Vic Rattlehead Posted March 20, 2008 Report Posted March 20, 2008 Lacio-Roma 3:2 Propuštena je odlična prilika da se priđe bliže Interu... Jebem ti boga...
sabre Posted March 20, 2008 Report Posted March 20, 2008 da, lacio nas je izvuko iz teskog sranja, bar za sad kazem za sad zato sto inter ima uzasno zajeban raspored do kraja a roma lagan juventus, milan, fiorentina, lacio - sve su to ekipe sa kojima inter treba da igra a roma ne
krchulj Posted March 20, 2008 Report Posted March 20, 2008 Treba im kvalitetan AM. To trenutno nemaju. Dejan Stankovic
krchulj Posted March 20, 2008 Report Posted March 20, 2008 (edited) Sto, to je njegova primarna pozicija? Ma zajebavam se, naravno samo, nije on toliko los igrac, koliko smo svi kivni na njega zbog neuspeha reprezentacije, a i bas mu ne ide ove sezone... Edited March 20, 2008 by krchulj
GRRRRRRRL!! Posted March 21, 2008 Report Posted March 21, 2008 Dejan Stankovic ovaj se zajebava? Sto, to je njegova primarna pozicija? Ma zajebavam se, naravno samo, nije on toliko los igrac, koliko smo svi kivni na njega zbog neuspeha reprezentacije, a i bas mu ne ide ove sezone... Ju mejk mi lef!!
Melodicus Deathus... Posted March 22, 2008 Report Posted March 22, 2008 Inter-Juve... Nek rokne neki grom i nek ih sve pobije!! Na mestu!
sabre Posted March 22, 2008 Report Posted March 22, 2008 pa jedino tako bi milan mogao da osvoji bilo sta u sledecih x godina
Melodicus Deathus... Posted March 22, 2008 Report Posted March 22, 2008 pa jedino tako bi milan mogao da osvoji bilo sta u sledecih x godina Pa to, ili da menjaju ekipu i trenera... Heh... "PA_TO"
Zagrivuk Posted March 23, 2008 Author Report Posted March 23, 2008 Forza Juve! BRAVO! da se zna ko je bolji
sabre Posted March 23, 2008 Report Posted March 23, 2008 nisam gledao, bio sam u dugra, ali su mi javili, i iskreno, ovaj poraz boli vise nego svi ostali ove sezone zajedno. posle ovoga, navijam da roma osvoji skudeto, i da inter iz toga profitira na dugi rok, kroz smenu mancinija, konacno. cestitke juventusu na pobedi. mancini odlazi. morati odlazi. cenio bih ako bi neko objektivno prepricao tok derbija. jebes izvestaje na netu. mrzi me to da citam. pogotovo u ovakvoj situaciji.
Aces High Posted March 23, 2008 Report Posted March 23, 2008 FORZA JUVE!!!!.......................................FORZA JUVE!!!!.................................FORZA JUVE!!!!
Aces High Posted March 23, 2008 Report Posted March 23, 2008 hehe..................sledece sezone mozda necete ni ici u UCL..................... hehe ali videcemo!!!!!
Melodicus Deathus... Posted March 23, 2008 Report Posted March 23, 2008 hehe..................sledece sezone mozda necete ni ici u UCL..................... hehe ali videcemo!!!!! Ali, ako udjemo... NASA JE!!
Aces High Posted March 23, 2008 Report Posted March 23, 2008 haha................prvo vi udjite.................(ako udjete) pa kvalifikacije.................. pa tek onda igra krece..................... e moj Milan propada polako....................jbg bio je jak tim................svi svetski igraci............ ali polako propada.................
Thule Posted March 23, 2008 Report Posted March 23, 2008 Skup gerijatrijskog odjeljenja gradske bolnice u Milanu. cenio bih ako bi neko objektivno prepricao tok derbija. jebes izvestaje na netu. mrzi me to da citam. pogotovo u ovakvoj situaciji. Vjerovatno ima ljudi koji bolje prepricavaju, pa cu se suzdrzati.
Melodicus Deathus... Posted March 23, 2008 Report Posted March 23, 2008 haha................prvo vi udjite.................(ako udjete) pa kvalifikacije.................. pa tek onda igra krece..................... e moj Milan propada polako....................jbg bio je jak tim................svi svetski igraci............ ali polako propada................. Milan je MOJ! I tek ce biti jaki... Just you wait... Skup gerijatrijskog odjeljenja gradske bolnice u Milanu. Kenjas ko foka iz Alabame!
Aces High Posted March 23, 2008 Report Posted March 23, 2008 (edited) Skup gerijatrijskog odjeljenja gradske bolnice u Milanu. hhehe tako je........... Edited March 23, 2008 by Aces High
El Karnisero Posted March 23, 2008 Report Posted March 23, 2008 Ali, ako udjemo... NASA JE!! Ko te je to slagao?
Melodicus Deathus... Posted March 23, 2008 Report Posted March 23, 2008 Videcemo... Jer, Milan ulazi!
Aces High Posted March 23, 2008 Report Posted March 23, 2008 Fiorentina ce ici u UCL a vi necete BRUKA!!!!!!!!!
Recommended Posts