Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pih. STvarno nemam sta reci. Samo bi makar volio da Stankovic jednom u zivotu pruzi partiju protiv Francuza u reprezentaciji, onako kako moze u Interu. Ostalo, mogu samo da se nadam da je sledeci derbi nas, i da ce Roma i Juventus sutra da odigraju nerijeseno.

Posted

Vidjećemo sutra ko je glup, a ko peder.

Kako god bilo,ti si sumnjiv sbakako.

Samo Juve,nikako drugacije breee jeboteeee

JUVEEEEE

JUVEEEEEEEEEE

JUVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Posted

Pa nije uprava kriva sto su popusili od veceg,jaceg i boljeg.

Fina igra i zasluzena 3 boda.Drago mi je sto su dobro startovali sezonu i ne gube bodove na ovakvim pilicarskim utakmicama.Diego sjajan,zabi dva komada kralj,poceo je sa sambom.Felipe Melo masina,uvalio sa 25 metara gol.Ajmo dalje,do skudeta.

Posted

FORZA JUVE!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A jebes mi sve sa ovim prenosim, kako to da niko normalan nije uzeo prava? Arena-sport koji je to kanal?

FORZA JUVE!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A jebes mi sve sa ovim prenosima, kako to da niko normalan nije uzeo prava? Arena-sport koji je to kanal?

Posted

Diego ce vam biti najvece pojacanje za naredne 3 godine. Covek je genije.

Da, napokon jedna prava igracina, mada ni Melo nije los :da:

Posted

FORZA JUVE!

A jebes mi sve sa ovim prenosim, kako to da niko normalan nije uzeo prava? Arena-sport koji je to kanal?

FORZA JUVE!

A jebes mi sve sa ovim prenosima, kako to da niko normalan nije uzeo prava? Arena-sport koji je to kanal?

Ni vi u Srbiji niste imali gdje gledati?

Posted

Da, napokon jedna prava igracina, mada ni Melo nije los :da:

Ne da nije los,nego je masina. :da:

Naravno da je kriva zato što su od pojačanja doveli samo Gubertija i Burdiza, a prodali Akvilanija, i što Kaset počinje utakmicu umjesto Mote.

Mogli su dovesti i Isusa Hrista,opet bi dobili 3 komada.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...