morbid god Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 Pravo da ti kazem,ja zaista ne znam na osnovu cega si ti otpisivao Juventus u borbi za drugo mesto.Po kvalitetu igraca,tu su i sa Romom i sa Milanom.Jedino sredinu terena imaju nesto slabiju.Ali ocigledno,daleko uigraniju. Djovinko je jebeni genijalac.Samo da malo vise poradi na fizickoj snazi,da bude jaci u duelima i da ga smrdljivi Ranijeri mnogo vise forsira,i eto za 2 godine vrhunske igracine.Ma i sada je vec sjajan,kada god igra ili da gol ili asistira,i pravi decu odbrambenim igracima. Racunao sam da su Roma i Milan bolje ekipe, ali je presudni faktor odbrana gdje je Juve duplo jaci od ta 2 tima. A u napadu ga vec uvale nekako, imaju uvjek 3-4 tehnicki potkovana igraca koji su konstatno opasni po gol protivnka.
lemmy sixx Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 Dobro,to sa odbranom je istina.Jebiga,sam Kjelini vredi kao cela Milanova i Romina odbrana zajedno.Ljegrotalje je iznenadjujuce dobar ove sezone,fino igra.Grigera je isto standardno dobar.Ono sto je mene iznenadilo jesu dobre igre Melberga u poslednje vreme,i ono sto nikada nisam mislio da cu reci,smrdljivi Molinaro je dobar u prethodnih par tekmi.Ali svejedno,treba to mnogo bolje nagodinu.Ne trebaju Roma i Milan biti nesto na sta puca Juve.
Vic Rattlehead Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 Karanje.Al' bas onako zguza.Razvalili su ih.Posebno me obradovao gol Nedveda,ko iz njegovih najboljih i najlegendarnijih dana.Mali Djovinko je bio sjajan,nadam se da je Ranijeriju doslo iz dupeta u glavu da on jednostavno mora biti starter. Jebiga Vic,vise srece nagodinu. Jebi ga, nisu nam igrali Juan, De Rossi, Pizarro, Aquilani, Totti, Taddei, Perrotta, Cicinho, Cassetti, Motta... sve povrijedjeni ili suspendovani.
El Karnisero Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 Kako je Juve razguzio rimske pedercice. Nadam se da ce Inter da napravi neki kiks,bilo bi super za nastavak prvenstva.
lemmy sixx Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 Jebi ga, nisu nam igrali Juan, De Rossi, Pizarro, Aquilani, Totti, Taddei, Perrotta, Cicinho, Cassetti, Motta... sve povrijedjeni ili suspendovani. E jebiga,Juventusu nisu igrali Amauri,Sisoko,Kamoranezi,Trezege,Legrotalje,Markisio...malo li je?Pa su svejedno uvalili 4 komada.
morbid god Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 Igracina za male utakmice. A ti kao imas pojma o fudbalu
Nightfall Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 Actually imam. Mada ne znam sta ti tolko smeta u ovome sto sam napisao... Titule se uzimaju na malim utakmicama...
Zagrivuk Posted March 23, 2009 Author Report Posted March 23, 2009 E jebiga,Juventusu nisu igrali Amauri,Sisoko,Kamoranezi,Trezege,Legrotalje,Markisio...malo li je?Pa su svejedno uvalili 4 komada. Juve mnogo bolji sa Djovinkom, samo da ga ne sutnu iz kluba.
Vic Rattlehead Posted March 23, 2009 Report Posted March 23, 2009 Sve manje vjerujem da Roma moze do 4. mjesta... Sledece kolo protiv Lacija, to se mora dobiti!
morbid god Posted March 23, 2009 Report Posted March 23, 2009 Raspadaju se i jedni i drugi.. X je realan rezultat.
Zagrivuk Posted March 23, 2009 Author Report Posted March 23, 2009 Ova uprava Juventusa nije normalna http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zo...astian-giovinco Nema sta da se razmislja, Djovinko je mnogo potreban Juventusu.
lemmy sixx Posted March 23, 2009 Report Posted March 23, 2009 Ma ko jebe Kasana.Djovinko je za njega doktor nauka.Treba mu dati da igra non-stop.Pa taj mali u svakoj utakmici zabije gol ili barem namesti jedan.Strasan pregled igre,dribling,brzina i pas.Samo mu nedostaje malo vise fizicke snage za duele i eto ti novog Roberta Badja.
El Karnisero Posted March 23, 2009 Report Posted March 23, 2009 Jos kad bi Juventus imao vrhunskog trenera...
lemmy sixx Posted March 23, 2009 Report Posted March 23, 2009 Ajoj,nemogu o tome vise da pricam,nemam snage. Jebeni Ranijeri,Seko i Molinaro.Jebo im pas mater krvavu.
lemmy sixx Posted March 29, 2009 Report Posted March 29, 2009 http://www.goal.com/en/news/10/italy/2009/...ar-diego-report http://www.goal.com/en/news/10/italy/2009/...approach-report
El Karnisero Posted March 29, 2009 Report Posted March 29, 2009 Cekaj,to za Dijega je kao zavrseno? Bio bi im vrlo koristan Hamsik,samo ne kontam kako on moze da bude zamena za Nedveda.Ja kao zamenu za Nedveda vidim Djovinka.
lemmy sixx Posted March 29, 2009 Report Posted March 29, 2009 Pa kao je dogovoreno sve sa njim,i jos ostaje da se dogovori obestecenje s Verderom.No,videcemo sta ce na kraju ispasti od svega.
Footog Qpoos Posted March 29, 2009 Report Posted March 29, 2009 ja u novimama procitao da je sve sredjeno,da mu je verder dao dozvolu...uostalom ugovor je potpisan...gotovo je to...
lemmy sixx Posted March 29, 2009 Report Posted March 29, 2009 Koji ugovor?Nigde se to ne spominje.Jos uvek je sve na rekla/kazala.
Footog Qpoos Posted March 29, 2009 Report Posted March 29, 2009 ja danas procitao u novinama...moja greska...Verder je dozvolio dijegu da potrazi novi klub, a fudbaler je uspeo da dogovori potpisivanje cetvorogodisnjeg ugovora vrednog 4 miliona evra po sezoni...
lemmy sixx Posted March 29, 2009 Report Posted March 29, 2009 Videcemo sta ce se desavati narednih dana.Ja vise nista ne verujem upravi Juventusa.Uspeli su zajebati gotovu stvar sa Flaminijem,pa su onda zajebali gotovu stvar sa Van Der Vartom...tako da,necu nista komentarisati dok se ne finalizira sve. Iskreno se nadam da ce se to resiti,i da ce Dijego doci.On bi bio fantasticno pojacanje,bas ono sto treba Juventusu.
Footog Qpoos Posted March 29, 2009 Report Posted March 29, 2009 mislim da sada nemaju izbora...treba im dijego...ne moze ona garnitura vise na sredini...ne znam,al meni je delpjero uvek bio za AM-a...za mene je on najbolji igrac sveta kada bi se gledalo poslednjih 15 godina...igrati u seriji a od 93-ce i za to vreme pruzati odlicne partije je stvarno za svaki respekt...uz naseg jugu je meni najbolji igrac koji je hodio terenima dok ja pratim fudbal...2010 mora biti u sastavu italije na sp...takva karijera se tako zavrsava...na sp...i duboko verujem da ce u nekoj utakmici koju budu igrali uraditi nesto sto ce da odluci utakmicu...da ima 50 godina to od njega treba ocekivati...
Recommended Posts