Jump to content

Recommended Posts

Posted

kakve dojave ima ovaj Murinj... ubacio je Balotelija da bi imao 3 napred, što je u redu, ali izvede Stankovića, koji je jedini iole kreativan vezni igrač, i jedini dešnjak, a ostavi 3 izrazito levonoga defanzivna vezna igrača...

Posted
realno,zabari nikad slabiji.

Malo kurca.I Inter i Juventus su mnogo jaci nego prosle sezone.

1.Интер

2.Јувентус

десет празних места

зона испадања . :)

1.Juventus

2.Inter

deset praznih mesta

zona ispadanja

:da:

Tako vec moze.

Iako,bice Napoli i Djenova zajebani.

Posted

alo, vas dvojica, ja uopshte nisam rekao da je ovo sinoc bio veliki mech. samo sam rekao da se odatle vidi da juve josh nije spreman za vece mecheve.

mada, opet, viljareal je stigao do chetvrt-finala lige shampiona...

Posted

1.Juventus

2.Inter

deset praznih mesta

zona ispadanja

Tako vec moze.

milan nikad gori,fijorentina slabija,o romi da nepricam,a pilicari kao nesto budzeni,a u stvari isti kurac.a juve o kojem toliko pricate jes' jaci ali i dalje nije za dalje od 2ge faze LS.a ni inter.opet apsolutna dominacija e i s.

Posted

Тек сад сам видео да се финале Суперкупа играло у Пекингу. :) :) :)

Шта у њиховим главама, да ми је знати...

Posted

Продаја дресова. Кинези су полудели за фудбалом... беше и Бори Милутиновићу саградише споменик.

Posted

Коментар са Б92:

iskoristio bih priliku da ovim putem izjavim da cu rado ugostiti sledeci superkup italije u svom skromnom selu tresnjevici! ukoliko celnici fs italije vide ovo voleo bih da mi odgovore. mozda uslovi nisu kao u kini ali nasa topla dobrodoslica i ljuta rakija su svakako motiv vise za takav jedan spektakl...

(rib, 8. avgust 2009 17:42)

Posted

Ma daj,lupeta gluposti taj.Lepo rece Nele,pare.Pa sta mislite,zasto ti silni klubovi preko leto idu na azijske i severnoamericke turneje?Da sire ljubav prema fudbalu?Da igraju dobre utakmice?Pare.Promocija.

Posted

1.Juventus

2.Inter

deset praznih mesta

zona ispadanja

Tako vec moze.

Znam da ćeš odmahnuti glavom, ali Roma završava treća ove godine, posle Intera u Juventusa.

Posted (edited)

Јеб'о их пас, па ваљда ће пре играти за неки трофеј код куће него у јебеној Кини? Није ово глупа припремна, него домаћи куп, какав год био.

Edited by Куруз
Posted

Доста лове се слије у клупску касу од дресова и осталих сувенира, те разни уговори, рекламице, промоције...

Ево, и Манчестер Ј. се месец дана дркао по Малезији...

Posted

dutina,mozda u tvojim snovima.jedino ako pustite smrdusanina da igra,sto ne vidim mogucim posto bi toti onda morao da ide da spava.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...