Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ne volim Milan, a još manje Real, ali baš mi je žao. Ako im je stalo do para, zašto ga nisu prodali Sitiju za 100 miliona?

Posted
Ne volim Milan, a još manje Real, ali baš mi je žao. Ako im je stalo do para, zašto ga nisu prodali Sitiju za 100 miliona?

Ne verujem da bi on hteo da ode u Man. Siti

Posted

Zato sto on nije hteo da ide,a Milan je postovao njegove zelje.Sasvim normalno.nece sa konja na magarca.Ovako je otisao sa konja na avion.

Posted
Prelepi su dresovi , Juventus je oduvek imao najlepse dresove .

:da:

Мени се јако допадају ове дијагоналне црно-беле пруге.

А Милан да се фокусира на довођење одбрамбених играча, ту су јако танки...

Posted
Sto si ti neki nadrkani tip.:)

Ne moras odma da nastupas sa takvim stavom,opusti se. Popij nesto.

Kakav stav? :) Pa lupio si glupost,zasluzujes komentar. :da:

Posted

Opet Lemmy sa lupanjem gluposti. Je li glupost reci da je Milan (rame uz rame sa Bokom) najtrofejniji svjetski klub? ISPRED Reala. Ako iko ovđe prodaje muda za bubrege to si ti.

Posted

Dakle decko,ti zaista trebas od nekoga dobiti lekciju iz fudbala.Real Madrid ima skoro 70 titula.Milan nema ni 40.

Real prvak svoje drzave 31 put.Milan 17.Real osvajac domaceg kupa 17 puta.Milan 5.Real prvak Evrope 9 puta.Milan 7.Po ostalim pitanjima su podjednaki.Tako da,odgovor na tvoje pitanje "Da li je glupost reci da je Milan najtrofejniji svetski klub?" glasi:To nije glupost.To je nepoznavanje fudbala.

Posted

Aha...a sad jedna informacija za tebe,strucnjaka:

Currently, Milan along with Boca Juniors of Argentina, have the most FIFA recognised international club titles in the world.[16] Milan is also the number two team in Europe in line with UEFA Co-Efficient ranking system. This allows Milan to be in the number one spot for all European draws, which allows Milan to avoid other highly rated European teams in UEFA competitions.[17]

hint: obratiti paznju na boldovani dio.

hint 2: posebno obratiti paznju na podvuceni boldovani dio.

Crvena Zvezda ima preko 20 titula prvaka drzave i Kupa,pa je li je to cini vecim klubom jer ima veci broj titula?

Decko...

Posted (edited)

Дедер, оба клуба су фудбалски гиганти...нема велике разлике између освојених 9 или 7 титула шампиона Европе, зар не?

Цака је у томе што је Милан у новчаној кризи, па им ова трансфер инфузија одлично дође. Јебе се, иначе, Каки за Реал. Могли су га продати и Ситију, али Кака не жели ићи са коња на магарца. Манчестер Сити је већ пилићарски клуб. Просто к'о пасуљ.

Edited by Вуду ░▒▓▓▒░
Posted
Aha...a sad jedna informacija za tebe,strucnjaka:

Currently, Milan along with Boca Juniors of Argentina, have the most FIFA recognised international club titles in the world.[16] Milan is also the number two team in Europe in line with UEFA Co-Efficient ranking system. This allows Milan to be in the number one spot for all European draws, which allows Milan to avoid other highly rated European teams in UEFA competitions.[17]

hint: obratiti paznju na boldovani dio.

hint 2: posebno obratiti paznju na podvuceni boldovani dio.

Crvena Zvezda ima preko 20 titula prvaka drzave i Kupa,pa je li je to cini vecim klubom jer ima veci broj titula?

Decko...

Za tebe jesam strucnjak.Ako su tebi argumenti neki FIFA koeficijenti i gluposti (na FIFA rang listi je Borac Cacak ispred Crvene Zvezde,to dovoljno govori),onda nemamo sta da pricamo.Velicinu kluba cine trofeji,tradicija i kontinuitet a ne neki imaginarni sistem rangiranja.A Real je najtrofejniji,najveci,najuticajniji i najmocniji klub bez ikakvog premca,i samo fudbalska neznalica moze tvrditi drugacije.Uopste raspravljati o tome je nebuloza,i stoga prekidam.

Da li neki klub vecim cini veci broj titula? :) Ajde procitaj jos jednom sta si napisao.

Ne zelim da se svadjam,ali zaista pricas svasta,i argumenti su ti truba.

Дедер, оба клуба су фудбалски гиганти...нема велике разлике између освојених 9 или 7 титула шампиона Европе, зар не?

To je jako velika razlika.Liga sampiona nije jelen super liga,i njeno osvajanje je sizifov posao.Takodjer je velika razlika u domacim takmicenjima (gde da napomenemo,Milan duva iza Juventusa itekako.Skoro duplo manje titula ima).

Posted

Цака је у томе што је Милан у новчаној кризи, па им ова трансфер инфузија одлично дође. Јебе се, иначе, Каки за Реал. Могли су га продати и Ситију, али Кака не жели ићи са коња на магарца. Манчестер Сити је већ пилићарски клуб. Просто к'о пасуљ.

Ma jasno :pivopije:

Samo mi je nejasan lik koji nastupa odma sa stavom "Ti pojma nemas,ja sam popio svu pamet svijeta" na svakoj mogucoj temi na kojoj se nadje.Zajebi to.

Lemi,ja sam tebi dao podatke i cinjenice koji su relevantni po UEFA-i,a ti palamudi kolko oces. Ni ja ne zelim svadju,tako da zavrsavam diskusiju,(za mene) strucnjace.

Posted

Tvoj jedini argument je "Lemmy ide okolo i svima soli pamet".Priznajem,solim pamet...ali ljudima koji nisu objektivni i ne znaju sta pricaju.UEFA cinjenice su glupost,i ako i malo pratis fudbal,sam znas to.Ja sam izneo prave cinjenice,koje su tu,stoje,i koje se nece promeniti nikada.Trofeji+kontinuitet+tradicija+uticaj=velicina.Razmisli malo.

Zavrsavam i ja.Ziv bio. :pivopije:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...