduvao od Liverpula 2 komada pa i dalje stoji cinjenica da imaju mnogo bolji tim.
Grob Bez Dna Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 kako mrzim ove cigane-inter, nema dalje.kakva sreca..a u pm
sabre Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 ma tri srece Pa i Inter je zduvao od Liverpula 2 komada pa i dalje stoji cinjenica da imaju mnogo bolji tim. sa igracem manje
lemmy sixx Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 Pa dobro,nije rec o tome.Liverpul je pobedio Inter,ali to neznaci da Liverpul ima bolji tim.Naprotiv,ima mnogo losiji tim.
kuruz Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 Мртви Ливерпул је курац од екипе, волео бих да Интер прође.
lemmy sixx Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 Al' bas kurac od ekipa...katastrofa.Ko ce da prodje zabole me,ne volim ni jedne ni druge.
kuruz Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 Ни ја, али Интер мање мрзим, пошто не навијам ни за кога у Италији.
Melodicus Deathus... Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 Finale lige sampiona MILAN - LIVERPOOL !! Opet... Forza ROSSONERI!
Recommended Posts