Jump to content

Recommended Posts

Posted

Da,duplo bolji.Masina za golove.A realno,Ibrahimovic moze sam da dobija utakmice protiv Lecea,Redjine i Kremonezea.Dokazano.U Evropi,u jakim utakmicama,nikada nista nije pokazao.Nikada.Totalno neprimetan.Eto sa druge strane je pokazao mnogo,uzeo trofeje koje Ibra nije...mozes ti reci da je Eto drugaciji tip igraca koji je imao u timu Cavija i Iniestu koji su ga hranili...ali onda dolazimo do onoga da je Ibra soler koji moze sve sam.A moze kurac protiv uredne odbrane.Proslosezonski primer:nije se video od Vidica i Ferdinanda,dok ih je Eto vozao kao majmune.

E sada,kako ce biti u promenjenim okruzenjima,videcemo.

Posted
Dokle vise ces uzdizati u nebesa tog prosecnog suntavog pizdolisca? :)

Uopšte nije potreban dobar igrač da se protivniku polomi noga ;)

A Mekses ipak to jeste, istina previše prgav i nepromišljen (zato sam ga i pomenuo) :bigblue:

Posted
Uopšte nije potreban dobar igrač da se protivniku polomi noga ;)

A Mekses ipak to jeste, istina previše prgav i nepromišljen (zato sam ga i pomenuo) :bigblue:

Mekses je nula,picketina klasicna,ustasa

Posted

Dobio Juve Sevilju 2:1.Gledao sam,doduse ne celu tekmu,ali zadovoljan sam.Neki skrpljen sastav bio,nisu igrali Bufon,Sisoko,Diego,Melo,Djovinko...fino odigrase.Amauri i Jakinta ubitacni,ima da kolju ove sezone...na moje iznenadjenje,Zebina bio dobar,al' bas dobar.

Posted

Pripremne utakmice su varljive. Igraci jos nisu spremni, treneri kombinuju tim i probaju nove taktike, forma se tempira za odredjeni period i tako.. Celzio dobio i drugi milanski tim, al su ovi uspjeli bar da im uvale jedan komad preko Sidorfa. Inter poprilicno blijed na sredini, nikakvih pomaka od prosle godine nisam primjetio - ista formacija i ista spora igra. Murinjo bi treba da razmisli da se opet vrati na 4-3-3 sa Militom, Etoom i Balotelijem u napadu. Uz Maikona i Santona po bokovima, mozda se i moze nekako nadomjestiti nedostatak kreativnosti na sredini. Ne znam, od ovog Hleba ne ocekujem previse..

Posted

Ja ga redovno dovodim još od osmice, najbolji levi bek u igrici, za dve sezone mu rejting skoči na 90, a ima 18 god :bigblue: . Znaš još nekog dobrog igrača za fifu

Posted

Isplatljiv je zato sto ce doci na pozajmicu,uz mogucnost otkupa sledece godine.Po meni je on super igrac,samo sto nije dobio priliku u Barsi da se dokaze.Igra i beka i stopera,sto je Juventusu potrebno.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...