Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nema zezanja.Ti si groblje.

Zarate je ovih dana resen.A o Ujfalusiju se prica vec mesecima,dolazi ovih dana da potpise ugovor.Verovatno ne objavljuju konkretne vesti dok sve ne bude sredjeno,jebem li ga.

Posted

Ако Ујфалуши пређе у Партизан, наша модераторка Шамандали моментално прелази у Гробарке. :mhihi:

Posted
90% čestitki koje sam dobio za rođendan su poslali Grobari, Cigani, Mančesterovci ili mrzitelji Junajteda. :)

23. Мај. Тад сам увелико штребао за испит, нисам се ни качио на нет. Други најватренији Манћестеровац ти није честитао.

Опрости Куруже, грешан сам! Али сам зато положио не један, већ 2 испита. ;)

А Шамандали се претвара у гробље, пазите шта вам кажем.

Posted
Ако Ујфалуши пређе у Партизан, наша модераторка Шамандали моментално прелази у Гробарке. :mhihi:

A da je kojim slucajem pre 10 godina Partizan imao para za Batistutu...ijujujuju...pa ona bi se preselila u Humsku.

No,salu na stranu,Ujfalusi ce zaista biti veliko pojacanje.

Posted
Bio bi i Mesi veliko pojacanje pa sta?

Pa jebes Mesija,njega ne dovode.Dovode Ujfalusija i Zaratea.U svakom slucaju bolje nego nasa Zvezda.Bolje Zarate nego Olumaru Abubakri.

Posted

Батистуту за Јокановог помоћника! А Шамандали онда за Партизанову Цецу. :)

Posted (edited)

Не верујем да су толики дебили, луд човек би пустио Амаурија.

Edited by Куруз
Posted

Koliko ja pratim on zeli da napusti klub jer ga drze na klupi! Dati tolike pare za njega i drzati ga na klupi je glupost. Amauri je odllican igrac, a Del Pijero uz svo postovanje pocinje da mi deluje sebicno. Umesto da razmislja o penziji on prakticno vodi klub i sad sa Ferrarom ovo mu je super. Prosle godine je izbacio Paladina iz tima koji nam je vratio golom ove sezone. Ne igra uopste na Djovinka, a Djovinko je Italijanski Mesi. Nisam siguran ali mi deluje da Alex Del Pjero u mnogome kreira neke od situacija u klubu i to mi se ne svidja. On je ipak igrac a ne trener.

Posted (edited)

И он би требало да се повуче већ једном, Амаури, Јакинта и Ђовинко су убитачан трио Јувентуса и глупо је да било ко од њих седи на клупи. Јувентусу треба само јака одбрана следеће сезоне, ништа друго. Мислим да Канавару боље лежи Италија него Шпанија и да ће бити добар са моћним Кјелинијем, средина са Сисоком, Ђовинком и Дијегом је смрт, а напад са овом двојицом убица. Јуве осваја Скудето следеће године ако Амаури не оде.

Edited by Куруз
Posted

Slazem se, plus da vrate Krisita. Ok je jos jedan srednjak i napadac sa klupe. A po meni to moze biti Del Pjero, a ako mu se ne svidja neka ide u penziju i uvek ce biti upamcen kao jedan od najvecih igraca na Svetu.

Posted
Sto bi znacilo da Trezegol definitivno odlazi a moguce i Amauri, a to mi se ni malo ne svidja.

Trezegol definitivno odlazi,to je sada vec izvesno.Amauri nece nigde.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...