Jump to content

Recommended Posts

Posted

ma nebi se ja na njega oslanjao,pokazao je sta je i ko je kad su najvece utakmice bile u pitanju.dva najaca poteza u istoriji fudbala su fergijeva kita realu sa bekamom i barselonina vama sa ronaldinjom.vidjecemo je li opet fergi isp'o victor sa pedercicem,koliko ja kontam itekako jeste.

Posted

Ja ne mogu da verujem sta ovaj Elderane prica. :) Je li,je l' ti nas zajebavas?Ti zaista mislis da je Anceloti jedini krivac za prethodne dve sezone?Dobro neko rece...ti zivis u oblacima mala.

Posted

Лепши дрес одавно нисам видео. Само кад би ''Нова Низоземска'' реклама била нешто мања...

Posted
Ja ne mogu da verujem sta ovaj Elderane prica. :) Je li,je l' ti nas zajebavas?Ti zaista mislis da je Anceloti jedini krivac za prethodne dve sezone?Dobro neko rece...ti zivis u oblacima mala.

Ni ja ne vjerujem da neko navija za Juve, pa sta da radim :) Ajde, vidicemo. Sezona je pred nama, vidicemo rezultate, pa cemo razgovarati. Anceloti nije imao motiv, i bilo je ocigledno.

Posted

stvarno gde nadjoše onu nesreću :) . Logičnije je da su stavili Didu ipak su sa njim osvajali titule. U svakom slučaju moglo je i gora da prodje, npr. da su stavili Kalača ;)

Posted

Најважније да је Дел Пјерица управо продужио уговор до 2011.године.

Posted (edited)

Akvilaniju bi bilo bolje u Juventusu :da:

Elem. http://www.goal.com/en/news/12/spain/2009/...ceres-swap-deal

Poulsen je krsh, Barsa nije glupa, ipak je prvak Evrope, i stalno mi se mota po glavi zasto da uzmu Poulsena? Ili je ovaj Caceres mnogo los, pa idu na foru "POULSEN NA KLUPU, A NEKA SE JUVE SNADJE SA OVIM KAKO ZNA I UME" Nije mi logicno da Barsa kao navodno daje perspektivnog igraca da bi uzela jednu krsinu popot Poulsena :confused: :confused: :confused:

Edited by Miskoni
Posted

Otisao izgleda Ibrakadabra u Barselonu za 45.000.000 evra + Samuel Eto + Hleb(pozajmica). Barsa ostala bez klasicnog golgetera, ne znam koliko im je sve ovo pametno. Ibrahimovic je strasan igrac, al pitanje je kako ce se uklopit u njihovu igru. Sa druge strane, Inter izgubio jedinog igraca koji je umio sam nesto da uradi. Eto'o je vrhunski napadac, al nema u Interu igraca da mu konstantno otvaraju prostor i daju kvalitetne lopte. Da ne pricam o Militu, njemu tek treba kvalitetna lopta jer je ovako poprilicno neupotrebljiv. Baloteli je talenat, al jos nezreo. Obina i Suazo su kante, trkaci bez glave.

Ovaj kes sto je Inter uzeo ce taman da potrosi na platu Etoa, izgleda da ce kamerunac dobit neki ugovor od 10-12 miliona godisnje. Jebem ti naopaku filozofiju Intera, oni se nikad nece opametit.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...