Jump to content

Serie A


Zagrivuk

Recommended Posts

Саки рече да никад не би довео Роналдиња, пошто човек не воли да тренира и нема времена за тренинге од силних снимања реклама.

Share this post


Link to post
Share on other sites

citam danas da je transfer dosao u pitanje jer ronaldinjo ne zeli da igra kup uefa sledece sezone, izmedju ostalog i zbog velikih sponzorskih ugovora koji bi u tom slucaju bili raskinuti. ipak, transfer u milan je jedina opcija za njega tako da mislim da ce se ipak realizovati.

 

 

interu zaista ali zaista ne treba jos jedan centarfor ali voleo bih da uzmu drogbu ako ni zbog cega drugog a ono da ga ne bi uzeo milan.

 

u tom slucaju tandem bi bio zlatan - drogba, a suazo i sve bolji sedamnaestogodisnji baloteli (koji ce vrlo verovatno uskoro postati najbolji centarfor na svetu), kao i kruz, bi cekali sansu sa klupe. adrianovu dobru formu koju demonstrira u brazilu treba iskoristiti i sto bolje ga utopiti na leto, kao i nazalost krespa, jer je zaista ispod casti jednoj takvoj fudbalskoj velicini da bude cetvrta ili peta opcija u napadu, makar i na zalasku karijere. osim toga, dovesti pored hleba (ako se to ispostavi kao tacno) jos jednog ofanzivnog veznjaka ekstra klase.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

 

Mora se sacekati kraj sezone, Juve je 90% jednom nogom u LS, sto znaci da ima mogucnost za dovodjenje boljih igraca. Sa druge strane Juve se mora prodati ovim Rusima (Koji su navodno demantovali, ali nadgledaju) jer je Juventusu potrebna kinta i drugo rukovodstvo. Secco treba da se otera. A i da vrate Lipija. Italijani su ove godine bili poprilino slabi zahvaljujuci Interu, koji je unistio ligu. Ali sledece godine nece biti bas tako lako.

Morati (Najveci mafijoza Italije i milijarder) Inter

Berlusconi (Premijer i mafijoza, takodje pun kao brod) Milan

Dzordz Sorosh I Roma. Nju izgleda 99% kupuje jedan od najmocnijih ljudi na svetu, poznato djubre--Dzordz Sorosh.

Sto dovodi do toga da i Juve mora da se dobro proda i da ne trazi krs igrace i neke sa besplatnjake nego da daju po 50 miliona tipa za Benzem-u i igrace te velicine, a ne krsevi poput Djiraldina i slicno. Anjelija vise nema, potreban je novi mocnik na celu Juventusa i bice sve ok. NADAM SE!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ха, као да Јуве до сада није био у рукама criminal mastermind - a. :)

Juventus :confused: :confused: Ne diraj mi u postenje :) :) :)

 

Navijam za Rusku mafiju :da:

 

A sto se tice kurira mnogo lazu! :) :) :ph34r:

 

FORZA JUVE!

Edited by Lemur pije vodu iz bunara

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...