Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pa kada pratis fudbal koliko i umetnicko klizanje,paceru.

И мање. Не зна ни кад Звезда игра, а камоли Сампдорија. Аматер.

Posted

E sad,ipak ima neki kredibilitet i status ovde.Ali ih definitivno nije stekao svojim znanjem,vec uvlacenjima u dupe,losim kopiranjem i lupetanjem gluposti.

Posted

Нисам, али су мене бановали из фудбала не пола године, већ годину дана.

Јуче стиг'о допис. Видећу да скенирам код другара, па да окачим.

За сада:

ставка 6.

Представник Бешковац Владимир, ФК "Бели орлови" из Тоболца, а на основу члана 55 Дисциплинског правилника ФЦЦ због повлачења екипе са терена, кажњава се забраном вршења функције у трајању од 1 (једне) године.

Казна тече од 19.03.2011.године

Срамно је шта се ради у српском нижеразредном фудбалу.

Posted

Јбг, ни презиме нисам правилно написао колико сам се изнервирао.

Исекли су ми крила душмани.

Но, јуче сам водио екипу без обзира на казну. Измислио име и терај даље...нико не проверава.

Судија нас урнисао. Искључио нам 2 играча, а на све то нам се и голман повредио. Јуначки су се држали до 85. мин.

Бићу скроман, али поставио сам тактику као Отмар Хицфилд.

4-2-3-1 и удри.

Posted

Шта друго сем дефанзиве можеш са 8 играча. :bigblue:

Прво полувреме су преорали терен.

Догађај утакмице-један наш матори (40 год, играо да би попунио екипу) симулира да га је ударио играч из противничке екипе док су се остали кошкали. Он пада и хвата се за лице, а судија на метар од њега и остали играчи га не јебу ни 2%. Он се ваља 10-ак секунди и јауче и онда устаје као да се ништа није догодило. :haha:

Posted

Срамне ствари се дешавају у српском нижеразредном фудбалу. Саботира се клуб који форсира леп фудбал,играју као Барселона и њихов морални,организациони и тактички вођа. Правда за Тоболачког Обилића!

Posted

Појма нисам имао да је Самдорија у таквом каналу. Безвезе да они не играју у Серији А а да играју којекакве Ћезене.

Ћезена је ове сезоне била господар универзума за Сампдорију. Ко их **** кад су продали два најбоља играча на полусезони, не знам шта су очекивали, да узму скудето можда... Још на крају изгубили у дербију у 97. минуту. Треба их пребацити у Серију Ц2/Ц, то је тај ниво.

Posted

http://www.sportske.net/vest/taj-ludi-sport/barsa-bas-ima-paprike-42556.html

AXXAXAXA

XAXAXA

XAXAXAAX

XXAXAX

AXAXAXA

XAXAXAXA

pogresih temu ali je isti kurac :haha:

http://www.fcbarcelona.cat/web/downloads/aficionats/fons_pantalla/especials/fons_campions_lliga_samarreta2.jpg

:bigblue:

срамота за Сампдорију. срање јесте, али исто тако јесте и то да ко их јебе кад продају играче к'о на сточној пијаци. Аталанта се враћа у прву лигу. чини ми се да ће многи фаворити имати проблема против њих. мање-више су били доминантни у Серији Б, једино им је Сијена задавала мало проблема. било би лепо да се наредне сезоне гледа торински дерби.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...