Footog Qpoos Posted April 14, 2009 Report Posted April 14, 2009 Mihajlovic dobio otkaz bolonju sa onim timom ne bi niko spasio...mozda jedva opstanu...fk futog bih ih pregazio...
Hail Metal Posted April 14, 2009 Report Posted April 14, 2009 Govna su Englezi, sta ce ljudi navikli da se rodjacki jebu pa to ti je! Vidim volis da spominjes neke inceste , da li je to zato sto navijas za Juventus ne znam , ali ako pratis medije i svetska desavanja poznat ti je slucaj Torina , incest grada : Fricl iz Torina .
lemmy sixx Posted April 14, 2009 Report Posted April 14, 2009 fk futog bih ih pregazio... Da li postoji jedan post na forumu sport a da ti nisi spomenio FK Futog? Vidim volis da spominjes neke inceste , da li je to zato sto navijas za Juventus ne znam , ali ako pratis medije i svetska desavanja poznat ti je slucaj Torina , incest grada : Fricl iz Torina . Losa fora.
Footog Qpoos Posted April 14, 2009 Report Posted April 14, 2009 nazalost postoji...ne mogu bas svuda da ga nakalemim...kao i sto svi vi pominjete zvezdu i partizan...a te klubove ne volim,a FK FUTOG volim...sve sto sam do sada reko je tacno..juventusovi bekovi ne bi prosli probu tamo,radili bi k'o konobari u kafanici kluba...bolonju bi pregazili...da vidis ti kako oni igraju...za 1000 dinara po utakmici...lome,gaze,k'o da je svaka utakmica liga sampiona...nedostatak kvaliteta nadomescuju trudom i ratom na terenu...
lemmy sixx Posted April 14, 2009 Report Posted April 14, 2009 Ma naravno...zaista im se treba skinuti kapa za sve sta rade u 8.ligi.Ne moze to svako.
Footog Qpoos Posted April 14, 2009 Report Posted April 14, 2009 nekadasnje utakmice protiv fk veternika su bile k'o finale lige sampiona...konkretno kao finale izmedju liverpula i milana...a kada igraju protv fk metalca iz futoga,to mu dodje kao milan-inter...ja fk futog mogu da gledam svaki put kada igraju...treba mi 20 minuta biciklom od ns do futoga...a ti tvoje mos na slikama...ili kada nakupis milion evra za kartu...mos da gledas "kvalitetan"fudbal i da sedis na lepim tribinama...ja ovde mogu da gledam pozrtvovanost,umiranje za svoje selo,pijem pivce i da grickam semenje...
Amphitritê Posted April 14, 2009 Report Posted April 14, 2009 Mihajlovic dobio otkaz I bilo je vreme. Bio je odlican fudbaler ali ocajan kao trener.
lemmy sixx Posted April 14, 2009 Report Posted April 14, 2009 nekadasnje utakmice protiv fk veternika su bile k'o finale lige sampiona...konkretno kao finale izmedju liverpula i milana...a kada igraju protv fk metalca iz futoga,to mu dodje kao milan-inter... Ma da,naravno,to se podrazumeva. a ti tvoje mos na slikama...ili kada nakupis milion evra za kartu...mos da gledas "kvalitetan"fudbal i da sedis na lepim tribinama...ja ovde mogu da gledam pozrtvovanost,umiranje za svoje selo,pijem pivce i da grickam semenje... To isto i ja radim na stadionu Spartaka.Semenje,pivce,dranje...al' fudbala nigde.
Footog Qpoos Posted April 14, 2009 Report Posted April 14, 2009 fudbal je tu sporedan...bitno je dobiti fk veternik i fk metalac futog...nije bitan nacin,vazno je pobediti njih...al jebi ga,oni u ligi iznad...ovde lepo mos jebati mater linijskom sudiji,pretiti mu...psovati i njihove,a ponekad i svoje...ponekad i povitlati sudiju i igrace...banja...
Hail Metal Posted April 14, 2009 Report Posted April 14, 2009 Losa fora. Nije ni trebala da bude fora , taj dogadjaj je cinjenica , i tu vest o incest monstrumu iz Torina su preneli vecina domacih medija ..
lemmy sixx Posted April 14, 2009 Report Posted April 14, 2009 Povezivanje tog dogadjaja sa onim sto je Misko rekao je losa fora. Mozes ti i bolje.
Hail Metal Posted April 14, 2009 Report Posted April 14, 2009 Opet ti kazem da nije ni trebalo da bude fora , Misko uvek povezuje neki incest za englesku i njihov fudbal , ovo je samo jedan tekst o incestu Torina , nikakva fora .
Zagrivuk Posted April 14, 2009 Author Report Posted April 14, 2009 Opet ti kazem da nije ni trebalo da bude fora , Misko uvek povezuje neki incest za englesku i njihov fudbal , ovo je samo jedan tekst o incestu Torina , nikakva fora . Prijatelju, izolovane incidente imas svuda u Svetu, ja ti govorim o celoj naciji, ne vezujem fudbal za to. Sa strane istorije, Englezi su stvarno imali problem sa tim, kao Npr. Stara Grcka sa homoseksualizmom. Promenilo se to kod njih u vreme koloniozacija, nisu vise incest nacija, ali volim da ih zezam jer ih stvarno ne volim i to samo zato sto su nam uvek (nama Srbima) radili o glavu! Ali ok, necemo o tome ovo je ipak sportska tema :) :) Sto se tice Mihajlovica, ne verujem da je toliko kriv koliko je ona bolonja krs od tima. Ali i ta Bolonja ima muda da nesto menja, a onaj Juve vec dve godine ne moze da smeni upravu i trenera.
Footog Qpoos Posted April 14, 2009 Report Posted April 14, 2009 bolonji treba 5-6 normalnih igraca,ne moraju da budu nista preterano dobri,da imaju obe noge..samo da ne budu kao onaj krs sto sada imaju...
Zagrivuk Posted April 14, 2009 Author Report Posted April 14, 2009 Ja koliko vidim tamo valja samo Marco Di Vaio
kuruz Posted April 14, 2009 Report Posted April 14, 2009 (edited) samo zato sto su nam uvek (nama Srbima) radili o glavu! A Италијани су нам к'о рођена браћа... Edited April 14, 2009 by Куруз
Footog Qpoos Posted April 14, 2009 Report Posted April 14, 2009 Ja koliko vidim tamo valja samo Marco Di Vaio pa,da jedino on...ako on ne nabode gol ili ako ne igra kojim slucajem onda se nadaju da padne bomba u blizini stadiona,pa da od detonacije lopta udje u gol...ovi ostali su invalidi...
Hail Metal Posted April 14, 2009 Report Posted April 14, 2009 Prijatelju, izolovane incidente imas svuda u Svetu, ja ti govorim o celoj naciji, ne vezujem fudbal za to. Sa strane istorije, Englezi su stvarno imali problem sa tim, kao Npr. Stara Grcka sa homoseksualizmom. Promenilo se to kod njih u vreme koloniozacija, nisu vise incest nacija, ali volim da ih zezam jer ih stvarno ne volim i to samo zato sto su nam uvek (nama Srbima) radili o glavu! Saglasan sam , ali ako vec pricas o istoriji potrazi podatke o starom Rimu , i njihovim incesima , to potvrdjuju i cinjenice o mnogim imperatorima koji su bili degenerisani u medicinskom smislu te reci sto istoricari povezuju sa incesnim bahanalijama u krvnom srodstvu. Sto se tice homoseksualizma , za Grcima nista ne zaostaju stari Rimljani. A sto se tice novije istorije , nisu nam Italijani nesto prijateljski narod , ipak setimo se ko je bio u trojnom paktu , clanica NATo-a itd .... No vratimo se fudbalu kao sto kazes .
morbid god Posted April 15, 2009 Report Posted April 15, 2009 Svi izbiflate po malo istorije, a onda pozivate na povratak fudbalskim temama
Vic Rattlehead Posted April 16, 2009 Report Posted April 16, 2009 Ja mislim da će Roma osvojiti Kup Ueaf dogodine!
lemmy sixx Posted April 19, 2009 Report Posted April 19, 2009 1:1...dobro su i izvukli sa 10 igraca. http://www.goal.com/en/news/10/italy/2009/...r-bremens-diego http://www.goal.com/en/news/10/italy/2009/...gliarella-repor http://www.goal.com/en/news/1717/editorial...isaster-in-euro Seko je plasiran na visokom 4.mestu. Sjajan uspeh.
morbid god Posted April 19, 2009 Report Posted April 19, 2009 (edited) Kvaljarela je strasan napadac - klasicni golgeter sa odlicnom tehnikom i kretanjem. Osim Juventusa, Inter je zainteresovan takodje(Murinjo ga je svojevremeno nahvalio za medalju). Osim toga, plavno-crni su ozbiljno zagrizli za Riberija koji je po mom misljenju bolja akvizicija od Dijega. Doduse, Diego bi mnogo vise odgovarao Interovoj sredini (romb sa isturenim ofanzivcem), dok Riberiju odgovara klasicna 4-4-2 formacija sa krilima(koju forsira Juventus). Ali Inter ovako moze da igra 4-3-3 pa nam ostaje da vidimo na kraju prelaznog roka sto ce bit, jer je za francuza interesovanje pokazala i Barselona. A sto se sinocne utakmice tice, 1-1 je mozda neki pravedni rezultat. Inter je igrao dosta defanzivno u prvom poluvremenu, mucili su se dugo na sredini terena. Ipak su imali bolje sanse za gol, dok im je sa druge strane odbrana odlicno ustopovala napadace Juventusa. Samo sto Cordoba i Samuel(posebno) prave glupe faulove na 20tak metara od gola, i takve stvari mi nikad nece biti jasne. Juventus je imao igru, fino su kombinovali, ali nisu imali puno prostora u kaznenom. Na kraju gol sa igracem manje, svaka cast na karakteru i borbi. Edited April 19, 2009 by morbid god
METAL Man Posted April 19, 2009 Report Posted April 19, 2009 5:1 protiv Torina! Ponovo su drugi, a i najefikasniji su u Kalcu. Forza Milan!
lemmy sixx Posted April 19, 2009 Report Posted April 19, 2009 Pipo je fenomen!Car.Masina za golove. No,nakon 3 jako losa kola Juventusa,trka za drugo mesto se ponovo zakuvava.
Recommended Posts