Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pazi, bilo bi dobro da se vec na pocetku koliko-toliko odvoje od intera, rome dok se ovi raspadaju, eventualno i milana. Krasic je izgleda u nemilosti, i novine ga pljuju kad god stignu.

Evo vec 2 gola, 1-1, Akvilani i Kavani.

Posted

Каква четворка на врху:

1. Наполи

2. Јуве

3. Удинезе

4. Каљари

Што се мене тиче, може такав распоред да буде и на крају сезоне :bigblue:

Posted

Хахахаха. Ево, да ставим тачку на ту причу око канте. Ово ми је била "инспирација":

Quorthon.jpg

Ако може велики Квортон, што не бих могао ја :P

Наполи има да освоји ове године! Још су јачи него прошле сезоне, а костур је задржан. И верујем да далеко могу да догурају и у ЛШ.

Posted

Iskreno, ne bi mi bilo previše žao. Naravno da bih volio da Milan osvoji, ali ako već ne može, onda Napoli. Era Intera je svakako prošla, ove godine neće ni u LŠ uspjeti da uđe. Biće borba za to treće mjesto između Juve-a i Udinezea. Roma na solidnom 6-om mjestu.

YNWA!

Posted

Iskreno, ne bi mi bilo previše žao. Naravno da bih volio da Milan osvoji, ali ako već ne može, onda Napoli.

Saglasan,sa malom ispravkom.Naravno da bih voleo da Juventus osvoji, ali ako već ne može, onda Napoli.Simpatican tim,sa ubicom El Matadorom.Samo da paprikanerska horda zla ne bude prva,rimske picketine ogavne su svakako kanta jaroslav,a ostali klubovi su mi ok.

Ја позер? Са лошом фризуром? :uhoh:

Teski pozer.Sa ocajnom frizurom. :D

180042_183070021724223_100000636786724_496230_353873_n.jpg

Posted

Isto kao i Lemi, voleo bi da Juve uzme, ako ne oni onda Napoli. Jako gotivna ekipa.

Znam da je nemoguce, ali jako bi voleo da vidim Kavanija u Atletiku, on i Falkao, kakav bi to tandem bio :rockdevil:

• Downvote 1
Posted

meni je udineze ove sezone nekako u opticaju...mislim,navijacki...u principu,nikada nisam za njih navijao,al mi nekako dobro igraju,trude se,borbeni su...tesko da ce osvojiti,prakticno nemoguce,al ce biti jedna jako zajebana ekipa...

Posted

Али су ипак дупло слабији него прошле сезоне, због одласка Санчеза. Кавани је зверина какве дуго није било у фудбалу. Подсећа ме на Роналда (оног правог) из најбољих дана. Још само да једног дана дође у Барсу... Можда већ следеће сезоне, као замена за Виљу.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...