Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ni on vise ne zna sta mu je :bigblue:

ali zato ume da se svadja sa svima, mada ponekad prozbori i koju pametnu.

Gledam ga sinoc, posle tekme, deluje hladno a ovamo mislim da je totalno podivljao...

ne bih bila u kozi njegovih igraca :bigblue:

Posted

Торино - Јуве 2 ми је било најсигурније на тикету, ови слепци 7 година нису дали гол у градском дербију.

Posted

Dva meseca ga nece biti na terenu.Sunce ti jebem,e to je maler u zaista losem momentu.On je realno jedan od dva najbitnija igraca u timu,i bice zaista veliki hendikep njegovo neigranje.

Posted

Ja gledam po ovim zhabarskim televizijama da Inter planira da ponudi vise para Werderu i Diegu kako bi ga priveo u svoje skute. Al znajuci koliki su trubaduri, vratice Akvafresku i dovesti Milita il Aguera. Pa kad opet u martu ispanu iz LS, bice prica kako Stankovic i Muntari nisu dovoljno kreativni, a Figo covjek za penziju. Mars u kurac, eto onaj Lavezzi i Hamsik su strasni igraci, igraju povucenije, dobri su tehnicari, a niko da se okrene na njih. Osim toga, ko uzme Kvaljarelu iz Udinezea, napravio je dobar posao. Lik je nenormalan, uvjek trazi nemoguce golove, odlicno kontrolise loptu, i prilicno je mlad.

Posted

Hamsika hoce Juventus takodjer,a i Inter je zainteresovan.Itekako ima zainteresovanih za njega.

Za Kvaljarelu se slazem,sjajan posao bi obavio onaj ko ga uzme.Iako Udineze i Juve imaju veoma dobre odnose,ne verujem da ce on u Torino da se seli.Pre bih rekao da ce njegova destinacija biti Milan.Pre bih rekao da ce u Juve onaj Kasano...dobar je u Sampdoriji,i to jako dobar,ali ne volim ga i stvarno ga ne bih zeleo gledati u Juveu.

Posted

Kasano je dobar igrac, odlican 1na1. Samo kad bi malo poradio na fizickoj spremi, mislim da bi bio dobra zamjena za Del Pjera. Kvaljarela je klasican golgeter koji ima i finu tehniku, vrlo moguce da ode u Milan. Hvalice im jedan takav spic kad ode Pipo. Inter ako ne dovede odlicnog odbrambenog i kreativca na sredini, nek se jebe sa napadacima. Onaj Akvafreska je odlican golgeter, novi Inzagi. Ima skok, hitrinu, srecu, kretanje i konstituciju kao Pipko, i vidim hvale ga strucnjaci. Eto mozda bi poluspic ala Aguero il Lavezzi rijesio problem, eventualno Hamsik il Dijego pozadi. Al ja sam i dalje skeptican povodom brazilca, doduse malo me razuvjerio odlicnim partijama koje pruza u poslednje vrijeme.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...