lemmy sixx Posted September 28, 2009 Report Posted September 28, 2009 Lemi, niko ne spori da je Milan kurac od ekipe Mene su oni konstantno nervirali sa ciganskom igrom ovih zadnjih par godina, iako su imali do jaja igrace. Jos se secam kako uvaljase onaj gol PSV-u u LS, bese Ambrozini...sad su konacno prematori da se nose sa ozbiljnim ekipama, a evo vidim i sa ekipama poput Barija. Mene Juventus nervira zato sto su me oni i Bajern najvise puta obarali na kladionici Ja nisam pricao o Milanu,vec o Interu.I Inter je igrao nereseno sa Barijem.
Џрк Posted September 28, 2009 Report Posted September 28, 2009 (edited) Уроше, то је зато што ти НЕ ЗНАШ да се кладиш не вреди ти чак ни то што радиш у кладионици. ево, како мене ни Јуве ни Бајерн никада нису зајебали?! To da li znam, ili ne znam najbolje zna ova moja gitara A tebe Juve&Bajern nikad nisu zajebali jedino ako si igrao iks ili 2jku na suparnicki tim Ja nisam pricao o Milanu,vec o Interu.I Inter je igrao nereseno sa Barijem Meni je Inter najmanji cigan od svih, pritom ne zbog nasih igraca. Nekako mi igraju najlepse, i najmanje ziheraski, koliko je to kod Italijana uopste moguce. Sve ce se videti na kraju sezone, pa cemo onda pricati. Edited September 28, 2009 by heavy jerk
Zagrivuk Posted September 28, 2009 Author Report Posted September 28, 2009 http://www.goal.com/en/news/1717/editorial/2009/09/28/1528039/calcio-debate-the-problems-of-juventus-inter-milan-revealed Tacno
lemmy sixx Posted September 28, 2009 Report Posted September 28, 2009 To je istina,sve sto tu pise. Juventus u Evropi ove sezone nece napraviti nista zbog slabe klupe.To je odavno jasno ko dan.Inter zbog "nemastovite" veze.O Milanu ne treba trositi reci.
Vic Rattlehead Posted September 29, 2009 Report Posted September 29, 2009 Odlika sampiona je da karaju u Rimu,i da ne budu u drugom delu tabele. A ne znam sto se javljaju fanovi Intera,Milana,Rome...pratili ste vi ovo kolo uopste? Naravno da sam pratio... samo, tim poput Juventusa, koji je toliko nahvaljen, podignut u nebesa, prognozirana mu je titula i šta sve ne, ipak ne bi trebao da igra neruješeno sa Bolonjom kući
lemmy sixx Posted September 29, 2009 Report Posted September 29, 2009 Ti hoces reci da timovi koji uzmu titulu imaju sve pobede tokom sezone?Pa jebote,jedna neresena,mos' misliti.Pre 2-3 nedelje je pun kurac ljudi govorilo da ce biti prvaci evrope,igrati u finalu LS,i slicno,a sada obrnuta prica.Ljudi su zaista cudo.
Vic Rattlehead Posted September 30, 2009 Report Posted September 30, 2009 Da, ali sam ipak uzivao u Bolonjinom bodu
Imrahil Posted October 2, 2009 Report Posted October 2, 2009 Ван Бастен преузима Милан? РИМ – Бивши истакнути нападач Милана, Холанђанин Марко ван Бастен, главни је кандидат да преузме екипу трофејног италијанског клуба од Бразилца Леонарда, пренели су италијански медији. Наводи се да је шокантни пораз Милана од аутсајдера Цириха (0:1), у оквиру Ц групе Лиге шампиона, дефинитивно запечатио судбину Леонарда, под чијим вођством тим бележи очајне резултате. Иако је после тог меча Леонарда јавно подржао потпредседник клуба Адријано Галијани, тврди се да ће Бразилцу предстојећа првенствена утакмица против Аталанте бити последња на клупи седмоструког европског првака. Ван Бастен је једна од легенди Милана, чије је боје са великим успехом бранио од 1987. до 1993. године. Тај стручњак је без посла од маја ове године, када је напустио екипу амстердамског Ајакса.
krchulj Posted October 2, 2009 Report Posted October 2, 2009 Prilazi devojka Gatuzu u diskoteci: - Jel hoces da igras? - Ne mogu, imam dva zuta!
kuruz Posted October 2, 2009 Report Posted October 2, 2009 Fantastičan! :haha: Nego, džabe im i da dovedu najboljeg trenera u istoriji, dipl. ing. dr mr ph SAF, kad imaju matore, lenje i neiskusne igrače, sve po malo.
Zagrivuk Posted October 4, 2009 Author Report Posted October 4, 2009 Naravno da sam pratio... samo, tim poput Juventusa, koji je toliko nahvaljen, podignut u nebesa, prognozirana mu je titula i šta sve ne, ipak ne bi trebao da igra neruješeno sa Bolonjom kući ???????????????????????? Zbunjujuce, pa titula se i odlucuje na malim timovima, jer ti timovi uvek imaju zelju da pobede vece. Da li je juventus trebalo da pobedi nema veze sa logikom. Splet okolnosti. Pa kladionice najvise i zaradjuju na takvim utakmicama Atalanta 1 - 1 AC Milan Milan ima da ispadne iz lige
El Karnisero Posted October 4, 2009 Report Posted October 4, 2009 Sad su 11. na tabeli. Jos par mesta da se spuste i eto borbe za opstanak.
Џрк Posted October 4, 2009 Report Posted October 4, 2009 Lemi, evo, i od Bolonje ima veca Bolonja (poluvreme 0:2)
lemmy sixx Posted October 4, 2009 Report Posted October 4, 2009 Jebiga,prvi poraz u sezoni,moralo se i to desiti. Nije mi jasno zbog cega je Ciro zamenio Dijega sa De Ceglie...nema logike...i opet je igrao jebeni Poulsen.
El Karnisero Posted October 4, 2009 Report Posted October 4, 2009 Ja videh da su igrali Zebina,Legrotalje i Grigera.Pakleni trio nema sta.
lemmy sixx Posted October 4, 2009 Report Posted October 4, 2009 Zebina igrao od starta,ali je bio katastrofalan,i onda ga je zamenio Grigera.Ali ni ovaj nije bio puno bolji.Kako treba desni bek! Legrotalje je papan...
Imrahil Posted October 4, 2009 Report Posted October 4, 2009 Milan me odusevljava, i to sa igracem vise 50 minuta. Zato su valjda i uspeli da ne izgube mec.
El Karnisero Posted October 4, 2009 Report Posted October 4, 2009 Ferara stvarno ima neke blago receno cudne odluke.Kako mu Zebina pade na pamet?
lemmy sixx Posted October 4, 2009 Report Posted October 4, 2009 Ne znam...ali meni je jos blesavija odluka zameniti Dijega za levog beka,u momentu kada gubis 2:0. Ko da je Djoric oteo Ferarino telo.
El Karnisero Posted October 4, 2009 Report Posted October 4, 2009 Neiskusan je jos Ferara,trebali su nekog prekaljenog trenera da dovedu.
lemmy sixx Posted October 4, 2009 Report Posted October 4, 2009 Koga?Juventus ganja iskljucivo italijanske trenere,a od toga nije nista bilo pa je Ciro bio logicno resenje.
El Karnisero Posted October 4, 2009 Report Posted October 4, 2009 A jeste... Mogli su da naprave izuzetak mozda.
lemmy sixx Posted October 4, 2009 Report Posted October 4, 2009 Tesko...to je vec tradicija,koju je jedino Desamp prekinuo,a zna se i zbog cega.
Imrahil Posted October 4, 2009 Report Posted October 4, 2009 Tesko...to je vec tradicija,koju je jedino Desamp prekinuo,a zna se i zbog cega. Zbog cega?
Recommended Posts