Jump to content

Recommended Posts

Posted

Srecno mu bilo u penzionerskim danima.Bio je igracina.

Za Maldinija ne treba nista ni da se prica.Do 42. godine je igrao vrhunski fudbal,mogao je jos par sezona da odigra s obzirom na to kakvi sabani sad igraju za Milan.

I Figo se oprostio.Steta sto nista nije osvojio sa Portugalom.I drago mi je sto nije otisao u Emirate ili tako negde a imao je ponude.Ne bi to bio kraj karijere dostojan njega.

Posted
Opasan igrac.Iako,ja bih vise voleo da dodje Hamsik.

Ne pratim puno Seriu A , ali postaje sve zanimljivija , sto se mene tice u Liverpulu bih voleo Gereta Berija , ali posto je ovo tema o Seria A , ne bih se bunio da Flokari predje u Partizan , uz Ujfalusija i Zaratea , to bi bio tim za LS :D .

Posted
ne bih se bunio da Flokari predje u Partizan , uz Ujfalusija i Zaratea , to bi bio tim za LS :D .

Partizan je definitivno uradio veliku stvar sa dovodjenjem Ujfalusija i Zaratea.Cak i odlazak Zuke nece puno smetati.Za Flokarija sam cuo da ga Partizan hoce,da napravi tandem Diara-Flokari,ali Djenova je u prednosti za njegovo dovodjenje.Iako,ima groblje sanse.No,ako dodje,a vi sa ovim silnim pojacanjima ne udjete u LS,treba vam zabraniti da postojite.

Posted

Ko je, bre, Grobar? Jebe se meni za njih, idem na utakmice iz zezanja.

Otkud Zarate i Ujfaluši, nigde nisam video to?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...