Zagrivuk Posted January 7, 2009 Author Report Posted January 7, 2009 Lipi u Juventusu ??? Ima vremena do tad, ali sa ovim Dijegom se natezu vec 6-7 meseci. I dalje mislim isto, jedan odbranbeni i jedan vezni.
lemmy sixx Posted January 7, 2009 Report Posted January 7, 2009 Pa tako je islo i sa Van Der Vartom,pa svi znamo kako se to zavrsilo.Nadam se da nece tako i sa Dijegom. Dva odbrambena i dva vezna.
morbid god Posted January 7, 2009 Report Posted January 7, 2009 ture stariji i mladji idu u siti znam da traze zamenu za vijeru, ali bi svejedno bio vraski koristan do kraja ove sezone hoce i ebuea da dovedu na free transfer-u, kao zamenu za maikona i sta je sa kivuom, jel i on opet povredjen? Zamjena za Maikona??? Nit je ovaj na zalasku karijere, nit je Eboue igrac koji bi bio nekom rezerva. Ta vijest mi je potpuno nebulozna, osim ako ne planiraju da chamugaresa postave kao krilnog igraca. Bolji bi im bio Kolo Toure, moze da igra centralnog i desnog beka po potrebi. Eboue je skroz nepotreban, osim ako nece da prodaju Maikona. Vieira bi im valjao, da se ne povredjuje toliko. Od zamjena je Yaya Toure dobar, Essiena(koji je tu ubjedljivo najbolji) Celzi nikad nece pustit. Diarra je govedo bez mozga a Diabby tu i tamo+podlozan povredama, bar koliko se meni cini. Ali u sustini, njima vise treba jedan kvalitetni ofanzivni srednjak, poluspic. Spominju Dijega, al sto znam. Hamsik mozda. A Kivu je proslo kolo bio na spisku, cini mi se. Vratio se posle povrede koju je zaradio protv Redjine, bice zestoka borba za mjesta centralnog i lijevog beka sa Samuelom i Maksvelom. Ona zivotinja od argentica igra dobro, tesko ce ga pomjerit iz prvih 11. Samo da posluzi sreca i ne bude povreda, pa da se taj Mancester iz junajteda prospe Kako se blizi utakmica, sve sam vise ubjedjen da Inter prolazi. Ibra ce se pobrinut.
krchulj Posted January 8, 2009 Report Posted January 8, 2009 ja mis'im da jedino što im fali je rezerva za Kambiasa, neki kreativni zadnji vezni, a.k.a. deep-lying playmaker, neko ko ume da odirga prvi pas, ali da krpi rupe u defanzivi, i radi sve što zadnji vezni inače i radi, a nemaju nikog ko može da uleti na tu poziciju, ako zatreba... jedino još Stanković uopšte može da igra na toj poziciji, ali loše, i eventualno Viera... prošle sezne se nešto Kambiaso povredio, pa je Zaneti uleteo na tu poziciju, nisu umeli jedan napad da naprave, pa je onda ušao Viera, polu-povredjen, pa je kao bilo malo bolje... a ove godine je Murinjo nešto pokušavao sa Stankovićem, kad je cela odbrana bila povredjena, pa je Kambiaso igrao u odbrani, ali se ni ovaj nije baš proslavio... jbg, vrlo je specifična pozicija, i malo igrača ume da igra tu, a takav igrač treba i za "dijamant" i za 4-3-3, a i jedno i drugo se forsira u Interu... što se tiče Maikona, umesto njega uvek može da uleti Zaneti, i onako mu je to primarna pozicija, a može i Burdiso, za ne daj bože Zamena za Vieru je Muntari, koliko ja kapiram... čamuga koji lomi sve oko sebe, a ume malo i da dribla... to je to
sabre Posted January 8, 2009 Report Posted January 8, 2009 (edited) Zamjena za Maikona??? Nit je ovaj na zalasku karijere zamena u smislu za slucaj da je povredjen i za kup utakmice i ostale manje vazne utakmice +sto moze da igra na vise pozicija, takav igrac uvek dobro dodje, pogotovo na free transfer-u da nije igrac koji bi bilo kome bio zamena, ne znam bas, poprilicno je pao u formi u poslednje 2-3 sezone, nije bas standardan ni u arsenalu koliko ja pratim slazem se dakle da ne bi bio veliko pojacanje, ali treba igraca i za klupu, sto se kaze, squad player, a ebue je upravo to naravno, zaneti uvek moze da uleti na bilo koju poziciju u timu , a ovo mu je sto kaze krchulj i primarna prodaja maikona naravno nije opcija muntari je uvek dobro ocenjen, ali ono sto sam gledao me i nije odusevio previse, mislim da ipak nije jos uvek klasa jednog vijere, kambijasa, jbg, cini mi se da je tehnicki dosta slabiji kivua na levog beka, samuel i kordoba u sredinu odbrane, maksvel ipak na klupu Edited January 8, 2009 by sabre
morbid god Posted January 8, 2009 Report Posted January 8, 2009 http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?...p;nav_id=338355
morbid god Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 http://sport.alice.it/calcio/calciomercato...-argentino.html Angelari, kao rezerva za Maikona. Pozvan u reprezentaciju Argentine, moze da igra na vise pozicija.. kakav jebeni chamugares Eboue, argentinci su zakon Inace steta sto se Rivas povrijedio, onaj igrac je bolje igrao od Materacija i Burdisa. Vidjecemo sad kad se vrati, prosle godine je dobro odmjenio Kordobu protiv Liverpula u drugoj utakmici.
Zagrivuk Posted January 10, 2009 Author Report Posted January 10, 2009 http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?...p;nav_id=338355 Ne dira Juve :) Elem http://www.goal.com/en/news/593/juventus/2...d-inter-standby
sabre Posted January 10, 2009 Report Posted January 10, 2009 zabo ga bosko za djenovu, do jaja, ajde i on da proigra konacno
vudun Posted January 11, 2009 Report Posted January 11, 2009 Двоструки Пато, двоструки Савићевић II и ... 2:2.
lemmy sixx Posted January 11, 2009 Report Posted January 11, 2009 Juve smanjio razliku na 4 boda,to je veoma dobro.
KazimKazim Posted January 11, 2009 Report Posted January 11, 2009 Dobar Mekses, a?! Pato mu je decu pravio...steta sto ne osvojise 3 boda, al u globalu - realan rezultat
vudun Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 Juve smanjio razliku na 4 boda,to je veoma dobro. Постоји реална шанса за титулу! Заостаје се за Интером 4 бода, Милан каска за Јувеом на минус 5.
lemmy sixx Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 Naravno da postoji...medjusobni duel ce resiti sve.Ne verujem da ce i jedni i drugi previse kiksati,iako ce 1 kiks verovatno znaciti mnogo.Dobro je sto se igra u Torinu drugi duel.
Vic Rattlehead Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 Dobar Mekses, a?! Pazi, Mexes jeste dobar, ali i Pato je
sabre Posted January 13, 2009 Report Posted January 13, 2009 Maradona Says Carlos Tevez Should Leave Manchester United For Inter Maradona Tells Aguero: Sign For Inter
morbid god Posted January 13, 2009 Report Posted January 13, 2009 Upravo procitah. Argentinci su definitivno prejaki - Messi, Aguero, Tevez, Lavezzi, Zarate.. uz starog vuka Krespa, cvrstu odbranu i sa Kambijasom, Rikelmeom i Zanetijem na sredini, definitivno su mi glavni kandidati za osvajanje svjetskog prvenstva u Juznoj Africi. Mislim da vece sanse da dodje u Inter ima Tevez, obzirom da grije klupu. Iako je Aguero bolji igrac, golgeter + tehnicar, a jos brz. Al opet, na strani Teveza je vece iskustvo i mogucnost da igra povucenije, sto Interu u poslednje vrijeme znatno hvali. Nemaju klasicnu desetku koja bi povezala sredinu i napad.. eto, ostaje da vidimo kako ce se do kraja godine pokazati Mansini i Kvarezma, mada iskreno mislim da u italiji fudbal sa 4-3-3 tesko moze da ide. 4-4-2 je stub, zato mi se i dopada sto je Murinjo to odma provalio i presaltao se na staru formaciju sa rombom, umjesto da beskonacno forsira svoj modul na ustrb sujete i dobrih rezultata. Al eto, dugo je do maja. Inace, Maradona je kao neka vrsta konsultanta il savjetnika Interu za transfere. Nesto poput Leonarda iz Milana, koji se specijalizovao za dovodjenje brazilskih fudbalera. Doduse, Leonardo ima zvanicnu funkciju, dok je sa Maradonom(trenutno) samo u pitanju dzentlmenski dogovr o proteziranju argentinskih igraca. Povrh svega, Aguero je ozenio debeljkovu cerku tako da je i zvanicno najpoznatiji argentinski zet
sabre Posted January 13, 2009 Report Posted January 13, 2009 ja mislim da su vece sanse da agero dodje u inter nego tevez, zato sto ta prica traje vec dugo vremena, i agero i njegov cale su mislim izjavljivali kako bi agero rado igrao u interu, a postoji i neskriveno interesovanje moratija. tevez je u ovom trenutku cini mi se ipak blizi realu. s druge strane, agero ne moze prakticno da predje u real, mislim da su male sanse da predje i u barsu, ili u neki premijerligaski klub, dok flert sa interom traje vec neko vreme i mislim da je samo pitanje vremena kada ce doci do realizacije toga, ali za sad je to jos uvek zaista samo na nivou spekulacije. moja dugorocna prognoza: agero u interu, tevez ipak u realu.
morbid god Posted January 13, 2009 Report Posted January 13, 2009 Moja prognoza: Hernan Krespo(il Pipo Inzagi) u Real, Aguero ostaje dje je, Tevez u Inter. Ipak ce kostat manje, sto je danas u doba globalne krize velika stvar. A u sustini se dobija odlican igrac, dok je Aguero isuvise mlad i skup da bi se na njega islo. Ne znam, nisu moje pare, boli me kurac - ko god da dodje, ja sam kao navijac srecan. A juve vidim muti oko Dijega, a na kraju ce dovesti nekog novog Molinara il Poulsena.
lemmy sixx Posted January 13, 2009 Report Posted January 13, 2009 (edited) Poznavajuci vestine transfer gurua Selje,ne bi me uopste cudilo. Poslednja vest po ovom pitanju: http://www.goal.com/en/news/776/werder-bre...r-diego-reports I jos nesto: http://www.goal.com/en/news/744/sampdoria/...in-june-reports Edited January 13, 2009 by lemmy sixx
Recommended Posts