Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ne mora da znaci. Verovatno mu je dosta pala cena posle svega ovog, a i siti bi zeleo sto pre da ga se resi(ako su pametni). Ali uvek je rizik imati takvog igraca, koji moze da ti okrene ledja u svakom momentu.

Posted

Ma nema od toga nista.Nema Juve para za njega sada.

Капирам да би га се без проблема одрекли за неких 15так милиона. Е сад, питање је колико јеЈува финансијски стабилан. Доста играча су довели, а ту су и трошкови око новог стадиона.

Posted

Ал' опет је то слабо,Јувеу требају 2-3 бомбастична трансфера а не Лихштајнер и Ђакерини.

Naravno.Ali za bombasticne transfere tebi treba puno novaca,sto i nije problem kada imas manje/vise izgradjen tim.Ali kada uopste nemas tim,kao sto Juventus nije imao do juna,onda moras rasporediti pare.Ja sam zadovoljan sa ovim prelaznim rokom.Vucinic,Vidal,Elija...sve su to odlicna pojacanja.Ono sto mene zaista brine jeste Konte,pokazuje neke nenormalne tendencije (u proslom kolu Vidal napadac,majko moja mila) i mislim da od njega nece biti nista.Nadam se da gresim,prvi pravi test za njegovo dokazivanje dolazi u nedelju.

Капирам да би га се без проблема одрекли за неких 15так милиона. Е сад, питање је колико јеЈува финансијски стабилан. Доста играча су довели, а ту су и трошкови око новог стадиона.

Toliko para bi imali sigurno.Ali ne verujem da bi ga ovi dali za manje od 25-30.Jeste problematican,ali covek uvek igra ko zmaj,nema ni reci o losoj formi.

Posted

Па не верујем да би га чак за толико дали. Мислим, њима се не исплати да им у клубу блеји лик кога плаћају 100000-150000 недељно, а не игра. Али добро, има до прелазног рока још 3 месеца, па ћемо да видимо шта ће се дешавати.

Posted

Проблем је што је овом Јувентусу напад тренутно најјачи део екипе. Не би имало смисла доводити још једног шпица поред онакве одбране.

Posted

Добра утакмица у Милану. Интер био бољи док судија није уништио утакмицу тако што је свирао пенал за фаул ван 16 који је Сезар одбранио, а Кампањаро налетео и дао гол. Иначе, у тренутку шутирања пенала, Кампањаро је већ био метар у 16. После је почео да дели жуте картоне играчима Интера.

Posted

Неозбиљни сте. Пенал је био ван 16, пре тога Наполи није имао једну добру прилику, Интер неколико.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...