Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kraske i cetvrti namestio.Svaka mu cast,mogao je i sam zavrsiti,ali dao je Del Pjeru zbog rekorda.

Igraju sjajno,napokon se i odbrana sastavila.Bonuci i Kjelini ce biti strasan tandem,samo da se jos bekovi uzmu...uredni bekovi...ne ovi Traorei,De Celjei,Grigere i slicni invalidi.Akvilani me iznenadio,spojio je dve vrlo dobre partije,jos i golcinu zabio.Ali svejedno,rezervisan sam po njegovom pitanju,taj moze sutra slomiti prst dok pere zube.

Fiorentina opet zduvala...raspadaju se,jebes ekipu koja dobije 2 gola za jedan minut.

Onaj mali Pastore iz Palerma ubica...treba obratiti paznju na njega,taj mali ce biti igracina.

Posted

neshto kao kani ili bruno, rekao bih.

Bruna ne prodavati za manje od 10 miliona,Kani je klasa,eksplozivno krilo.

Altidorea bi mogao Siti da kupi za jedno 30 miliona,strasan napadac.

Posted

neshto kao kani ili bruno, rekao bih.

zao mi fiorentine, unishti ih onaj shaban mihajlovic.

dobra je stvar sto gura onu dvojicu nasih u tim...tako je i stankela postao igrac...kurac bi on bio igrac da mu nije bilo mihe...

Posted

ne znam,meni je ovo tanko,vidi se da miloscina igra za 80 posto tima,sta ce te kad se povrijedi?

njemu,doduse,svaka cast.jos cu poceti ove lopine da simpatisem.

Posted

Najbitniji igrac je u timu,to stoji,ali da nema Mela i Markisija,ne bi on nista sam mogao.Melo igra ko zmaj,preporodio se covek,napokon mu neko iskontrolisao mozak.

Oni tvoji mogu da kloniraju Baneta,ja i dalje ne bih mogao da simpatisem taj polu divlji umetni klub.

Posted

Гледао сам последњих 20 минута Болоња - Јувентус. Горе од нашег дербија. Кад је замењен Красић?

Posted

управо. јбг, јесте одавно познато да воли Красић понекад да падне сам од себе, али ово жабарско говно треба тући!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...