Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pa zato i kazem.Kad im je vec sve toliko suplje ne treba da kupuju kojekakve sabane koji ne mogu Kirgijakosa i Agera da isteraju iz tima nego treba da lepo promisle i kupe nekog kvalitetnog igraca.

Posted

Mada u neku ruku, Martin Skrtel je trenutno Alesandro Nesta za Fabija Kanavara. Ili za onog Legrotaljea sto ne jebe prije braka. Jedino Kijelini robokap drzi kolko tolko odbranu na okupu. Al i on igra iskljucivo na snagu, stvarno je dominantan i pozrtvovan, al ponekad kiksa bezveze. Kao Burdiso.

Posted

Staviti Burdisa u istu recenicu sa doktorom Kjelinijem...dzizs krajst...

Ali sa ostalim se slazem,pogotovo za Kanavara.Generalno,Skrtel nije los,ali za 4. stopera u timu.

Posted
  On 2/7/2010 at 11:08 PM, lemmy sixx said:

Staviti Burdisa u istu recenicu sa doktorom Kjelinijem...dzizs krajst...

Not quite. Vidis da su odvojeni tackom. Burdiso je inace jedno magare koje se samo rita i djipa, a uvjek je prgav(onomad je dobio po nosu u Valensiji, al su ga udarili chkemu inace bi ga dobri Nikolas pospremio u njegov lokal ko od sale). Mislim, taj lik mi je na neki nacin simpatican, uvjek je davao 100% na terenu, al kad nema pojma - nema pojma. Neka mu ovi iz Intera daju kakvu direktorsku funkciju, samo da se ne vraca na teren.

20050916-Burdisso.jpg

Jedan Inzagi je morao biti ubiven sa kramponom u glavu. Uz njega, stradali su samo jos drugi napadac Milana, i Kordoba koji ga je cuvao.

Ma ludak.

• Upvote 2
Posted
  On 2/7/2010 at 10:40 PM, morbid god said:

Mada u neku ruku, Martin Skrtel je trenutno Alesandro Nesta za Fabija Kanavara. Ili za onog Legrotaljea sto ne jebe prije braka. Jedino Kijelini robokap drzi kolko tolko odbranu na okupu. Al i on igra iskljucivo na snagu, stvarno je dominantan i pozrtvovan, al ponekad kiksa bezveze. Kao Burdiso.

On 2/8/2010 at 7:04 AM, morbid god said:

Not quite. Vidis da su odvojeni tackom. Burdiso je inace jedno magare koje se samo rita i djipa, a uvjek je prgav(onomad je dobio po nosu u Valensiji, al su ga udarili chkemu inace bi ga dobri Nikolas pospremio u njegov lokal ko od sale). Mislim, taj lik mi je na neki nacin simpatican, uvjek je davao 100% na terenu, al kad nema pojma - nema pojma. Neka mu ovi iz Intera daju kakvu direktorsku funkciju, samo da se ne vraca na teren.

dobro je da nisi kontradiktoran...

Posted
  On 2/8/2010 at 7:04 AM, morbid god said:

Jedan Inzagi je morao biti ubiven sa kramponom u glavu. Uz njega, stradali su samo jos drugi napadac Milana, i Kordoba koji ga je cuvao.

idi u kurac, ispoljunuo sam sok na monitor :haha:

Posted

Voleo bih da prisustvjem jednoj sednici upravnog odbora Palerma ili Katanije. Garant svi izgledaju isto: crne cipele, crne pantalone, kaiš sa klasičnom šnalom, upasana crna majica, crni sako, tamne naočare, zalizana kosa.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...