vudun Posted May 12, 2009 Report Posted May 12, 2009 Две године су га јурили. И ред је био да потпише за ''ноћну даму''.
lemmy sixx Posted May 12, 2009 Report Posted May 12, 2009 Evo me,povratak nakon nepravde. Definitivno sjajno pojacanje.Ali ne treba tu stati,nikako!
Footog Qpoos Posted May 12, 2009 Report Posted May 12, 2009 treba im jos odbrana,napadac/napadaci,jos koji srednjak...i da se rastosiljaju molinara,zebine,salihamidzica i ostalih invalida...
vudun Posted May 12, 2009 Report Posted May 12, 2009 Ако Хунтелара шутну из Мадрида сигуран сам да ће га Јуве први зграбити. Слажем се за ове што си их навео, све сами болиди.
lemmy sixx Posted May 12, 2009 Report Posted May 12, 2009 Sve se to podrazumeva.Plus,trener.Ranijeri sigurno odlazi,pitanje je samo ko ce ga zameniti.Za sada se prica o Gasperiniju,Spaletiju i Konteu. Ако Хунтелара шутну из Мадрида сигуран сам да ће га Јуве први зграбити. Слажем се за ове што си их навео, све сами болиди. Moguce za Huntelara,ali trenutno se uveliko pregovara sa Dentinjom iz Korintijansa,ako njega dovedu cisto sumnjam da ce uzimati jos jednog napadaca. Sto se tice bolida,ima tu jos.Markioni,Poulsen,Zaneti,Melberg,Legrotalje...koliko ti srce pozeli.
vudun Posted May 12, 2009 Report Posted May 12, 2009 Питам се зашто ли се Ђанлука Вијали не врати тренерском занату. Сећам се да је са Челзијем освојио као тренер куп купова или УЕФА, нешто од та два. Ето, он је једна од легенди Јувеа, могао би бити кормилар.
Footog Qpoos Posted May 12, 2009 Report Posted May 12, 2009 ne verujem da ce real huntealra da sutne,super tamo igra,bili bi ludi da ga sutnu... ostavio bi melberga i legrotaljea...mogu da budu izmene...jesu ocajni,al nisu paraplegicari ko ovi ostali, za svakih slucaj ih treba ostaviti...markioni je mlad,ostavio bih i njega jos jednu sezonu,mozda nesto i uradi..treba neko i u kupu da igra...jese misli na antonia kontea?
lemmy sixx Posted May 12, 2009 Report Posted May 12, 2009 Da,da...Antonio legenda.Kao,pece zanat u Bariju,pa se sprema za Juve. @Nesha Definitivno Vijali.Pokazao se kao odlican strateg u raspalom londonskom OFK Beogradu.
Footog Qpoos Posted May 12, 2009 Report Posted May 12, 2009 realno...svi su bolji od torinskog kosanovica...
lemmy sixx Posted May 12, 2009 Report Posted May 12, 2009 Svi redom. Sem mozda Kontea...ne pratim Bari,tako da ne znam,ali po stanju na tabeli vidim da fino guraju.
lemmy sixx Posted May 12, 2009 Report Posted May 12, 2009 Potvrdjen Dijegov dolazak: http://www.goal.com/en/news/10/italy/2009/...irms-diego-deal :rockdevil: I evo jos jedne zanimljive stvari,trka izmedju Juvea i paprikanera: http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zo...io-quagliarella
El Karnisero Posted May 12, 2009 Report Posted May 12, 2009 Konacno je dosao Dijego.Posluzice im,jos kad bi Djovinko usao u prvi tim,pa jos Sisoko i Kamoranezi super bi to vezni red bio.Juveu trebaju jos levi i desni bek i stoper,(bar) jedno krilo i napadac.
lemmy sixx Posted May 12, 2009 Report Posted May 12, 2009 Konacno je dosao Dijego.Posluzice im,jos kad bi Djovinko usao u prvi tim,pa jos Sisoko i Kamoranezi super bi to vezni red bio.Juveu trebaju jos levi i desni bek i stoper,(bar) jedno krilo i napadac. To ce biti odlican vezni red.Dijego u sredini,Seba levo,Momo iza i Kamoranezi desno.Djovinko ce igrati sigurno,posto sedi degenerik dobija sut kartu,a ja zaista ne mogu zamisliti da postoji jos jedan "trener" koji bi takvu igracinu drzao na klupi.Iako,treba i jedan na desnom krilu.Kamo je jako podlozan povredama u poslednje vreme. Sto se tice bekova,citam na goal.com da je moguca zamena Trezege-Abidal.To ne bi bilo lose.A kaze mi Hail danas kada smo bili na tekmi da je citao da Juve hoce i Dani Alvesa.No,mislim da je to patka i novinarsko baljezganje.Nema Juve para za sve to,a i Dani Alves je verovatno zaiteresovan za igru u italiji koliko i za lanjski sneg. Sada se kolju sa Interom oko Kvaljarele...uh,kada bi on dosao,kakav bi to napad bio.Amauri,Del Genije,Jakinta i Kvaljarela.Opasno!Stoperi...pa jebiga,mozda Kanavaro dodje,ali nema od tog vajde nikakve.On je ocaj zivi.Rupcaga.Bio je igracina,gospodar odbrane,ali je gotov.Treba ozbiljniji stoper.
Footog Qpoos Posted May 13, 2009 Report Posted May 13, 2009 ja bih kjelinija vratio na beka...a doveo dva dobra stopera...i dao bih onih 5-6 invalida za bilo sta...nekog sto ima obe noge...a del genija bih drzao iza napadaca...tako je i pre igrao...da bude ofanzivni vezni...pravi kreator igre...
lemmy sixx Posted May 13, 2009 Report Posted May 13, 2009 Pa sta ce onda Dijego?On igra upravo to.Del Genije je dobar tu gde je sada.
lemmy sixx Posted May 13, 2009 Report Posted May 13, 2009 http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zo...meet-with-napol
El Karnisero Posted May 13, 2009 Report Posted May 13, 2009 (edited) Laveci i Kvaljarela bi stvarno bila pojacanja.Bolje oni nego Kasano.On je kikiriki igrac. A Abidal...Pa zna on da pogresi ali je svakako bolji od Molinara.Ali moze za manju cenu da se dovede bolji igrac.Dani Alves em nema nikakav motiv da predje u Juventus em Juventus nema para da ga kupi. A vracanje Kjelinija na beka bi bio promasaj.Sto da ga premesta kad covek igra kao zmaj u sredini. Edited May 13, 2009 by El Karnisero
Hail Metal Posted May 13, 2009 Report Posted May 13, 2009 A kaze mi Hail danas kada smo bili na tekmi da je citao da Juve hoce i Dani Alvesa. Ali da me ubijes ne mogu da nadjem link gde sam to procitao , valjda Trezege+pare za Alvesa , ali to su sve verovatno novinarske patke .
El Karnisero Posted May 13, 2009 Report Posted May 13, 2009 Taj transfer je nemoguc.Pa nije Seko na celu Barselone.Barsi napadac ne treba a Alves dobro igra.
Hail Metal Posted May 13, 2009 Report Posted May 13, 2009 Navikli smo i na neverovatnije vesti , tipa Mesi prelazi u Juventus ili tome slicno .
lemmy sixx Posted May 13, 2009 Report Posted May 13, 2009 Ali da me ubijes ne mogu da nadjem link gde sam to procitao , valjda Trezege+pare za Alvesa , ali to su sve verovatno novinarske patke . Ja sam na goal.com citao Trezege-Abidal.
El Karnisero Posted May 13, 2009 Report Posted May 13, 2009 Jebiga,nemaju o cemu da pisu pa izmisljaju gluposti.
lemmy sixx Posted May 13, 2009 Report Posted May 13, 2009 Laveci i Kvaljarela bi stvarno bila pojacanja. Jedan od njih dvojice bi legao kao kec na desetku. A vracanje Kjelinija na beka bi bio promasaj.Sto da ga premesta kad covek igra kao zmaj u sredini.
Footog Qpoos Posted May 13, 2009 Report Posted May 13, 2009 Pa sta ce onda Dijego?On igra upravo to.Del Genije je dobar tu gde je sada. jebi ga del genije ima 35 godina...ne moze on vise da odigra celu tekmu...a i meni je najbolja taktika 3-5-2...3 centralna...2 srednaka sa strane,jedan zadniji vezni i dva ofanzivna...u slucaju zatvorne taktike,umesto ofanzivnog bi bio jos jedan defanzivni vezni...a moze i taktika 3-6-1...da dva ofanzivna vezna/poluspica budu iza najisturenijeg igraca...a da bude 2 defanzivna vezna...barsa nekada ima slicnu taktiku...
lemmy sixx Posted May 13, 2009 Report Posted May 13, 2009 Da,ali mi ovde pricamo o Juventusu.O klubu iz Italije.Nece biti toliko ofanzivno. Ja preferiram romboidnu izvedenicu iz 4-4-2.Dakle,4-1-2-1-2.
Recommended Posts