lemmy sixx Posted August 31, 2009 Report Posted August 31, 2009 A dobro,poredjenja sa Portom nisu bas realna,ipak je Juve klubcina i ima jako dobar tim sada,nikako ne mozes porediti sa Portom.Ali je cinjenica da jos uvek to nije tim za takav uspeh,treba tu jos par kockica,ali to ce na godinu.Za sada,ja bih bio prezadovoljan skudetom i recimo ulaskom u cetvrtfinale LS,dok bi polufinale bilo sjajan uspeh.To je sasvim realno.
Zagrivuk Posted August 31, 2009 Author Report Posted August 31, 2009 nije ni porto imao one sezone,ali nije sve u timu i imenima inace bi se kita ista moglo od reala.za sad,koliko moze da se objektivno procijeni po igri bice pata-pata za skudeto sa interom,dok ipak za LS sujmam pored ova 2-3 najozbiljnija kandidata da mozete ista uradit'.nego,tajm vil tel,ja se samo nadam da ce te opusteno k'o i svake godine izbacivat' one smrdljive geyjeve iz reala,prema lijepoj tradiciji. Juve uvek bije Real, za juve u LS su opasni Englezi, mada sem Cezlija svi su oslabljeni, Smrt za Engleze su Spanci, tu su uvek neugodni Nemci. Da rezimiram Ove godine uzima italijanski klub, klasicno iz prikrajka. I ako je Inter razvalio milan, setite se godine kad je milan bio najslabiji uzeo je Liverpulu Titulu. Ako jedan od Italijanskih klubova dodje u finale bice zajebano, a ja tipujem na dva! Da ne zaboravimo Barsa jeste uzela LS i mnogo je jaka, ali celzi je bio pokradan sto me bas boli kurac jer mrzim celzi Da li ce real sve one zvezde tako lako uklopiti je veliko pitanje. Mancester i Arsenal u startu odbacujem. Moja procena Juve-Inter-Milan FINALE. Da ponovim, ovo sto je milam izgubio 4-0 ne znaci nista to je klub koji kad nema jaku kvotu na kraju uradi mnogo! Inter, ove godine i pored svih baksuza koje ih prate ima tim koji napokon moze da igra sa svakim jednako a mozda i bolje. I Juventus, gladan i mocan novi igraci se uklopili kao da su godinama u timu, zakrpili su rupe, sad samo mogu da osvajaju!
Elderane Posted August 31, 2009 Report Posted August 31, 2009 Ja bih volio da Juve udje u finale, i, po navici, izgubi A za Milan, ne znam sta da ti kazem. Koliko god navijao za njih, nije problem u 4:0, vec kako je doslo do 4:0, toliko nezainteresovanosti nisam odavno vidio. Pola tima kao da razmislja o totalno drugim stvarima dok igra.
Zagrivuk Posted August 31, 2009 Author Report Posted August 31, 2009 Ako Juve udje u finale osvaja 100% Juve je ranjena zver, a ne brini za Milan to je tim koji kad ga otpises pocne da radi neverovatne stvari i osvaja titule
Elderane Posted August 31, 2009 Report Posted August 31, 2009 PA, Juve kao tim koji stalno gubi finale, ako zapadne sa Milanom, slaba im nada. Mada ja ne vidim kako da Italijani osvoje ista pored Barse i Engleza, jos ako Real proradi, ne znam sta da ocekujem.
lemmy sixx Posted August 31, 2009 Report Posted August 31, 2009 (edited) Da,ali to je radio do pre 2-3 godine...kada su im igraci imali 33...sada kada imaju 36,jedva hodaju.Kakav crni Milan,to su soderi nevidjeni.Inter i Juve su jedini koji mogu u LS uraditi nesto.Ja bih jako voleo kada bi Juve daleko dogurao,ali mislim da skudeta treba biti prioritet.Treca zvezdica iznad grba! PA, Juve kao tim koji stalno gubi finale, ako zapadne sa Milanom, slaba im nada. Mada ja ne vidim kako da Italijani osvoje ista pored Barse i Engleza, jos ako Real proradi, ne znam sta da ocekujem. Po igracima i igri,Celzi je jedini engleski tim koji ima jacu ekipu od Juventusa i Intera.Mancester,Liverpul i Arsenal su na istom nivou,cak su u nekim segmentima zabari mnogo jaci. I dajte ljudi,kakav Milan,dozovite se. Edited August 31, 2009 by lemmy sixx
kuruz Posted August 31, 2009 Report Posted August 31, 2009 Mančesteru je problem taktika u velikim utakmicama. Liverpul je najjadniji ove godine, Siti će u LŠ, a ovi u UEFA kup.
Zagrivuk Posted August 31, 2009 Author Report Posted August 31, 2009 PA, Juve kao tim koji stalno gubi finale, ako zapadne sa Milanom, slaba im nada. Mada ja ne vidim kako da Italijani osvoje ista pored Barse i Engleza, jos ako Real proradi, ne znam sta da ocekujem. Ma kakvi bre, pa Englezi vise nece biti toliko jaki kao predhodnih godina
El Karnisero Posted September 1, 2009 Report Posted September 1, 2009 Juventusu samo Kanavaro nije trebao.Totalno nepotrebno su doveli tu matoru rupcagu.Ali dobro,moze Kjelini ponesto da nauci od matorog. Juventusu treba jos 3-4 igraca da bi mogao da osvoji LS ali imaju potencijal za Skudeto. I kakav bre Milan,koji vam je...
lemmy sixx Posted September 1, 2009 Report Posted September 1, 2009 Nije nepotrebno...doveli su ga za dz a radi se o vrhunskom igracu...jeste da je rupa postao,ali to je ipak veliki Fabio Kanavaro. Juventusu ce nagodinu trebati barem jedan stoper,jedan desni bek i napadac.Sve vrhunski igraci.
Hail Metal Posted September 1, 2009 Report Posted September 1, 2009 Smesno , pobedi se sugava Roma i odmah se puca na LS Milan nema sta da trazi , naletece na primer na Arsenal i bice 3-0, 0-3 , Interu je krajnji domet polufinale , svake godine slusham da neko drobi o njima da su jaki pa uvek popuse , ukleti je to klub . Juventus moze dosta toga da uradi , svakom ce biti tesko protiv njih , realno imaju slabiji tim od Barselone , Reala , Celsija i Liverpula , ali prolse godine su bili krshina od tima naspram ove sezone pa su jedva izgubili od Celsija . Daleko je josh pricati , ali sto se Juventusa tice , mislim da ako se u LS bude ukrstao sa Barselonom i Celsije nema sanse , pre svega zbog Ancelotija , sa svim ostalim timovima su sanse 50-50 % .
lemmy sixx Posted September 1, 2009 Report Posted September 1, 2009 Od Liverpula imaju slabiji tim samo u tvojim snovima. Ali se slazem da se ovde pocelo preterivati sa nekim predvidjanjima...ja bih bio najsretniji kada bi se tako nesto ostvarilo,ali treba biti realan.
Hail Metal Posted September 1, 2009 Report Posted September 1, 2009 Kako god , mislim da ce sto se tice LS , Barselona biti prvi tim koji ce odbranti titulu , ali videcemo .
Footog Qpoos Posted September 1, 2009 Report Posted September 1, 2009 apoel osvaja...ko god prodje onako jaku i uigranu ekipu partizana zasluzuje da osvoji ligu sampiona...
lemmy sixx Posted September 1, 2009 Report Posted September 1, 2009 http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2009/09/01/1474121/breaking-news-claudio-ranieri-in-meeting-with-roma-to
El Karnisero Posted September 1, 2009 Report Posted September 1, 2009 Koji je kurac upravi Rome?Nece valjda da otpuste Spaletija?Ili je on najavio ostavku?
Footog Qpoos Posted September 1, 2009 Report Posted September 1, 2009 prajsles...ima da ispadnu iz lige
Мајор Гашпар Posted September 1, 2009 Report Posted September 1, 2009 Не могу да верујем како овај Ранијери увек нађе посао. После Јешића, не постоји гори тренер. Чак је и Јокан бољи од њега.
Footog Qpoos Posted September 1, 2009 Report Posted September 1, 2009 to je ta ekipa...jesa,kosan,ranijeri,tumba...
lemmy sixx Posted September 1, 2009 Report Posted September 1, 2009 http://www.goal.com/en/news/10/italy/2009/09/01/1474283/luciano-spalletti-i-have-resigned-from-roma Znaci,stize im sedi retard.
El Karnisero Posted September 1, 2009 Report Posted September 1, 2009 Uprava Rome je na teskim drogama.Bolje da nemaju trenera nego da ih vodi Ranijeri.
Zagrivuk Posted September 1, 2009 Author Report Posted September 1, 2009 Smesno , pobedi se sugava Roma i odmah se puca na LS Milan nema sta da trazi , naletece na primer na Arsenal i bice 3-0, 0-3 , Interu je krajnji domet polufinale , svake godine slusham da neko drobi o njima da su jaki pa uvek popuse , ukleti je to klub . Juventus moze dosta toga da uradi , svakom ce biti tesko protiv njih , realno imaju slabiji tim od Barselone , Reala , Celsija i Liverpula , ali prolse godine su bili krshina od tima naspram ove sezone pa su jedva izgubili od Celsija . Daleko je josh pricati , ali sto se Juventusa tice , mislim da ako se u LS bude ukrstao sa Barselonom i Celsije nema sanse , pre svega zbog Ancelotija , sa svim ostalim timovima su sanse 50-50 % . O prijatelju ti odmah o Liverpulu, kao sto rekoh Italijanima ne leze Englezi ali ne znaci u startu da je Juve slabiji od liverpula. Vama ne leze Spanci, seti se utakmice sa Atletikom i nezaboravne kradje. Juve Inter Milan Arsenal Celzi Man. Unt. Liverpul Barsa Real B. Minhen Ovo su kandidati, a kao sto neko rece, niko nije ni sanjao da ce one godine u finalu biti Porto i Monako. Znaci sve je moguce. Sto se Rome tice i Ranijerija :) E neka im je sa srecom :)
Мајор Гашпар Posted September 1, 2009 Report Posted September 1, 2009 Ништа од Бајерна ни ове сезоне. Могу само да изађу из групе и то је то. Моја прогноза: Манчестер, Барса, Реал, Челѕи и Јуве.
BLAGOJE Posted September 1, 2009 Report Posted September 1, 2009 Smesno , pobedi se sugava Roma i odmah se puca na LS Milan nema sta da trazi , naletece na primer na Arsenal i bice 3-0, 0-3 , Interu je krajnji domet polufinale , svake godine slusham da neko drobi o njima da su jaki pa uvek popuse , ukleti je to klub . Juventus moze dosta toga da uradi , svakom ce biti tesko protiv njih , realno imaju slabiji tim od Barselone , Reala , Celsija i Liverpula , ali prolse godine su bili krshina od tima naspram ove sezone pa su jedva izgubili od Celsija . Daleko je josh pricati , ali sto se Juventusa tice , mislim da ako se u LS bude ukrstao sa Barselonom i Celsije nema sanse , pre svega zbog Ancelotija , sa svim ostalim timovima su sanse 50-50 % . kako to 'leba ti?
kuruz Posted September 1, 2009 Report Posted September 1, 2009 Hail car, ne pominje Utd, a priča o Liverpulu kojem će Alonso faliti mnogo više nego C Mančesteru.
Recommended Posts