Jump to content

Recommended Posts

Posted

Huntelar je car, ali Leo je vec poceo da kenja kako se ne uklapa i kako gusi Pata i da ce maznu Tonija na zimu, imbecili imbecilni <_<

Posted

mislim da ce juventus tokom sezone imati problema sa napadacima, jer jedini njihov napadac koji je trenutno u formi je jakvinta, a on, budimo realni, nije ni blizu dovoljno velika klasa da celu sezonu preuzme tu ulogu na sebe i da nosi taj teret na svojim ledjima. amauri je totalno van forme, nije dao gol mesecima, trezege bljesne tu i tamo, ali svi znamo da je njegovo najbolje vreme odavno proslo. ostaje del pjero koji tek treba da se vrati posle povrede, a i koji ipak nije toti pa da moze u tim godinama da cini cuda (sad ce da dodje lemi i da kaze "pa nije toti, mnogo je bolji od totija" :D)

vezni red sa dijegom i melom mi se stvarno svidja, sigurno imaju najbolji vezni red u ligi posle intera, a u odbrani fali klasican desni bek, stoperi su im ok.. da sam sportski direktor juventusa kupio bih proverenog centarfora i pouzdanog desnog beka u januaru...

Posted

U Del Genije vs. Toti pricu vise necu ulaziti,to nema smisla,to smo vec apsolvirali...samo ti ta prica ne stoji i ne pije vodu.

Sto se tice pojacanja,to je istina.Te pozicije su prioritet,ali u januaru od dovodjenja novih igraca nece biti nista.To na leto.I stoperi nisu ok...Kjelini je jedini vrhunski stoper tamo,Kanavaro je mator i nagodinu verovatno prestaje igrati fudbal,Ljegrotalje je papak,Kaseres treba da se dokaze.U zavisnosti od toga da li Kaseres odigra sezonu kako treba,trebace se razmisljati i o jos jednom stoperu.

Posted

Meni nije jasno zasto Groso nije igrao,nego debilni Molinaro,koji je naravno i usrao gol.Zasto ga i dokle vise stavljati?Neka ga daju Romi,to je otprilike klub za Molinarov nivo.

Posted

molinaro i burdiso, kakav bi to tandem u odbrani bio

mada vidim burdiso je dobro ocenjen za svaku tekmu u romi dosad, nisam gledao doduse

a veci je kiks ipak protiv bolonje kuci nego protiv dorie na strani, samo kazem, i jedno i drugo je fudbal..

ne pobedjuje uvek bolji/jaci/skuplji/veci, u tome je i draz...

citam da je bolonja bezobrazno pokradena, jel tacno?

roma me prodala na kladionici, a milan, ne znam da li za njih vise moze da se kaze da je "kiks" kad ne pobede bari, sijenu, livorno, kaljari itd.

Posted

Juventus protiv Bolonje kuci i Inter sa Sampdorijom na strani ne mogu da se porede :haha:

Sampdorija ima 4 (sada vec 5 pobeda), dok je Bolonja smeh za svaki iole ozbiljan tim.

Posted

a milan, ne znam da li za njih vise moze da se kaze da je "kiks" kad ne pobede bari, sijenu, livorno, kaljari itd.

Nazalost,svi su izgledi da si u pravu. Bruka sto taj tim radi. 

Posted

Juventus protiv Bolonje kuci i Inter sa Sampdorijom na strani ne mogu da se porede :haha:

Sampdorija ima 4 (sada vec 5 pobeda), dok je Bolonja smeh za svaki iole ozbiljan tim.

A cekaj,Bari je ozbiljan tim,ili tim za smeh?Ajde ne lupetaj gluposti,majke ti.4-2-0 je u svakom slucaj bolji odnos nego 4-1-1.

Posted

A cekaj,Bari je ozbiljan tim,ili tim za smeh?Ajde ne lupetaj gluposti,majke ti.4-2-0 je u svakom slucaj bolji odnos nego 4-1-1.

Lemi, niko ne spori da je Milan kurac od ekipe :haha:

Mene su oni konstantno nervirali sa ciganskom igrom ovih zadnjih par godina, iako su imali do jaja igrace. Jos se secam kako uvaljase onaj gol PSV-u u LS, bese Ambrozini...sad su konacno prematori da se nose sa ozbiljnim ekipama, a evo vidim i sa ekipama poput Barija.

Mene Juventus nervira zato sto su me oni i Bajern najvise puta obarali na kladionici :haha:

Posted

Уроше, то је зато што ти НЕ ЗНАШ да се кладиш :haha: не вреди ти чак ни то што радиш у кладионици. ево, како мене ни Јуве ни Бајерн никада нису зајебали?! ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...