lemmy sixx Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 I jedino je u Romi bio odlican.Sve ostalo,kurton.U Realu ocajan,u Interu slab.Po mom misljenju,on je sada kurac na biciklu.Kordoba je za njega doktor nauka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 Dobiće Inter. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zagrivuk Posted November 22, 2008 Author Report Share Posted November 22, 2008 Cestitam fanovima Intera. A Juve je odigrao najgoru utakmicu u sezoni Ona odbrana je boze me sacuvaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
krchulj Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 I igrač utakmice, na poziciji AMC, Dejan Stanković!!!! ko je rekao da ga ne treba otpisivati zbog jedne loše sezone tokom koje je stalno igrao povredjen ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadsy Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 ćamuga Link to comment Share on other sites More sharing options...
sabre Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 (edited) vidim da je samuel najbolje ocenjeni igrac utakmice (bio sam na slavi), lemi jel i dalje mislis da je kurac na biciklu? mora da je cuo sta si rekao pa se dodatno motivisao edit Samuel: The “Wall” was impenetrable tonight as he kept Amauri in his back pocket kurac na biciklu. -- Edited November 23, 2008 by sabre Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadsy Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 Samuel je veceras bio pravi zid, on i Materaci su pojeli Amaurija i Del Pjera. Mora se odat priznanje i Kambijasu za defanzivne zadatke, taj covjek je prosto nezamjenjiv na poziciji zadnjeg veznog. Prosto me muka kad vidim u argentinskoj postavi Maskerana i Gaga, dok Kambijaso sjedi na klupi.. tako nesto je najavio Maradona, sto je vec sproveo na prijateljskoj protiv Skota. Juve ocaj zivi, mada moram priznat da Inter nije briljirao. U odbrambenoj fazi su fantasticni, ali im napad i organizacija igra cesto skripe. Koliko puta su trpali duge lopte na Ibru i Adrijana, ali je to bilo i ocekivano obzirom na formaciju i igrace. Deki i Maikon takodje odlicni, Ibrahimovic dokazao da je doktor za Amaurija iako jos nije popravio realizaciju 1 na 1. Amauri koji bjese nahvaljeno pojacanje, koga su sad dizali u nebo i govorili kako je prava zamjena za Ibrahimovica i igrac na njegovom nivou - sto je doticni pokazao. Bukvalno nista. Kao i u one 2 utakmice protiv Reala. Ali pravo iznenadjenje jeste lose izdanje Del Pjera, ocekivao sam vise obzirom da je bio u fantasticnoj formi. Kako god - raduje me zasluzena pobjeda i povratak Adrijana, koji je igrao za tim i dosta trcao(iako je imao par proseravanja, al to su brazilci). Jedino sto je lose jeste organizacija igre Intera, hvali im lakoce i igraca koji su u stanju da prave visak. Mozda kad Mansini i Kvarezma udju u formu, ali bice dobro ako se bar jedan od njih izbori za konstantno mjesto u prvih 11. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 Ovo je jedna od najgorih utakmica koje sam gledao u prethodnih godinu dana...ovo je bio smrt za fudbal,uzas...Inter je zasluzeno pobedio,i tu nema sta.Ali ne zato sto je bio bolji,vec zato sto je bio manje los.Juventus je bio katastrofalan.Najgora utakmica u sezoni.Odbrana je bila uzasna,ovo je bilo mucno za gledanje.Taman nahvalim Legrotaljea u poslednje vreme,i on se vrati na stare staze ocaja...Molinaro...sta vise reci za njega a da ne ne budem dosadan...njega jednostavno treba ubiti kao psa,zajedno sa onim smradom Ranijerijem koji ga toliko fprsira.Cak je i Kjelini bio slab.Sredina naravno nije postojala,a samim tim Amauri i Del Pjero su bezopasni. U svakom slucaju,ocaj.sto pre da se zaboravi i krene dalje.Svaka cast paprikanerima,zasluzeno su dobili. FORZA JUVE!!! vidim da je samuel najbolje ocenjeni igrac utakmice (bio sam na slavi), lemi jel i dalje mislis da je kurac na biciklu? mora da je cuo sta si rekao pa se dodatno motivisao edit Samuel: The “Wall” was impenetrable tonight as he kept Amauri in his back pocket kurac na biciklu. -- Naravno da je kurac na biciklu.Jaka muda,odigrao jednu dobru tekmu ove sezone,i sta je sada,najbolji stoper na svetu?Lik je kurton.A i jaka muda cuvati napadace koji ne dobijaju nista od veznog reda. Amauri koji bjese nahvaljeno pojacanje, koga su sad dizali u nebo i govorili kako je prava zamjena za Ibrahimovica i igrac na njegovom nivou - sto je doticni pokazao. Bukvalno nista.Kao i u one 2 utakmice protiv Reala. Lupetas gluposti,i to svetski.U prvoj utakmici protiv Reala je imao gol i asistenciju,a rezultat je bio 2:0.To nije nista?A u ovoj sezoni ima golova isto ko i Del Genije,8.Prati fudbal,ili bar proveri informacije,pa imas net pobogu,pre nego sto odvalis glupost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadsy Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 (edited) Naravno da je kurac na biciklu.Jaka muda,odigrao jednu dobru tekmu ove sezone,i sta je sada,najbolji stoper na svetu?Lik je kurton.A i jaka muda cuvati napadace koji ne dobijaju nista od veznog reda. Ovo mu je treca utakmica od pauze, i svaku je odigrao skoro bez greske. A boldovan zakljucak ti je genijalan - taj isti Samuel je dobio skoro svaki vazdusni duel sa Amaurijem, a nisu dobijali lopte od srednjeg reda zato sto su prvenstveno bili dobro markirani. Koliko su tako lopti srednjaci Intera pucali na Ibrahimovica, pa je skoro svaku primio, zagradio, predriblao, dodao.. Prosta je cinjenica da su napadaci Juventusa bili stavljeni u dzep, i mislim da ih ni sredina Barse sa onako ocajnim pozicioniranjem i markacijama odbrambenih Intera ne bi bolje snadbjevala. Lupetas gluposti,i to svetski.U prvoj utakmici protiv Reala je imao gol i asistenciju,a rezultat je bio 2:0.To nije nista?A u ovoj sezoni ima golova isto ko i Del Genije,8.Prati fudbal,ili bar proveri informacije,pa imas net pobogu,pre nego sto odvalis glupost. Ta prva utakmica sa Realom je za njega bila dobra jedino po skoru, igracki je bio prosjecan. Da nije bilo Del Pjera, druge bi pjesme pjevali. A druga protiv reala i ovo protiv Intera su jad i chemer, velike utakmice su ocigledno jos velik zalogaj za njega. I ne treba mi net da bih vidjeo kako neko igra, jel koristi ekipi citavih 90 minuta. Ibrahimovic npr. ne mora da postigne gol, ali zato iznese citav napad jer kupi brdo lopti i omogucava timu da izadje naprijed. Amauri se previse gubi, i treba mu jos vremena da se adaptira i pocne da daje konstantno dobre partije na velikom nivou. Ovim samo hocu da stavim tacku na ta poredjenja njega i Ibre koja se forsiraju po medijima, a vidim da ga i pojedini ovdje previse uzdizu. Lagano, nemoj sve navijacki da gledas edit: Edited November 23, 2008 by deadsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnos Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 sta mislite sampdoria -catania? ja odigrah keca..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 Prosto me muka kad vidim u argentinskoj postavi Maskerana i Gaga, dok Kambijaso sjedi na klupi.. Maskerano je u svakom pogledu bolji od Kambijasa , univerzalniji je , fizicki bolje pripremljen... , a sama cinjenica da igra u vecem klubu od Intera , to i dokazuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 Ovo mu je treca utakmica od pauze, i svaku je odigrao skoro bez greske. A boldovan zakljucak ti je genijalan - taj isti Samuel je dobio skoro svaki vazdusni duel sa Amaurijem, a nisu dobijali lopte od srednjeg reda zato sto su prvenstveno bili dobro markirani. Koliko su tako lopti srednjaci Intera pucali na Ibrahimovica, pa je skoro svaku primio, zagradio, predriblao, dodao.. Prosta je cinjenica da su napadaci Juventusa bili stavljeni u dzep, i mislim da ih ni sredina Barse sa onako ocajnim pozicioniranjem i markacijama odbrambenih Intera ne bi bolje snadbjevala. Oni nisu dobijali lopte od veznog reda!Mogli su oni biti i sami i da ih niko ne cuva,i opet ne bi zabili gol.Del Genije je tip igraca kod kojeg to nije od presudnog znacaja,i zbog otga on cesto i odlucuje utakmice,ali Amauri nije.Amauri je tipicni centarfor koga vezni red treba "nahraniti". Ta prva utakmica sa Realom je za njega bila dobra jedino po skoru, igracki je bio prosjecan. Da nije bilo Del Pjera, druge bi pjesme pjevali. A druga protiv reala i ovo protiv Intera su jad i chemer, velike utakmice su ocigledno jos velik zalogaj za njega. I ne treba mi net da bih vidjeo kako neko igra, jel koristi ekipi citavih 90 minuta. Ibrahimovic npr. ne mora da postigne gol, ali zato iznese citav napad jer kupi brdo lopti i omogucava timu da izadje naprijed. Amauri se previse gubi, i treba mu jos vremena da se adaptira i pocne da daje konstantno dobre partije na velikom nivou. Ovim samo hocu da stavim tacku na ta poredjenja njega i Ibre koja se forsiraju po medijima, a vidim da ga i pojedini ovdje previse uzdizu. Lagano, nemoj sve navijacki da gledas Navijacki?Ja ti covece govorim o statistici.On je centarfor,i njegovo je da zabija golove.On to i radi.Naravno,jos mu treba vremena da se adaptira,ali za ovo kratko vreme koje je u klubu,on pruza vise nego dobre partije.Golovi su tu,asistencije su tu.E sad,sto nije na apsolutno svakoj utakmici zabijao,i na apsolutno svakoj utakmici bio odlican...pa jebiga,nije bog. Poredjenja izmedju njega i Ibrahimovica su glupost,posto su njih dvojica totalno drugaciji tipovi napadaca.Ali totalno.I samim tim,imaju drugacije uloge u napadu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 sta mislite sampdoria -catania? ja odigrah keca..... ylazi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sabre Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 Molinaro...sta vise reci za njega a da ne ne budem dosadan...njega jednostavno treba ubiti kao psa,zajedno sa onim smradom Ranijerijem koji ga toliko fprsira. najjaci post na temi Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadsy Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 Maskerano je u svakom pogledu bolji od Kambijasa , univerzalniji je , fizicki bolje pripremljen... , a sama cinjenica da igra u vecem klubu od Intera , to i dokazuje. Hm, ne. Od Kambijasa je jedino brzi, i fizicki je bas jak. Ali tehnika, pregled igre, kefalo dok igra.. Esteban je tu ipak bolji. Maskreano jeste dobar, ali to je tip igraca ala Gatuzo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnos Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 ma cambiaso je tehnicar,ne mogu da se bas porede jer on igra u napadu ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 ko igra u napadu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnos Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 pa cambiaso Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 Je s' ti jeo bunike? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadsy Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 A ja se cudim sto Krespo ima problema da udje u prvih 11. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sabre Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 vrh su i kambijaso i maskerano. sto se tice gatuza, maskerano ipak ima puno bolju tehniku, zna da sutne, da doda, da bude opasan po gol itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadsy Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 Ima i Gatuzo solidno tehnike, a zna i da doda kratke i srednje pasove. Lik je poprilicno napredovao od kad sam poceo da pratim njegove igre. Jer ne bi dzabe mogao da igra toliko godina u Milanu i reprezentaciji. I koliko god ne volio zbog pojave to majmunche, uvjek bih ga prije birao u tim nego Maskerana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sabre Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 (edited) pa mozda je za nijansu bolji u defanzivnim zadacima i kvarenju igre, mada ja ne mislim da jeste, ali je za razliku od maskerana apsolutno bezopasan po gol, tj. manje vise neupotrebljiv u ofanzivnim zadacima. edit gatuzo je fudbalski ben valas a maskerano je bruce bowen ja cu uvek uzeti bowena Edited November 23, 2008 by sabre Link to comment Share on other sites More sharing options...
KazimKazim Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 Vise Brus Boven pogodi trojki, nego sto Maskerano da golova Link to comment Share on other sites More sharing options...
sabre Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 (edited) pa bas na to sam i ciljao, brus igra pre svega odbarnu na najboljem protivnickom igracu, ali zna da pogodi i vaznu trojku, kao sto i maskerano zna da da vazan gol ili da asisitira, iako je zadnji vezni... -- Edited November 23, 2008 by sabre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts