Jump to content

Recommended Posts

Posted

Старији, али не много. Нешто му се преко ноћи десило, када је 2005 прешао у Милан.

Posted

ne znam sta su radili u rimsko derbiju...3 crvena,k'o da su se klali...mada nije iskljuceno...nase gore list dade gol...najverovatnije iz slobodnjaka,nisam gledao...palermo stigo inter,gubio u gostima sa 2:0...svaka cast...

Posted

Jebo im pas mater,opet su zduvali.I sere nesto Ranijeri "Inter je kiksnuo,i propustili smo sansu da im se priblizimo".Kakav crni Inter!Ako ovako nastave,nece ni drugi biti!Nema leba,vidi se koliko Sisoko nedostaje i koliko je on bitan ekipi.

Posted
samo bekovsku liniju treba pogledati...sa onim bocnim igracima ne bi ni fk futog dobili...

Opet preterujes.Ali da su losi,losi su.Grigera jos i pomoz' bog,ali Molinaro...no,necu o njemu.U svakom slucaju,treba malo uozbiljiti pristup igri,i izgurati to drugo mesto do kraja.A na leto pravac transfer market.

Posted

pa dobro,onada stojim iza onoga sto sam rekao...nemaju citavu zadnju liniju...grigera je prosecan igrac,a kjelini je jedino sto valja tamo...i andrade bi valjao,ovo ostalo je go kurac...

Posted

To se slazem,u potpunosti.Kjelini je vrhunski stoper,i ako ovako nastavi za 2-3 godine ce biti zasigurno najjaci stoper na svetu.Grigera nije los,ok je on,ali je jednostavno prosecan,i definitvno nije kalibar za startnu mesto u velikom timu.Ostalo je boranija...sem malog De Ceglie-a koji je mnogo dobar,samo da onaj sedi raspali smrad ima osecaj za fudbal.Sto se tice Andrade-a,jebiga...tu su reci suvisne.On je bio jako dobar,i definitvno bi sa Kjelinijem cinio jako dobar tandem,ali jebiga...

Posted

:) :)

Открио сам зашто Леми воли Јуве и симпатише Говна! Буфон и Карагер су рођени истог дана! Ето тајне везе!

Posted
Открио сам зашто Леми воли Јуве и симпатише Говна! Буфон и Карагер су рођени истог дана! Ето тајне везе!

Jes',jes'...a kada je Bufon rodjen?

Posted

28. jaнуара 1978.

Рече ми бураз да је негде прочитао да би Буфон могао да пређе у Манчестер Јунајтед. Иако верујем да је то најобичнија глупост, волео бих да се оствари.

Posted

Da,citao sam i ja to.Spominju se Barselona,Mancester Junajted,Mancester Siti i razmena sa Bajernom za Riberija.Jebes ga,sve je to verovatno bullshit,ali ko zna...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...