Hail Metal Posted June 10, 2009 Report Posted June 10, 2009 Od toliko mnogo debila normalno je da se neko izostavi : D , naravno i tu gvojicu gepekovati .
vudun Posted June 10, 2009 Report Posted June 10, 2009 Вратити Овена, Мекманамана, Инса, Фаулера, Стаунтона... У праву је краљ Липи.
Јарослав Posted June 10, 2009 Report Posted June 10, 2009 ја бих рекао да је ово око Џека завршено. Милан оће њега, он оће Милан, и ето.
Јарослав Posted June 10, 2009 Report Posted June 10, 2009 није питање шта они хоће. по последњим писањима, добиће 20 милиона, и то је то. верујем да ће бити пресрећни. то је највише пара што су икада добили од било ког трансфера.
lemmy sixx Posted June 11, 2009 Report Posted June 11, 2009 E ovo bi se moglo iskorisiti,trampa za Lavezija ili Hamsika: http://www.goal.com/en/news/10/italy/2009/...poli-move-agent
kuruz Posted June 11, 2009 Report Posted June 11, 2009 http://goal.com/en/news/10/italy/2009/06/1...ercent-galliani Добро је, нису начисто пролупали.
Јарослав Posted June 11, 2009 Report Posted June 11, 2009 за Трезегеа је најбоље да заврши каријеру. не игра као некада. а као га је и Барса тражила.
lemmy sixx Posted June 12, 2009 Report Posted June 12, 2009 Haha,pazite ovo: http://www.goal.com/en/news/10/italy/2009/...do-for-juventus
El Karnisero Posted June 12, 2009 Report Posted June 12, 2009 Zainteresovan za Glena Džonsona! :) :) :) Ovo ostalo je ok ali Glen Dzonson! Plus ako vrate Krauca! A taj Pato je precenjen u pm je precenjen.Prosecan igrac za Djenovu i Torino.
morbid god Posted June 12, 2009 Report Posted June 12, 2009 A taj Pato je precenjen u pm je precenjen.Prosecan igrac za Djenovu i Torino. Ovo moze da izjavi samo neko ko ne prati talijanski fudbal. Pato je skoro izgradjen igrac, a ima samo 19 godina. Zabija efektne golove, brz je, odlican tehnicar, dribler.. samo jos malo da napreduje na mentalnom planu(obzirom da je i dalje klinac, tek prosao punoljetsvo). U ovom trenutku, mnogo je bolji do Interovog vunderkida Balotelija, koji ima potencijala ali se ne pita sa svojom glavom.
El Karnisero Posted June 12, 2009 Report Posted June 12, 2009 Vreme ce pokazati ko je u pravu.A Patoa svi nesto hvale a covek uopste nije toliko pokazao.Mada opet pored raznih invalida u Milanu covek i ne moze da se istakne. A Baloteli jeste budala.
morbid god Posted June 12, 2009 Report Posted June 12, 2009 Nije se pokazao? Odigrao 59 utakmica, dao 26 golova za 2 godine u Milanu. Malo li je za nekog 19o godisnjaka? Golovi govore za njega, a ko je pratio utakmice Milana, mogao je primjetiti da je Pato konstantna opasnost za gol. Kompletan napadac, jedino mu igra glavom nije jaca strana jer nema neku visinu. Jebi ga, ako je Patak osrednji napadac i igrac za Djenovu i Torino, onda su Messi i Kristijano Ronaldo fudbaleri koji bi se nekako ugurali u prvi tim Juventusa ili Rome.
kuruz Posted June 12, 2009 Report Posted June 12, 2009 Pato je već odličan, a biće fantastičan ako se ne uobrazi i ako ga zaobiđu povrede. Na Indeksu sam pročitao da je Džeko potpisao predugovor sa roso-nerima. Fala kurcu da oni dovedu nekog mladog igrača. Šta se događa sa Ronaldinjom?
lemmy sixx Posted June 12, 2009 Report Posted June 12, 2009 To treba pitati konobare po elitnim klubovima i restoranima u Milanu.
kuruz Posted June 12, 2009 Report Posted June 12, 2009 Nije mi jasno ni zašto su ga doveli. Koje poteze vuku, majko mila..
lemmy sixx Posted June 12, 2009 Report Posted June 12, 2009 U principu,on uopste nije lose odigrao sezonu.Prvi deo sezone je bio jako dobar...zabijao golove,delio lopte...ali u drugom ga Anceloti poceo ostavljati na klupi.Meni je zao sto on propada...to je definitivno,uz Zidana i Ronalda (originalnog,ne ovog sa buvljaka) najbolji igrac koga sam ja gledao (Maradona je vec zalazio kada sam ja poceo pratiti fudbal).
kuruz Posted June 12, 2009 Report Posted June 12, 2009 Maradone se ne sećam, ali ove dvojice da i to jako dobro i mislim da su bogovi fudbala, a Ronaldo to nikada neće postići zbog svog ponašanja. Jednostavno, ne postoji osoba koja može da mrzi Zidana, Ronalda i Ronaldinja. Divim se Ronaldinju zbog toga što je UVEK bio nasmejan, što nije folirant i što je radio neke neverovatne stvari koje je teško i zamisliti, a ne izvesti. Jedino sam ga psovao kad je dao gol mentolu Simanu.
lemmy sixx Posted June 12, 2009 Report Posted June 12, 2009 Simanu nije bilo tesko zabiti gol. Kanavaro mrzi Zidana. Ronaldinjo je definitivno najsimpaticniji fudbaler.I maestro sa loptom.Nadam se da ce se povratiti.
kuruz Posted June 12, 2009 Report Posted June 12, 2009 Kanavaro je paćenik. Bilo bi mnogo lepo da se R10, fudbalu fale takvi igrači. Nije sve u golovima i bodovima, ima nešto i u uživanju.
lemmy sixx Posted June 12, 2009 Report Posted June 12, 2009 Kanavaro je car. Zasto mrzi Zizua,nemam pojma.Ali nebitno,Fabio je car. Ma ima u ovom fudbalu i uzivanja...uzivanje je bilo gledati Barsu ove sezone...tekmi dobrih koliko hoces...ono sto zaista nedostaje fudbalu jesu cirkusanti kao Igita,Rozer Mila,Valderama,Cilavert i slicne budletine.
kuruz Posted June 12, 2009 Report Posted June 12, 2009 Istina za Barsu, igrali su kao Junajted prošle godine, pa i lepše, ali su usamljeni u tome. U Engleskoj nema nijednog fudbalera za koga mogu da kažem da uživa, kao ni u Italiji.
lemmy sixx Posted June 12, 2009 Report Posted June 12, 2009 A jebiga...valjda to ide zajedno u paketu sa pranjem para i biznisom.
vudun Posted June 12, 2009 Report Posted June 12, 2009 ...ono sto zaista nedostaje fudbalu jesu cirkusanti kao Igita,Rozer Mila,Valderama,Cilavert i slicne budletine. Слажем се, све лафови у срцу. Паре фудбал кваре. Е, да...и Клаудио Коканиђа!
Recommended Posts