Imrahil Posted May 23, 2009 Report Posted May 23, 2009 Aj da budemo realni, ako je Juventus pilicarski klub, sta li je Roma onda?
Џејсон Њустед Posted May 23, 2009 Report Posted May 23, 2009 Ispravljam sam sebe nije Sanbenedeteze nego Katancaro
Hail Metal Posted May 23, 2009 Report Posted May 23, 2009 Aj da budemo realni, ako je Juventus pilicarski klub, sta li je Roma onda? Recimo kikiriki klub ! Elem Juventus je najveci italijanski klub i tacka , jedino im Milan moze parirati i niko vise !
Imrahil Posted May 23, 2009 Report Posted May 23, 2009 Elem Juventus je najveci italijanski klub i tacka , jedino im Milan moze parirati i niko vise ! Naravno
El Karnisero Posted May 23, 2009 Report Posted May 23, 2009 Po meni je 'pilicarskiji' tim koji svoj prevelik novac trosi na namjestanje utakmica umjesto na kupovinu dobrih fudbalera. Otkad ste se vratili iz Serije B, nista ozbiljno niste uradili ni u Evropi ni u Italiji. Zasto? Zato sto vise ne smijete podmicivati sudije. A zamrznuti racuni,krs od tima koji trenutno ima Juventus i te fore? To nista?
lemmy sixx Posted May 23, 2009 Report Posted May 23, 2009 Ma pusti ga bre,lupeta ko maksim po diviziji.
Vic Rattlehead Posted May 24, 2009 Report Posted May 24, 2009 :) Neverovatno koliko jedan covek moze napisati gluposti u samo jednoj recenici. Reci mi sta od ovoga sto sam napisao nije istina.
lemmy sixx Posted May 24, 2009 Report Posted May 24, 2009 Prvi deo nema veze sa zivotom.Za drugi deo si u pravu,da Juve nije uradio nista od povratka u serie a,ali procitaj post El Karnisera od iznad,i onda malo razmisli zasto Juve nije nista uradio.Ako vec ne pratis desavanja u klubu i nisi upoznat sa timom,nemoj lupati gluposti.
Vic Rattlehead Posted May 24, 2009 Report Posted May 24, 2009 Ne pratim desavanja u klubu jer me ne interesuje, iskreno, ja samo znam da vam je par titula oduzeto jer su stecene sa carapom na glavi, i da nakon Calcopoli afere apsolutno nista niste uradili (osim osvajanja Serie . Vrijeme bi bilo da tim sa takvim imenom uradi nesto postenim putem. Nije odavno.
lemmy sixx Posted May 24, 2009 Report Posted May 24, 2009 Par titula oduzeto? Dakle,ovde se nasa konverzacija zavrsava.Nemas pojma.I stoga nemoj da se pletes u nesto sa cim nemas pojma.To je jako glupo. Poz.
Vic Rattlehead Posted May 24, 2009 Report Posted May 24, 2009 OK, jedna. Nju ste neposteno stekli. Otkad ste prestali namjestati, ne mozete meda. To je to. I na kraju, vjerovao ti meni ili ne, ja bih volio da Juventus dokaze suprotno, i da osvoji dogodine nesto, zarad italijanskog fudbala koji najvise cijenim.
El Karnisero Posted May 24, 2009 Report Posted May 24, 2009 Ti nisi normalan. Covece Juventusu se raspao tim.Finansijski su osakaceni.Alo? Plus imaju idiote u upravi ali to je druga prica.Mislim ispade da je Juventus neki kikiriki tim.Svasta.
Vic Rattlehead Posted May 24, 2009 Report Posted May 24, 2009 Nisam rekao nika\d da je Juventus los tim, samo sam odgovorio Lemiju, kad je on rekao da je Roma 'plilicarski' tim, ja sam rekao da je bolje biti 'pilicarski' tim, kako on kaze, nego varati i namjestati utakmice.
lemmy sixx Posted May 24, 2009 Report Posted May 24, 2009 Pa covek ne prati.Ali bitno da se plete. No,Juventusu ce trebati jos jedno vreme da se oporavi.Imam neki osecaj da ce ovo leto proci dobro na transfer marketu.Eto,Dijego i Kanavaro (koliko god je istina da je sada rupcaga,u svakom slucaju je za trenutne pajsere iz Juventusove odbrane doktor nauka) su vec reseni,i ocekuje se jos nekoliko jakih pojacanja.Ali da bi se stvorio konkurentan tim,treba vremena.Pogotovo nakon onakvog sakacenja kakvo je Juve doziveo. Nisam rekao nika\d da je Juventus los tim, samo sam odgovorio Lemiju, kad je on rekao da je Roma 'plilicarski' tim, ja sam rekao da je bolje biti 'pilicarski' tim, kako on kaze, nego varati i namjestati utakmice. Pa nije bolje,ali ajde,zivi u zabludi.
Џејсон Њустед Posted May 24, 2009 Report Posted May 24, 2009 Ne vidim tabelu, pa da pitam za Bolonju-ostade li u Seriji A?
Aces High Posted May 24, 2009 Report Posted May 24, 2009 Ima jos jedno kolo do kraja, ali je Bolonja ispred Torina zbog gol razlike. Inace Torino i Bolonja imaju isti broj bodova: 34... Odlucujuce kolo za njih...
METAL Man Posted May 24, 2009 Report Posted May 24, 2009 I Milan opet puce! Do kurca! Mada ja mislim da ima bolju gol razliku od Juventusa..
lemmy sixx Posted May 25, 2009 Report Posted May 25, 2009 http://www.goal.com/en/news/10/italy/2009/...us-celebrations
lemmy sixx Posted May 26, 2009 Report Posted May 26, 2009 http://www.goal.com/en/news/10/italy/2009/...ns-for-juventus Odlicno.Ajmo dalje.
Baal Posted May 26, 2009 Report Posted May 26, 2009 Sad htedoh da postujem sa B92, ali si me preduhitrio. Super pojačanje.
lemmy sixx Posted May 26, 2009 Report Posted May 26, 2009 Gledam sada po netu,ova Djenova se prokurcila.Flokari,Akvafreska,najverovatnije Krespo i Kvarezma...
Footog Qpoos Posted May 26, 2009 Report Posted May 26, 2009 to mi se svidja...navijao sam za njih u ovoj sezoni...u nekoj suludoj varijanti bi mogli i u kvalifikacije za ligu sampiona...
lemmy sixx Posted May 27, 2009 Report Posted May 27, 2009 http://www.goal.com/en/news/10/italy/2009/...e-juventus-land
Recommended Posts