Jump to content

Serie A


Zagrivuk

Recommended Posts

Штета за Легротаљеа... На дебију га неки Чех тресне коленом у чело, изнели су га са терена, изгледа да је био онесвешћен (одавно нисам видео утакмицу са оволико лактања, коленовања, крварења)... Иначе, коначно једна утакмица где одбрана Милана није правила грешке.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cao LS,nema vise nade.

Ima nade obzirom da su (osim Intera i Milana) te ekipe iz vrha pribliznog kvaliteta. Roma je toplo/hladno, Napoli uvjek rokne sa formom taman kad krene da ubija, Lazio je jedan neozbiljna ekipa papaka i kozaka(pa jebem li im mater, treceplasirana ekipa dosla u goste milanistima da se brani ko drugoligas). Udineze isto nema kontinuitet. Tako da Juventus moze do tog 4. mjesa, samo da se oporave neki igraci i malo stisnu muda.

 

Da Inter nije imao Beniteza, silne povrede i jedan pretrpan raspored, sad bi bio bar na +7 od najblizeg pratioca Milana. Milan ima u napadu Ibrahimovica koji rasutra male ekipe i skuplja bodove, sad su se kao pojacali sa nekim penzionerima sto veze nemaju. Jedina njihova sreca jeste sto Inter trokira zbog navedenih problema, i sto sad imaju sjeban raspored.

 

No osvajaju Leonardove nindza kornjace i ovaj skudeto, sad su poceli da vracaju povrijedjene igrace, a i fino su se pojacali sa Pacinijem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Stoji sve to,nema price.Ali znajuci Juventus,oni kada padnu,vise se ne vracaju.Najveci problem su oni sami,manje/vise ostatak vodecih ekipa.Povrede ponovo jebu keve uzduz i popreko,polovnjaka pun kurac,moral otisao u picku materinu,Krasic vec na 2-3 tekme ni kurcu ne valja...a ako uzmemo iskustva iz prosle sezone,ne pise se dobro.Nadam se da gresim.

Nisam bas toliko siguran za titulu Intera,bice tu mrtva trka do samoga kraja.2 utakmice manje za Inter,tu verovatno mozemo ubeleziti 6 bodova,ali generalno oscilacija u igri je u slucaju i jednih i drugih,nije to toliko ubedljivo.

 

Леми, тебра, срећан ти рођендан. :pivopije:

Пуно пичака и Слејера, а што се лове тиче, то ћеш морати да зарадиш.

Нас студенте пусти да уживамо у благодетима. :bigblue:

 

Hvala tebra!Zaradjivanje nikakav problem,Slejera uvek i zauvek,picaka na sve strane....tvoja podrska mnogo znaci!Do pobede! :rockdevil:

  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...