Imrahil Posted August 29, 2009 Report Posted August 29, 2009 glupi gatuzo i jadni milan, a i smejurija od penala, mada zasluzena pobeda intera
morbid god Posted August 29, 2009 Report Posted August 29, 2009 Jeste, smjesno je kad igrac pomjesa rvanje sa fudbalom u svom kaznenom prostoru.
Elderane Posted August 29, 2009 Report Posted August 29, 2009 Pih. STvarno nemam sta reci. Samo bi makar volio da Stankovic jednom u zivotu pruzi partiju protiv Francuza u reprezentaciji, onako kako moze u Interu. Ostalo, mogu samo da se nadam da je sledeci derbi nas, i da ce Roma i Juventus sutra da odigraju nerijeseno.
Vic Rattlehead Posted August 29, 2009 Report Posted August 29, 2009 I po meni je sutra X najrealniji.
El Karnisero Posted August 29, 2009 Report Posted August 29, 2009 Ja sam igrao X2 ali se nadam dvojci.Glupi prestonicki pedercici.
Vic Rattlehead Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 Vidjećemo sutra ko je glup, a ko peder.
lemmy sixx Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 Vidjećemo sutra ko je glup, a ko peder. Kako god bilo,ti si sumnjiv sbakako. Samo Juve,nikako drugacije breee jeboteeee JUVEEEEE JUVEEEEEEEEEE JUVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Hail Metal Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 mislim da je lemmy u pravu ua maiden napred juve ua separastisti slayer gde ste pi jajare////
Мајор Гашпар Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 Jel' ima prenos negde? Ocekujemo odgovor-ima na arenasportu1.
lemmy sixx Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 mislim da je lemmy u pravu ua maiden napred juve ua separastisti slayer gde ste pi jajare//// Majspejs dot kom!
El Karnisero Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 Ako stvarno bude na arenasportu ja cu da strajkujem nedisanjem dok se prenosi ne vrate na normalne televizije.
Footog Qpoos Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 jebes subotu vece,a da se ne naloces...ko da jebes,a ne svrsis...
Vic Rattlehead Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 Bih i ja večeras pošto će Roma pobijediti, ali ne mogu, putujem
Vic Rattlehead Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 (edited) Roma - Juventus 1-3 Uprava napolje. Edited August 30, 2009 by Vic Rattlehead
lemmy sixx Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 Pa nije uprava kriva sto su popusili od veceg,jaceg i boljeg. Fina igra i zasluzena 3 boda.Drago mi je sto su dobro startovali sezonu i ne gube bodove na ovakvim pilicarskim utakmicama.Diego sjajan,zabi dva komada kralj,poceo je sa sambom.Felipe Melo masina,uvalio sa 25 metara gol.Ajmo dalje,do skudeta.
Vic Rattlehead Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 Naravno da je kriva zato što su od pojačanja doveli samo Gubertija i Burdiza, a prodali Akvilanija, i što Kaset počinje utakmicu umjesto Mote.
Zagrivuk Posted August 30, 2009 Author Report Posted August 30, 2009 FORZA JUVE! -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- A jebes mi sve sa ovim prenosim, kako to da niko normalan nije uzeo prava? Arena-sport koji je to kanal? FORZA JUVE! -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- A jebes mi sve sa ovim prenosima, kako to da niko normalan nije uzeo prava? Arena-sport koji je to kanal?
Мајор Гашпар Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 Diego ce vam biti najvece pojacanje za naredne 3 godine. Covek je genije.
Zagrivuk Posted August 30, 2009 Author Report Posted August 30, 2009 Diego ce vam biti najvece pojacanje za naredne 3 godine. Covek je genije. Da, napokon jedna prava igracina, mada ni Melo nije los
Vic Rattlehead Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 FORZA JUVE! -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- A jebes mi sve sa ovim prenosim, kako to da niko normalan nije uzeo prava? Arena-sport koji je to kanal? FORZA JUVE! -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- A jebes mi sve sa ovim prenosima, kako to da niko normalan nije uzeo prava? Arena-sport koji je to kanal? Ni vi u Srbiji niste imali gdje gledati?
lemmy sixx Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 Da, napokon jedna prava igracina, mada ni Melo nije los Ne da nije los,nego je masina. Naravno da je kriva zato što su od pojačanja doveli samo Gubertija i Burdiza, a prodali Akvilanija, i što Kaset počinje utakmicu umjesto Mote. Mogli su dovesti i Isusa Hrista,opet bi dobili 3 komada.
Recommended Posts