Jump to content

Recommended Posts

Posted

Slazem se,ali realno to ce biti tesko.Raul u Realu,Maldini u Milanu,Pujol u Barsi,Zaneti u Interu,Gigs u Mancesteru...tako ti je i Del Genije u Juve-u.Takvi igraci su uvek najbitniji.

Sto se tice Amaurija,covek je ubica.Ali,prvi deo sezone je klao,a u prolecnom delu je stao.Imao je onu malu povredu,i tu je otisao u kurac.Samo dva gola je zabio u drugom delu.A ruku na srce,Del Pjero je bio mnogo konstantniji tokom sezone.Kao i Jakinta.Zato i jesu starteri.Nema brige,ostaje Amauri.I kada bi dosao Lavezi,to bi bio jebacki napad.Ali slazem se,Del genije na godinu na klupu.

Posted

Штета, стварно. Био сам убеђен да ће до краја каријере остати у Милану.

Posted

juve bi trebao da ima neprejebivu sredinu ove godine...jos ako bi im laveci dosao,imali bi i napad odlican...treba im jos 3 igraca pozadi i odlican tim...

Posted

Treba tu jos igraca...Dijego,Djovinko,Sisoko,Markisio,D'Agostino i Kamoranezi su jaki,i bice to jako dobar vezni red,ali treba jos.Ostatak igraca je krs,a treba jaka klupa za dugu sezonu.Jako bih voleo kada bi Hamsik dosao.Ako Lavezi dodje,u sta se iskreno nadam,sjajan napad...i onda ostaje totalna rupa u odbrani.Tu je Juve najslabiji,i podhitno se mora nesto preduzeti.Pre svega,levi bek.Ja sam za Zapatu,odlican igrac,a moze igrati i beka i stopera podjednako.Samo,cisto sumnjam da ce ga Udineze prodati...vec su prodali Kvaljarelu i sve ociglednije D'Agostina,ne verujem da ce i Zapatu pa da im od najjacih igraca ostane samo Di Natale.

Posted
Pa,to je samo pitanje dana.Bice on dobro pojacanje.Sto se tice Criscita,to se nista ne zna.On ima klauzulu sa Djenovom da ga mogu otkupiti,a da se Juventus nista ne pita.

Inace,najverovatnije Ciro vodi ekipu sledecu sezonu:

http://www.goal.com/en/news/10/italy/2009/...juventus-report

Da video sam za Ciru LOL! Sto se tice Krisita, bila bi steta izgubiti ga. Ma greska je uopste sto su ga dali!

Posted (edited)

Milanu je mnogo bolje bilo da najuri pola tima i da gradi novi tim oko Kake.Ali neka,uvek sam ih mrzeo.Samo mi je zao sto ce Kaka da ode u smrdljivi Real.

D'Agostino je dobro resenje.Jos jedan vezni maksimalno treba Juventusu mada mislim da nema svrhe da vise trose pare na vezni red.Bolje im je da dovedu dva normalna beka.Ako postoji klauzula ne verujem da ce se Kriscito vracati u Juventus.Mada su mozda kupili Tomovica kao zamenu za njega. :) Mada uvek postoji mogucnost da Kriscito odbije ponudu Djenove,mada ne verujem u to.

Ako Laveci dodje to ce biti ubitacan napad,onda treba Del Piera potpuno prebaciti u vezni red.

I super su ovi novi dresovi.

Sad sam skontao ovo-mada,mada,mada... :):)

Edited by El Karnisero
Posted

Treba jos jedan veznjak,i to krilo.Dijego je ofanzivni,koji igra ispred linije,D'Agostino centralni,kreativac.Dakle,krilo.

Ali da,slazem se da u ovom momentu treba da se fokusiraju na odbranu,pre svega bekove.I Lavezija.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...