Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jest da je ciganska , ali Zvezdino (mislim da su se tako zvale) cokoladne table su bile ok , i slicice (sto se tice kvaliteta , nikako sadrzaja) su bile dobre .

Posted

A sto se tice albuma , mislim da sam popunio ili skoro popunio "Asove Partizana" a skroz popunio "euro 96" (dobio sam i loptu jer sam poslao 200 ili 300 kesica :D ) . "Mondial Italia 90" je legendarni album ... ja bih i dan danas skupljao slicice ali nema vrsnjaka za menjanje :) .

Posted

Има, дођи у Београд. Скупљају се на Теразијама, све неки пензионери пуни дупликата. Имам ЦКМ у којем су их интервјуисали, сви имају преко 40 година. Бајаги скупљају за децу, а види се да су напаљени на сличице.

Posted
A sto se tice albuma , mislim da sam popunio ili skoro popunio "Asove Partizana" a skroz popunio "euro 96" (dobio sam i loptu jer sam poslao 200 ili 300 kesica :D ) . "Mondial Italia 90" je legendarni album ... ja bih i dan danas skupljao slicice ali nema vrsnjaka za menjanje :) .

Italia 90 imam i ja ceo popunjen.Slicice reprezentacije UAE su bile najjace.Secam se da su imali 6-7 Mubaraka u repki.

Posted (edited)
il sam se ja nesto pogresno video, :blink: il je milan pre ovog kola bio drugi na tabeli...

Bio je.I gde god gledam,i sada je drugi.Ne znam gde ste videli da je Juventus drugi.

U globalu,zadovoljan sam sa Juventusovom sezonom.Da nije bilo ona dva meseca totalnog pada bez pobede,rekao bih da je sezona uspesna (u obzir uzimam krs tim naravno).Ovako,samo sam zadovoljan.

Pojacanja na leto i skudeto! (rima do jaja).

Ono po cemu ce ova sezona seria a ostati upamcena,jeste oprastanje od fudbala trojice velikih igraca:Maldinija,Nedveda i Figa.Majstori su zasluzili penziju.

edit:nego,ko sada ide u LS?Fiorentina ili Djenova?Imaju isti broj bodova.

Edited by lemmy sixx
Posted

Ne,ne vraca se.Prestaje sa fudbalom.Pricalo se da ce u Lacio,da ce nazad u Cesku,da ce potpisati sa Juventusom na jos godinu dana...ali danas je odigrao poslednju utakmicu,i pocasno je ispracen u legendu.Veliki igrac,majstor na zelenom tepihu.Svaka cast na svemu care! :pivopije:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...