Grob Bez Dna Posted December 31, 2008 Report Posted December 31, 2008 da, videh to malopre...valjda ce da produzi ugovor sa njukaslom.
lemmy sixx Posted December 31, 2008 Report Posted December 31, 2008 Sam si rekao da im trebaju pojacanja da pariraju Interu , a vec to rade Pa nije to bas neko pariranje.Ok,drugi su,ali ipak 6 bodova manje i imaju poraz u direktnom duelu.Treba to bolje.Uz nekoliko pojacanja ce i biti,u zavisnosti od kvaliteta pojacanja vremenom ce doci i do ponovne dominacije.
lemmy sixx Posted January 2, 2009 Report Posted January 2, 2009 http://www.goal.com/en/news/593/juventus/2...r-messi-reports Koja glupost.
lemmy sixx Posted January 3, 2009 Report Posted January 3, 2009 Ajd' to je realnije,iako mi je i to sumnjivo.Ne znam bas,odlican je on igrac,ali spanac u Juventusu...nekako mi ne ide to.
morbid god Posted January 3, 2009 Report Posted January 3, 2009 Previse lagan za calcio. Messi ako ikad bude isao iz Barse(a mislim da hoce), ide u Inter. U svakom slucaju, ukoliko im treba igrac slicnih karakteristika - tu su Aguero i Tevez. I naravno, dvojac Napolija koji je vec adaptiran na seriju A, Lavezzi & Hamsik. A relano, Juventusu treba rekonstrukcija tima, poput onog kad su doveli Thurama, Bufona i Nedveda. Znaci tri igracine u svim sektorima, odbrana-sredina-napad. Ocekujem da ce u navali traziti Kasana il nekog iz Udinezea, poznavajuci njihovu politiku dovodjenja talijana. Interesantno, ja u Milanu vidim mnogo vece favorite za skudeto. Zato mi je bilo i milo sto ih je Juventus tresnuo u derbiju, +9 je solidna prednost. A neke nove novine na transfer marketu govore da je Inter ozbiljno zainteresovan za razmjenu Drogba-Adriano, kao i dovodjenje napadaca Djenove Milita (koji bi mogao da igra i u LS, za razliku od Drogbe). Mada je njima najtanje mjesto ofanzivnog veznjaka, pa mislim da ce Murinjo ozbiljno da radi kako bi povratio formu krila i vratio se na 4-3-3.
vudun Posted January 4, 2009 Report Posted January 4, 2009 Лозовача а? Овако би требало да изгледа Јувентус Арена Нисам баш нешто одушевљен ... мада биће, кажу, један од најмодернијих у Европи. Неке нове технологије ... И зашто само 40.000 места?
lemmy sixx Posted January 4, 2009 Report Posted January 4, 2009 Zato sto u Torinu Juventus ne moze napuniti ni toliko...svi navijaju za onaj sugavi smrdljivi ogavni Torino...ma ko ih jebe...FORZA VECCHIASIGNORA!!!Stadion je prelep,zaista prelep!!!! LOZOVACA,TECE KAO VODA!!!!! FOOOORZAAAA JUVEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!AMAURRIII DEL PIEROOOO!!!!!
Hail Metal Posted January 4, 2009 Report Posted January 4, 2009 Lep stadion , za Juventus i ne treba veci ,strme tribine blizu terena garantuju dobru akustiku , barem gledajuci sliku ovako , tako da ocekujem dobru atmosferu , samo pitanje je kad ce a da li ce se uopste i graditi .
lemmy sixx Posted January 6, 2009 Report Posted January 6, 2009 http://www.goal.com/en/news/593/juventus/2...ssault-on-diego
Hail Metal Posted January 6, 2009 Report Posted January 6, 2009 http://www.goal.com/en/news/593/juventus/2...ssault-on-diego U danasnjem Blicu pishe da prelazi u Real , koji nudi Van Der Varta u zamenu i valjda nesto novca . Inace Penant u Milanu ?
lemmy sixx Posted January 6, 2009 Report Posted January 6, 2009 Pa to me ne bi zacudilo...Realu je on potreban,a Juventusova uprava je mnogo puta dokazala da su totalna truba.Iako,on je rekao da ga zanima samo italija,i to Juve ili Inter.Mada,to su sve slatke price,ko ponudi vise para Verderu,njima ce ga i prodati.
sabre Posted January 7, 2009 Report Posted January 7, 2009 dijego milito i dijego iz verdera figuriraju kao moguca pojacanja intera, prvi u januaru a drugi na leto obojica bi bila sjajna pojacanja, zlatan-milito bi bio stravican tandem u spicu ako ne uspeju sa militom, a djenova ce ga tesko pustiti, spominje se luis fabijano kao zamena btw, zna li neko sta se tacno desava sa vijerom?
morbid god Posted January 7, 2009 Report Posted January 7, 2009 Vieira je poceo da se povredjuje vise nego Robben, ocigledno mu se vraca za sve one nesojske startove iz proslosti. Dobar igrac bjese, ali u sustini obicno govno koje nikad nisam volio. Koliko citam, traze vec neko vrijeme zamjenu za njega. Spominju se (izmedju ostalih) M. Diarra iz Reala, Essien, Toure iz Barse i Diaby iz Arsenala.
morbid god Posted January 7, 2009 Report Posted January 7, 2009 Zaboravih da ostavim taj komentar I to ne crnja, nego prava chamuga. Razbijac.
SkullKrusheR Posted January 7, 2009 Report Posted January 7, 2009 muda ture ide najverovatnije kod brata u dragi mi arsenal, a diabi, koliko sam upucen, ne ide nigde.
sabre Posted January 7, 2009 Report Posted January 7, 2009 ture stariji i mladji idu u siti znam da traze zamenu za vijeru, ali bi svejedno bio vraski koristan do kraja ove sezone hoce i ebuea da dovedu na free transfer-u, kao zamenu za maikona i sta je sa kivuom, jel i on opet povredjen?
lemmy sixx Posted January 7, 2009 Report Posted January 7, 2009 Kamo srece da je to istina...to bi bilo najbolje moguce pojacanje za Juve.
Recommended Posts