Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zajebano.Mislim da ce Milan uzeti tri boda,ne smeju se zajebavati vise a pogotovo su sada naprzeni nakon sto su odrali papriku.Paprika mora vijati rezultat,ali su u katastrofalnoj formi,ne bi me cudilo da ostane nereseno.Juve je nepredvidiv...oderu Inter i Romu,a onda zduvaju od Cezene i Lecea.Tu se ne moze nista reci.

verovatno si u pravu,al mi nekako mirisi na nesto drugacije...slazem se sa tobom,al u nekoj varijanti mislim da postoji realna opcija da favoriti grunu...

Posted

Ajde Lemmy sta se foliras , pa i sam se nadash tome , vrlo je moguce , 6 kola do kraja , 5 bodova bezi 4 ekipa , ako danas pobedi Juve , sta tu nije realno ??? U opticaju je 18 bodova + savez naklonjen Juventusu .

Posted

Ajde Lemmy sta se foliras , pa i sam se nadash tome , vrlo je moguce , 6 kola do kraja , 5 bodova bezi 4 ekipa , ako danas pobedi Juve , sta tu nije realno ??? U opticaju je 18 bodova + savez naklonjen Juventusu .

Ajde ako vec pricas o nekim foliranjima,onda uradi domaci ili pocni da pratis ligu.8 bodova bezi 4.ekipa,a Juventus treba dobiti Djenovu.Juventus igra ocajno sa malim ekipama,a do kraja igraju jos protiv Fiorentine i Lacija u gostima,i Napolija kuci.Tako da,ako danas pobedi Juventus,itekako to jos uvek nije realno.Na to jos dodati promenljivu formu iz kola u kolo,i onda o cemu mi ovde pricamo?

Naravno da bih voleo da udju u LS,i navijam za to,ali treba biti realan,sagledati situaciju u timu,ne pristaje treneru i predsedniku kluba da toliko kenjaju.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted (edited)

Ajde ako vec pricas o nekim foliranjima,onda uradi domaci ili pocni da pratis ligu.8 bodova bezi 4.ekipa,a Juventus treba dobiti Djenovu.

Ti nauci da citas to je domaci zadatak , napisao sam sledece : 5 bodova bezi 4 ekipa , ako danas pobedi Juve.

I sad procitaj sta si ti na to odgovorio . Goal.com stucnjaku .

Edited by Hail Metal
Posted (edited)

Ti nauci da citas to je domaci zadatak , napisao sam sledece : 5 bodova bezi 4 ekipa , ako danas pobedi Juve.

I sad procitaj sta si ti na to odgovorio . Goal.com stucnjaku .

Pa to sam i napisao,gramaticaru.8 bodova bezi 4.ekipa,a Juventus treba da pobedi Djenovu.A da pratis ligu znao bi koliko Juventus jadno i promenljivo igra,a ne bi govorio da je ulazak u LS sasvim realan.Raspored do kraja uzasno tezak a forma govno (da igraju kako valja odrali bi ovu sugavu Djenovu a ne bi se patili sa njom).A ligu pratis kurac,nisi pogledao sve ukupno 3 Juventusove utakmice u 5 godina.

Edited by lemmy sixx
Posted

Da sad se izvlacis , napisao si da ne pratim ligu i onda napomenuo da juve zaostaje 8 bodova ... pateticno .

Pogledao sam 3 Juventusove utakmice , ali ne u Seriji A , a covek koji kaze da je nemoguce stici eventualnih 5 bodova prednosti u 5-6 kola nema pojma u fudbalu - cinjenica , tj mozda ima u imaginarnom svetu football managera :P

Posted

Озбиљне екипе могу да стигну, али Јуве тренутно није озбиљан, то оће да каже Леми.

Posted

Ма пусти га,кења као и обично. Још навија за Партизан,па поштен човек просто мора бити згранут.

• Upvote 1
Posted

Da sad se izvlacis , napisao si da ne pratim ligu i onda napomenuo da juve zaostaje 8 bodova ... pateticno .

U tom momentu Juve je zaostajao 8 bodova,ja ne znam da li si ti gledao tabelu na livescore-u paralelnog univerzuma ili si jednostavno slepac.

mozda ima u imaginarnom svetu football managera :P

Bolje i to,nego u imaginarnom svet samozavaravanja u kojem je najbolji klub u galaksiji onaj koji nije bio prvak sopstvene drzave 20 godina.

cezena dal 2 gola u 90om minutu sa tri igraca manje...sa palermom uvek neki marifetluci...

Nista cudno.Sjebu Juve i Milan,a onda dobiju 7 komada od Udinezea.

Juve standardno supacki,jedva izvukose pobedu.Forma krs,a sledi serija teskih meceva.

Posted (edited)

U tom momentu Juve je zaostajao 8 bodova,ja ne znam da li si ti gledao tabelu na livescore-u paralelnog univerzuma ili si jednostavno slepac.

Ja rekoh da zaostaje 5 bobova ako pobedi danas . 8-3=5 . Casovi matematike .

Bolje i to,nego u imaginarnom svet samozavaravanja u kojem je najbolji klub u galaksiji onaj koji nije bio prvak sopstvene drzave 20 godina.

Nisam rekao da je najbolji vec da je najlegendarniji . Najbolji je Real .

Edited by Hail Metal
Posted

Koji je kreten ovaj Ibrahimovic, strasno.

Шта је урадио? Видим да је опет покупио црвени. Изгледа да се такмиче он и Киву ко ће више да сакупи.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...