lemmy sixx Posted June 1, 2009 Report Posted June 1, 2009 Nema zezanja.Ti si groblje. Zarate je ovih dana resen.A o Ujfalusiju se prica vec mesecima,dolazi ovih dana da potpise ugovor.Verovatno ne objavljuju konkretne vesti dok sve ne bude sredjeno,jebem li ga.
vudun Posted June 1, 2009 Report Posted June 1, 2009 Ако Ујфалуши пређе у Партизан, наша модераторка Шамандали моментално прелази у Гробарке.
kuruz Posted June 1, 2009 Report Posted June 1, 2009 90% čestitki koje sam dobio za rođendan su poslali Grobari, Cigani, Mančesterovci ili mrzitelji Junajteda.
El Karnisero Posted June 1, 2009 Report Posted June 1, 2009 (edited) Bice najredovnia posetiteljka prvih redova rumunskog cirkusa. Edited June 1, 2009 by El Karnisero
vudun Posted June 1, 2009 Report Posted June 1, 2009 90% čestitki koje sam dobio za rođendan su poslali Grobari, Cigani, Mančesterovci ili mrzitelji Junajteda. 23. Мај. Тад сам увелико штребао за испит, нисам се ни качио на нет. Други најватренији Манћестеровац ти није честитао. Опрости Куруже, грешан сам! Али сам зато положио не један, већ 2 испита. А Шамандали се претвара у гробље, пазите шта вам кажем.
lemmy sixx Posted June 1, 2009 Report Posted June 1, 2009 Ако Ујфалуши пређе у Партизан, наша модераторка Шамандали моментално прелази у Гробарке. A da je kojim slucajem pre 10 godina Partizan imao para za Batistutu...ijujujuju...pa ona bi se preselila u Humsku. No,salu na stranu,Ujfalusi ce zaista biti veliko pojacanje.
El Karnisero Posted June 1, 2009 Report Posted June 1, 2009 (edited) Bio bi i Mesi veliko pojacanje pa sta? Edited June 1, 2009 by El Karnisero
lemmy sixx Posted June 1, 2009 Report Posted June 1, 2009 Bio bi i Mesi veliko pojacanje pa sta? Pa jebes Mesija,njega ne dovode.Dovode Ujfalusija i Zaratea.U svakom slucaju bolje nego nasa Zvezda.Bolje Zarate nego Olumaru Abubakri.
vudun Posted June 1, 2009 Report Posted June 1, 2009 Батистуту за Јокановог помоћника! А Шамандали онда за Партизанову Цецу.
lemmy sixx Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 http://www.goal.com/en/news/10/italy/2009/...in-udinese-star
lemmy sixx Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 E ovo bi bio pun pogodak: http://www.goal.com/en/news/10/italy/2009/...juventus-report
Zagrivuk Posted June 4, 2009 Author Report Posted June 4, 2009 Sto bi znacilo da Trezegol definitivno odlazi a moguce i Amauri, a to mi se ni malo ne svidja.
kuruz Posted June 4, 2009 Report Posted June 4, 2009 (edited) Не верујем да су толики дебили, луд човек би пустио Амаурија. Edited June 4, 2009 by Куруз
Zagrivuk Posted June 4, 2009 Author Report Posted June 4, 2009 Koliko ja pratim on zeli da napusti klub jer ga drze na klupi! Dati tolike pare za njega i drzati ga na klupi je glupost. Amauri je odllican igrac, a Del Pijero uz svo postovanje pocinje da mi deluje sebicno. Umesto da razmislja o penziji on prakticno vodi klub i sad sa Ferrarom ovo mu je super. Prosle godine je izbacio Paladina iz tima koji nam je vratio golom ove sezone. Ne igra uopste na Djovinka, a Djovinko je Italijanski Mesi. Nisam siguran ali mi deluje da Alex Del Pjero u mnogome kreira neke od situacija u klubu i to mi se ne svidja. On je ipak igrac a ne trener.
kuruz Posted June 4, 2009 Report Posted June 4, 2009 (edited) И он би требало да се повуче већ једном, Амаури, Јакинта и Ђовинко су убитачан трио Јувентуса и глупо је да било ко од њих седи на клупи. Јувентусу треба само јака одбрана следеће сезоне, ништа друго. Мислим да Канавару боље лежи Италија него Шпанија и да ће бити добар са моћним Кјелинијем, средина са Сисоком, Ђовинком и Дијегом је смрт, а напад са овом двојицом убица. Јуве осваја Скудето следеће године ако Амаури не оде. Edited June 4, 2009 by Куруз
Zagrivuk Posted June 4, 2009 Author Report Posted June 4, 2009 Slazem se, plus da vrate Krisita. Ok je jos jedan srednjak i napadac sa klupe. A po meni to moze biti Del Pjero, a ako mu se ne svidja neka ide u penziju i uvek ce biti upamcen kao jedan od najvecih igraca na Svetu.
lemmy sixx Posted June 4, 2009 Report Posted June 4, 2009 Sto bi znacilo da Trezegol definitivno odlazi a moguce i Amauri, a to mi se ni malo ne svidja. Trezegol definitivno odlazi,to je sada vec izvesno.Amauri nece nigde.
Zagrivuk Posted June 4, 2009 Author Report Posted June 4, 2009 Daj Boze, ali Amaurija ne treba drzati na klupi, zao mi je ali Del Pjero mora na klupu
Recommended Posts