In The Flesh Posted October 2, 2011 Report Posted October 2, 2011 Je li to Abbiati opet imao briljantnu partiju kao protiv Napolija?
lemmy sixx Posted October 2, 2011 Report Posted October 2, 2011 Zajebao je drugi gol.Ali isto tako je odbranio dve 100% sanse glava boli.Tako da mu se nema bog zna sta zameriti.
metal guru Posted October 2, 2011 Report Posted October 2, 2011 Sloba pogurao juve. kao i zvezdu '91.
lemmy sixx Posted October 2, 2011 Report Posted October 2, 2011 (edited) @guru Naravno.Vrankovic je bolji od Savica.Bora Stankovic mrzi Sabonisa.Mi smo kurac u kosarci.Tijago Silva je bolji od Vidica. Edited October 2, 2011 by lemmy sixx
iron will Posted October 3, 2011 Report Posted October 3, 2011 Срамна партија Милана, заслужена победа Јувентуса, честитам.
kuruz Posted October 3, 2011 Report Posted October 3, 2011 JA IGRO KECA I SVI MI SE SMEJALI PIČKE PAS MATER
Јарослав Posted October 5, 2011 Report Posted October 5, 2011 http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/marota-29-1-je-30-ne-znam-sta-je-nejasno-52974.html Sva Juventusova skupa pojačanja, izuzev Elije su među najbolje ocenjenim igračima lige, to se odnosi na Pirla, Vučinića, Lihštajnera i Vidala. Леееемиииии Газета опет сере.
lemmy sixx Posted October 5, 2011 Report Posted October 5, 2011 Jebote,sta sam ja srao o Lihstajneru?Rekao sam da je ok.Ja sam srao po Cigleru kurtonu.Ali da Juventusu itekako treba uskoro bolji od Lihstajnera,to moze reci svako ko je gledao tekme.Pogledajte samo njegove sjajne centasuteve ala Cirkovic protiv Milana.Dobar je u odbrani,izuzetno koristan u kombinaciji sa krilnim igracem,ali mu je centarsut kesa. I nije mi jasno ko je to pljuvao Marotu za pojacanja.Pa svi su stalno govorili da se Juvetus odlicno pojacao.
Јарослав Posted October 5, 2011 Report Posted October 5, 2011 Ко зна одакле су извукли ово. Ево, на овом другом линку стоји да су за зиму приоритети штопер и леви бек. Буфон: Juventus još uvek nije dostigao vrhunac. Odigrali smo odličnu utakmicu sa Milanom, ali na kraju, šta ostaje? Samo tri boda plus puno samopouzdanja. Ako ne budemo igrali dobro, onda smo samo dobar tim bez uspeha
lemmy sixx Posted October 5, 2011 Report Posted October 5, 2011 Pa naravno.To je jasno i slepcu.Po meni bi do tada trebali igrati kao protiv Milana:Kjelini na levom beku,Bonuci i Barzalji stoperi.
Јарослав Posted October 5, 2011 Report Posted October 5, 2011 Ако буду сваку играли као против Милана, титула је загарантована.
lemmy sixx Posted October 5, 2011 Report Posted October 5, 2011 E jebiga,lako je to reci.Juventusu sada sledi strasno tezak raspored Od kraja oktobra do kraja novembra,dakle u roku mesec dana,igraju sa Fiorentinom,Interom,Napolijem,Palermom i Lacijom.I to vecinu u gostima.
metal guru Posted October 5, 2011 Report Posted October 5, 2011 Dobro igraju ali se dosta muce oko tog zavrsnog pasa, osim u prvom kolu tesko daju golove, ajd da vidimo da li napreduju po tom pitanju, ne bi smeli da bacaju bodove protiv slabijih timova ako zele da pokazu da su ozbiljni.
lemmy sixx Posted October 5, 2011 Report Posted October 5, 2011 Upravo to,odlicno primeceno.Na to dodati i jako slabu realizaciju (protiv Katanije su se napromasivali za 3 utakmice) i dobijas zakljucak da tu itekako ima jos dosta da se radi. Ovo bi bilo jebacki dobro: http://www.goal.com/en/news/10/italy/2011/10/05/2697158/juventus-back-in-for-chelseas-alex-report
Јарослав Posted October 5, 2011 Report Posted October 5, 2011 (edited) Алекс би се феноменално уклопио. Ја сам неког мишљења да је потребан (поред дефанзиваца, наравно) један добар центарфор. Edited October 5, 2011 by Јарослав
lemmy sixx Posted October 5, 2011 Report Posted October 5, 2011 Koji ce im kurac?Kvaljarela,Vucinic,Matri i Del Boj.I Toni. Za ovu sezonu super.Pominje se odlazak Kvaljarele,to bi bila velika steta.U tom slucaju da,ali ako ostane nema potrebe za napadacem.Juventusu treba jos jedan kreativac u vezi,samo Pirlo nije dovoljan,a i on moze odigrati dobro jos ovu i eventualno sledecu sezonu i cao.Ali defanziva je prioritet.
Јарослав Posted October 5, 2011 Report Posted October 5, 2011 (edited) Вучинић и Дел Бој нису баш класични центарфори (иако Црногорац може и то да игра), Тони је матор и не верујем да ће још дуго (није чак ни играо ове сезоне), Кваљарела није баш врхунски нападач (што не значи да није добар), а Матри тек треба да се доказује. А они су сви укупно постигли два гола за сада. Што, мораш признати, и није неки учинак. Дефанзива јесте приоритет, а не би ни тај додатни плејмејкер био за бацање. Edited October 5, 2011 by Јарослав
lemmy sixx Posted October 5, 2011 Report Posted October 5, 2011 Za Tonija se sprdam.Ne vidis smajli? On je ispusena mustikla.Ovo ostalo sve valja,ima mnogo bitnijih stvari za kupovinu od napadaca.
metal guru Posted October 5, 2011 Report Posted October 5, 2011 To sto Lemi kaze. Samo, meni ipak deluje da im je levi bek potrebniji, zjapi rupetina na toj strani. U tom smislu, bilo bi odlicno kad bi doveli Kolarova, ali mi to deluje slabo izvodljivo. Posle toga jos stoper, pa kreativac u vezi, ne bih se ja oslanjao na matorog Pirla duze od jedne sezone.
lemmy sixx Posted October 5, 2011 Report Posted October 5, 2011 Tesko da ce doci Kolarov.Pominjano je nesto,ali on u Juventusu ne bi dobio takvu platu.Tako da,tesko.Aleks bi bio odlicno resenje,i to je vrlo moguce.U Celziju ne igra,a i sam je rekao da bi voleo da dodje.
Јарослав Posted October 5, 2011 Report Posted October 5, 2011 За Пирла баш то. Питање је колико ће моћи у овом ритму. Јбр, мени он сваки пут делује као да ће да липше на терену. И нешто ми смрди та прича да ће Сити пустити Коларова. Знају и они да је Клиши дошао из Арсенала, и да ће кад тад да се повреди на три сезоне. 1
Mita Posted October 5, 2011 Report Posted October 5, 2011 За Пирла баш то. Питање је колико ће моћи у овом ритму. Јбр, мени он сваки пут делује као да ће да липше на терену. И нешто ми смрди та прича да ће Сити пустити Коларова. Знају и они да је Клиши дошао из Арсенала, и да ће кад тад да се повреди на три сезоне. :haha: ako se u narednih mesec dana povredi Klisi placam ti vinjak
lemmy sixx Posted October 5, 2011 Report Posted October 5, 2011 Ma nece ga pustiti Mancini.Treba mu on.A i ponavljam,nema teoretske sanse da bi Kolarov dobio toliku platu u Juventusu,nije blesav da se odrice toga tek tako.
Јарослав Posted October 5, 2011 Report Posted October 5, 2011 (edited) @Мита: Deal! Edited October 5, 2011 by Јарослав
Recommended Posts