Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ne da ne bi bilo lose, nego bi bilo odlicno. Gledao sam ga sad kad je igrao na kupu konfederacija, kompletan igrac sredine. Mada sam ja procitao da se Inter zanima za njega, al je Murinjo zapeo za starca Deka. Da stvar bude gora, citao sam neki njegov skoriji intervju dje prica o potrebi da se ekipa Intera podmladi i sl. A onda u prelaznom roku dovedu Milita od 30 godina(Motta ima 3 godine manje), a naredna 2 transfer cilja su im Karvaljo(31) i Deko(32). Samo da ne pocnu kao Milan, Berluskoni je zaustavio transfer Sisoka iz Porta jer je ukapirao da lik naglo moze da im smanji prosjek starosti. Jer igraci Milana su ljudi u godinama, treba biti oprezan i ici polagano.

Posted

Hehe,bas to.

@Samoubica

Lose stoje u odbrani.Proslogodisnja odbrana, -Melberg, +Kanavaro.Slabo.Mislim,bolje nego prosle sezone u svakom slucaju,koliko god je Kanavaro postao rupa,ipak je to mocni Fabio.Ono sto treba su jebeni bekovi!Levi bek pre svega.Na tom i rade.Za sada se pominju Groso i onaj brazilac Santos.

Nego,izgleda da se ova agonija zavrsava:

http://www.goal.com/en/news/10/italy/2009/...-target-gaetano

Posted

http://www.goal.com/en/news/10/italy/2009/...is-not-for-sale

Ovo sa D'Agostinom je jos jedan dokaz koliko je uprava Juventusa nesposobna.Ajde,nisu ga uspeli dovesti,jebiga desava se.Ali na ovo se izgubilo jebenih mesec i po dana...a Seko je mogao jos pre 2-3 nedelje reci ono sto je rekao juce.I u kurac.I sada je poceo jul,a dovedena su tek 2 igraca,i niko nije prodan.I sada ce se raditi na brzaka.Jebo ih D'Agostino.

Ne verujem da ce Melo doci...vec se pregovara sa Arsenalom,a ako vec postoji ozbiljno interesovanje iz inostranstva,cisto sumnjam da je Fiorentina spremna da pojaca tim iz iste lige.No,videcemo,mediji kazu drugacije.

Posted

Sisoko, Melo, Kamoranezi i Diego - odlicna sredina! Eto jos da vidimo oce li se uklopiti, i hoce li Juventus konacno kupiti normalnog beka. Grigera i Molinaro su stvarno prosjecni, a citam da planiraju kupiti Santakrocea iz Napolija i Grosa. Bice u rangu sa Interom.

Posted

Grigera je prosecan,Molinaro je ispodprosecan.Sa Santakroceom i Grosom se ozbiljno pregovara,i jedan bi trebao biti siguran.U slucaju dovodjenja njih dvojice,i Mela,Juventus ce biti zaista jak ko zemlja,i prvi favorit za titulu.Ja licno bih voleo da dodje i jedan dobar napadac,umesto Trezegola.Jebiga,Trezegol je ikona,ali njegov odlazak je veoma moguc a i on je svoje odigrao.

Ova sredina sto rece moguce da nece tako izgledati.Ciro je rekao da planira neki sistem igre bez krila,i tu Kamo otpada.Ne vidja mi se bas ta ideja,ali ajde.

Posted

Pa tesko da mogu biti prvi favorit pored Intera, ipak su ovi uzastopni sampioni sa uigranom ekipom koja se jos dodatno pojacala Militom i Motom. Ali sad su tu, jos tu bekovsku liniju da osvjeze i mislim da ce igracki gledno biti na istom nivou kao Inter.

Ja ne bih jos otpisivao Kamoranezija, ali bih ipak forsirao Dijega i Djovinka jer oni su buducnost kluba. Jos samo da se vidi sto ce sa Del Bojem, on je pri kraju i mora se razmisljati o njegovom nasledniku. A opet, sumnjam da moze ponoviti prilbizno partije od prosle sezone. Tu u napadu Juve mozda ima visak slicnih igraca(Amauri, Jakvinta i Trezege), dok majstora poluspiceva osim Del Pjera i nemaju. Ja zato dogodine jedva cekam da se u tandemu pojave Ibrahimovic i Milito, klasicni poluspic i klasicni golgeter. Jos ako se oni tupani iz uprave sjete da im hvali jedan igrac poput Dijega na sredini kako bi igra bila tecnija, onda mozda i zavrsnica LS ne bude daleko. Ali ne, Murinjo je zapeo da dovede starce od Deka i Karvalja dok im ovamo direktni konkurent kupuje Dijega i Felipe Mela ispred nosa.

Posted

E vidis,to mi nije jasno.Koji ce mu kurac Deko i Karvaljo?Deko vec 2-3 sezone nije ni za kurac,ocaj zivi.Karvaljo proslu sezonu nije ni igrao.Obojica u poznim fudbalskim godinama.Pored toga,on dovede jos jednog polu matorana Milita,koji btw.nije u zivotu igrao u nekom jakom klubu,sve neki pilicari.Dodajmo tu i,sto ti rece,nedostatak kreativnosti u vezi.Ne vidim ja sa tim igracima neki ozbiljan Inter,i zbog toga kazem da ce Juve biti favorit ukoliko dovede igrace o kojima se prica.A to je sve izvesnije.No,ovo sve spada u domen predvidjanja,pa zaobidjimo temu.

Slazem se za Kamoranezija,ali samo citiram Cirine planove.Njegov plan je da igra bez krila (sto mi se ne svidja u tri lepe),a samim tim Kamo gubi mesto u timu.On je klasicno krilo,igrac po boku,nije on za sredinu.A i tu ce imati konkurenciju u Dijegu,Melu (ako dodje),Markisiju i Djovinku (koji moze igrati sve).Nema mesta za njega.Sisoko je iza,nije vezan za njega.

To za napad je tacno,i bas zbog razloga sam za varijantu dovodjenja Lavezija,koji je slicnih karakteristika kao Grande Aleks.Ali to je tesko moguce.

Posted

Laveci je zvijer, a ima problema sa upravom Napolija i mislim da je izvjesno ocekivati da ce da ide. Osim ako ga ludi Laurentis iz inata ne pusti, sto je takodje vrlo moguce. Nedje je izjavio da ce ga zbog nedolicnog ponasanja radije ostaviti da trune na klupi nego prodati. Car.

Ovo za Inter si u pravu, ali opet zaboravljas da je Inter i sa onakvom sredinom osvajao skudeta bez nekih vecih problema. Njima kreativnost treba u LS,za calcio im je dovoljan zemljoradnicki tim koji ce da pritiska i dere pacerske ekipe i tako kupi bodove. Ovaj Mota je zanimljivo rjesenje, ali njima i dalje hvali jedan ofanzivni tehnicar da poveze napad i sredinu. Zbog takve politike ce i dalje biti u samom vrhu serije A, ali ce da ga puse u LS.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...