lemmy sixx Posted September 23, 2009 Report Posted September 23, 2009 Kao sto sam vec rekao,kada se Sisoko vrati Melo ide na centar.Zajedno sa Tjagom i Markizijom (ili vec nekim drugim,zavisno od situacije)...Ferara ne igra sa krilima!
Footog Qpoos Posted September 23, 2009 Report Posted September 23, 2009 igra sa polutkama...a kada bi trebao da se vrati sisoko?
Мајор Гашпар Posted September 23, 2009 Report Posted September 23, 2009 Спалети се активирао. http://www.sportske.net/vest/fudbal/spaleti-trener-zatvorske-ekipe-7264.html
krchulj Posted September 23, 2009 Report Posted September 23, 2009 02' Eto 04' Milito kakav Pipo Inzagi gol
hypnos Posted September 23, 2009 Report Posted September 23, 2009 jebem ti seria A ....onaj lazio pukao..
Јарослав Posted September 24, 2009 Report Posted September 24, 2009 не знам који ће курац Красић у Милану?! они маторци неће моћи да га испрате кад крене у оне његове болесне продоре.
Oddball Posted September 24, 2009 Report Posted September 24, 2009 moci ce Aleks Pato nadam se, ako mu ne dopizdi sto igra sa budalama
Мајор Гашпар Posted September 24, 2009 Report Posted September 24, 2009 Ту је и Хунтелар..биће он одличан, само да се уигра са старцима.
Oddball Posted September 24, 2009 Report Posted September 24, 2009 Huntelar je car, ali Leo je vec poceo da kenja kako se ne uklapa i kako gusi Pata i da ce maznu Tonija na zimu, imbecili imbecilni
sabre Posted September 25, 2009 Report Posted September 25, 2009 mislim da ce juventus tokom sezone imati problema sa napadacima, jer jedini njihov napadac koji je trenutno u formi je jakvinta, a on, budimo realni, nije ni blizu dovoljno velika klasa da celu sezonu preuzme tu ulogu na sebe i da nosi taj teret na svojim ledjima. amauri je totalno van forme, nije dao gol mesecima, trezege bljesne tu i tamo, ali svi znamo da je njegovo najbolje vreme odavno proslo. ostaje del pjero koji tek treba da se vrati posle povrede, a i koji ipak nije toti pa da moze u tim godinama da cini cuda (sad ce da dodje lemi i da kaze "pa nije toti, mnogo je bolji od totija" ) vezni red sa dijegom i melom mi se stvarno svidja, sigurno imaju najbolji vezni red u ligi posle intera, a u odbrani fali klasican desni bek, stoperi su im ok.. da sam sportski direktor juventusa kupio bih proverenog centarfora i pouzdanog desnog beka u januaru...
lemmy sixx Posted September 25, 2009 Report Posted September 25, 2009 U Del Genije vs. Toti pricu vise necu ulaziti,to nema smisla,to smo vec apsolvirali...samo ti ta prica ne stoji i ne pije vodu. Sto se tice pojacanja,to je istina.Te pozicije su prioritet,ali u januaru od dovodjenja novih igraca nece biti nista.To na leto.I stoperi nisu ok...Kjelini je jedini vrhunski stoper tamo,Kanavaro je mator i nagodinu verovatno prestaje igrati fudbal,Ljegrotalje je papak,Kaseres treba da se dokaze.U zavisnosti od toga da li Kaseres odigra sezonu kako treba,trebace se razmisljati i o jos jednom stoperu.
Мајор Гашпар Posted September 27, 2009 Report Posted September 27, 2009 Пато продужио уговор. http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/pato-produzio-ugovor-sa-milanom-7421.html
Џрк Posted September 27, 2009 Report Posted September 27, 2009 Dobar Juve, dobar. Ispusili ga sa Bolonjom
Vic Rattlehead Posted September 27, 2009 Report Posted September 27, 2009 Dobar Juve, dobar. Ispusili ga sa Bolonjom Sampioni
lemmy sixx Posted September 27, 2009 Report Posted September 27, 2009 Odlika sampiona je da karaju u Rimu,i da ne budu u drugom delu tabele. A ne znam sto se javljaju fanovi Intera,Milana,Rome...pratili ste vi ovo kolo uopste?
Мајор Гашпар Posted September 27, 2009 Report Posted September 27, 2009 (edited) Јбг, дешава се..колико видим, примили су гол у 90. мин. Edited September 27, 2009 by Србија Србима
lemmy sixx Posted September 27, 2009 Report Posted September 27, 2009 Meni nije jasno zasto Groso nije igrao,nego debilni Molinaro,koji je naravno i usrao gol.Zasto ga i dokle vise stavljati?Neka ga daju Romi,to je otprilike klub za Molinarov nivo.
sabre Posted September 28, 2009 Report Posted September 28, 2009 molinaro i burdiso, kakav bi to tandem u odbrani bio mada vidim burdiso je dobro ocenjen za svaku tekmu u romi dosad, nisam gledao doduse a veci je kiks ipak protiv bolonje kuci nego protiv dorie na strani, samo kazem, i jedno i drugo je fudbal.. ne pobedjuje uvek bolji/jaci/skuplji/veci, u tome je i draz... citam da je bolonja bezobrazno pokradena, jel tacno? roma me prodala na kladionici, a milan, ne znam da li za njih vise moze da se kaze da je "kiks" kad ne pobede bari, sijenu, livorno, kaljari itd.
Џрк Posted September 28, 2009 Report Posted September 28, 2009 Juventus protiv Bolonje kuci i Inter sa Sampdorijom na strani ne mogu da se porede Sampdorija ima 4 (sada vec 5 pobeda), dok je Bolonja smeh za svaki iole ozbiljan tim.
In The Flesh Posted September 28, 2009 Report Posted September 28, 2009 a milan, ne znam da li za njih vise moze da se kaze da je "kiks" kad ne pobede bari, sijenu, livorno, kaljari itd. Nazalost,svi su izgledi da si u pravu. Bruka sto taj tim radi.
lemmy sixx Posted September 28, 2009 Report Posted September 28, 2009 Juventus protiv Bolonje kuci i Inter sa Sampdorijom na strani ne mogu da se porede Sampdorija ima 4 (sada vec 5 pobeda), dok je Bolonja smeh za svaki iole ozbiljan tim. A cekaj,Bari je ozbiljan tim,ili tim za smeh?Ajde ne lupetaj gluposti,majke ti.4-2-0 je u svakom slucaj bolji odnos nego 4-1-1.
Imrahil Posted September 28, 2009 Report Posted September 28, 2009 Glupi Milan, ne mogu popisani Bari da pobede
Џрк Posted September 28, 2009 Report Posted September 28, 2009 A cekaj,Bari je ozbiljan tim,ili tim za smeh?Ajde ne lupetaj gluposti,majke ti.4-2-0 je u svakom slucaj bolji odnos nego 4-1-1. Lemi, niko ne spori da je Milan kurac od ekipe Mene su oni konstantno nervirali sa ciganskom igrom ovih zadnjih par godina, iako su imali do jaja igrace. Jos se secam kako uvaljase onaj gol PSV-u u LS, bese Ambrozini...sad su konacno prematori da se nose sa ozbiljnim ekipama, a evo vidim i sa ekipama poput Barija. Mene Juventus nervira zato sto su me oni i Bajern najvise puta obarali na kladionici
Јарослав Posted September 28, 2009 Report Posted September 28, 2009 Уроше, то је зато што ти НЕ ЗНАШ да се кладиш не вреди ти чак ни то што радиш у кладионици. ево, како мене ни Јуве ни Бајерн никада нису зајебали?!
Recommended Posts