Jump to content

Recommended Posts

Posted

Milan želi holandski trio iz Reala

Milan će u narednom periodu pokušati da dovede trio Holanđana iz madridskog Reala, Veslija Snajdera, Rafaela van der Varta i Arjena Robena, piše dnevni list Korijere delo Sport.

Kako navodi list, predsjednik Reala Florentino Perez duguje uslugu potpredsjedniku Milana Adrijanu Galijaniju, koji je navodno pomogao da se lakše realizuje nedavni transfer Brazilca Kake. Španski mediji su objavili da je Real napravio spisak od devetorice igrača kojih je spreman da se odrekne u ovom prelaznom roku, a na njemu se nalazi pomenuti holandski trio.

Roben i Snajder su u Real došli 2007. godine, dok je Van der Vart u madridski klub došao prošlog ljeta.

Snajder je za Real odigrao 51 utakmicu i postigao 11 golova, dok je Roben bio strijelac 13 puta na 50 mečeva za "kraljevski" klub. Van der Vart je odigrao 32 utakmice za Real i postigao pet pogodaka.

Milan je krajem 80-tih godina prošlog veka već imao jedan holandski trio u svom timu, kada su zajedno igrali Marko van Basten, Rud Gulit i Frank Rajkard.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gatuzo nagovijestio mogućnost prelaska u Čelsi

Fudbaler Milana Đenaro Gatuzo nagovijestio je mogućnost prelaska u londonski Čelsi, čiji trener je nedavno postao Karlo Anćeloti.

- Volim Premijer ligu, koja je jedno od najboljih takmičenja na svijetu. Ne znam šta će se desiti u prelaznom roku. Dugo sam u Milanu i nije lako napustiti klub - izjavio je Gatuzo za televiziju Skaj.

Gatuzo, koji je u Milan došao 1999. godine, ima još dvije godine ugovora sa "roso-nerima". Italijanskom fudbaleru od 2001. Godine trener u Milanu bio je upravo Anćeloti.

- Čelsi je veliki klub i odlično sam se osjećao dok sam radio sa Anćelotijem u Milanu. Osam godina smo radili zajedno i on mi je kao drugi otac. Anćeloti je veliki čovjek i sjajan trener - zaključio je Gatuzo.

On je do sada za Milan odigrao 398 utakmica i postigao devet pogodaka.

Posted

Interesantno.Milanu bi u svakom slucaju dobro dosao tandem holandjana,ali njima nije najveci problem vezni red.Oni trebaju odbranu i napad,i to barem petoricu kvalitetnih igraca na tim pozicijama.

Posted

Tacno. Ali sa ovom dvojicom novih odbrambenih igraca,plus Nestom (koji mislim da ima bar jos jednu odlicnu sezonu u nogama),moze da bude dobar. Napad,ukoliko Džeko dodje, imaju ubitacan (samo da Ronaldinjo prestane da juri kurve po "splavovima"). Jedino ovo za Gatuza me brine. U zadnjih 4-5 godina je izrastao u odlicnog igraca. Prije je bio samo radilica,trkac od kojega je bjezala lopta.

Posted
Tacno. Ali sa ovom dvojicom novih odbrambenih igraca,plus Nestom (koji mislim da ima bar jos jednu odlicnu sezonu u nogama),moze da bude dobar. Napad,ukoliko Džeko dodje, imaju ubitacan (samo da Ronaldinjo prestane da juri kurve po "splavovima"). Jedino ovo za Gatuza me brine. U zadnjih 4-5 godina je izrastao u odlicnog igraca. Prije je bio samo radilica,trkac od kojega je bjezala lopta.
Mozda ima u nogama, al nema u ledjima. Sve je to djavo popio, sad ih napusta Pirlo, mozda Gatuzo i Pato. Trebaju njima 2-3 odbrambena, napadac, srednjak, poluspic?(ronaldinjo je zubata kanta koja se raspada).
Posted

realno gledano,mislim da su ta tri transfera nemoguca...da ima njih trojica odu,oni bi bili u gorem sranju nego sada...ko im onda ostaje?ambrosini,senderos,sevceni...sta ce sa njima,da se prebace u meridijan ligu i da budu konkurencija cukarickom...

Posted

Pregovori između Anćelotija i Galijanija u toku

Čelsi pokušava da dovede igrača sredine terena Milana Andreu Pirla. Potpredsjednik milanskog kluba Adrijano Galijani i menadžer “plavaca” Karlo Anćeloti razgovaraju povodom tog transfera.

Prema posljednjim medijskim izvještajima Anćeloti i Galijani su se sastali i razgovarali o mogućnosti prelaska Andree Pirla u Čelsi. Londonski klub je spreman da ponudi 15 miliona eura za italijanskog reprezentativca, dok “roso-neri” traže deset miliona više.

Spekuliše se da će Milan dovesti Seska Fabregasa, kao novu Pirlovu zamjenu i da bi u tom slučaju sjajni vezista mogao preći u Čelsi.

Posted

Znam za to ali Anćeloti želi i Pata, tako da je vrlo moguća zamena Pato+Pirlo za Drogbu i novčanu nadoknadu. No, čekajmo pa ćemo videti...

Posted

ma nema nista od toga...murinjo hoce drogbu,a drogba hoce kod murinja...vec godinu dana se prica o tome...ne znam koji kurac nude 27 milja za njega...on jos sezonu-dve ce igrati k'o svet...

Posted
Znam za to ali Anćeloti želi i Pata, tako da je vrlo moguća zamena Pato+Pirlo za Drogbu i novčanu nadoknadu. No, čekajmo pa ćemo videti...

Kolika je cijena Patu?

Nova ponuda za Pata 

Iako je Milan odbio Čelsijevu ponudu za brazilskog internacionalca Alesandera Pata i milanski klub potvrdio da igrač nije na prodaju, londonski tim ne odustaje. Roman Abramovič je spremio novu rekordnu ponudu.

Prema medijskim izvještajima Karla Anćelotija je u znak dobrodošlice na “Stamford Bridž” čekala prilično velika suma od 118 miliona eura, kako bi sa tim novcem doveo nova pojačanja.

Bivši trener Milana pokušava po svaku cijenu da dovede Alesandera Pata, međutim pregovori ne idu baš po planu. Prva ponuda “plavaca” je odbijena, Galijani je izjavio da Pato nije na prodaju, ali to ne zaustavlja Abramoviča.

Engleski tim je spremio novu, rekordnu ponudu u iznosu od 60 miliona eura. Poznato je da bi Pato volio da se pridruži svom mentoru iz Milana, Anćelotiju, ali pošto su “roso-neri” već izgubili jednog Brazilca, Kaku, teško da će se odreći i drugog.

Inace,Favali ftw! :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...