Jump to content

Recommended Posts

Posted

Па мени је Адријано као симбол клуба, са његовим одласком остају само Матрица и капитен који могу да се идентификују са клубом ( и Кордоба који је иначе слаб тренутно )... А да слабо игра већ годинама је тачно, и да треба да смрша, али ваљда није заворавио оно што уме, истина искварио је шут, али опет на снагу може да пређе пола терена увек, и бољи је од Круза, па чак можда и Суаза и Креспа... На тренинзима које сам раније гледао на IC је радио чуда...

Бдв, Интер довео Пеле'а :D

Posted
u jebote al su se uskurcili moderatori... tj. neki od njih...

ovo ce sigurno biti obrisano + verovatno me kostati warn-a, ali dobro...

:no: Lakse malo! Niko ti nece dati warn, sem ako ne preteras!

Elem, taj Interov potez mi nije jasan, Adriano je vrhunski igrac, svako kad tad padne u formi!

A jos me vise cudi zasto ga Interova uprava muci?

http://www.goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=396895

Posted (edited)

Još jedan u nizu igrača koje je upropastio Inter ... nadam se da će da ga puste...

Otimaće se opet klubovi za Adriana idućeg ljeta!

Edited by [kinetic]
Posted (edited)
:no: Lakse malo! Niko ti nece dati warn, sem ako ne preteras!

nisam mislio na tebe nego na onog drugog tipa, ali nisam bio siguran (i dalje nisam), pa sam zato napisao onako...

neki postovi su obrisani bez ikakvog obrazlozenja i bez ikakvog razloga. niti su bili spam niti su sustinski odudarali od teme.

----------------------

sto se adriana tice, u jednom periodu je puno uradio za klub, hvala mu na svemu, ali inter vise nema vremena da ga ceka. svako odlaganje takve odluke je gubljenje vremena i novca. dobio je dovoljno sansi. eto, mozda je pozajmica u vest hem najbolje resenje. svi dobijaju. ako se vrati u formu, dobijaju i adriano i vest hem i inter.

ne kazem ja da ce on biti los. moja procena je da ce on za 6 meseci ili godinu dana biti igrac kalibra kakav je sad npr. anelka (da, mislim da je to prava paralela - dobar igrac ali ne koliko se u jednom trenutku ocekivalo da bude dobar). znaci, dobar centarfor, ali ne adriano od pre dve-tri godine.

Edited by sabre
Posted (edited)
nisam mislio na tebe nego na onog drugog tipa, ali nisam bio siguran (i dalje nisam), pa sam zato napisao onako...

neki postovi su obrisani bez ikakvog obrazlozenja i bez ikakvog razloga. niti su bili spam niti su sustinski odudarali od teme.

----------------------

sto se adriana tice, u jednom periodu je puno uradio za klub, hvala mu na svemu, ali inter vise nema vremena da ga ceka. svako odlaganje takve odluke je gubljenje vremena i novca. dobio je dovoljno sansi. eto, mozda je pozajmica u vest hem najbolje resenje. svi dobijaju. ako se vrati u formu, dobijaju i adriano i vest hem i inter.

Nemam pojma, ja nisam brisao postove :confused: Ovde je problem sto rade svi moderatori a ne bi trebalo.

Treba uposliti dva moda i to je to.

Elem, u pravi si za Adriana mada on trazi da ga klub proda u tome je problem. Zato je on besan. Kad se samo setim kakav je to igrac bio, jedno vreme je bio najskuplji igrac na svetu :da:

Edited by Black Totem 213
Posted (edited)

Opet ga šalju u Parmu? :)

Jbt, Inter je stvarno talentovan kada treba upropastiti karijeru dobrih igrača. Ibrahimović je sledeći ;).

P.S. Ja pobrisah postove vezane za englesku ligu. Izvin'te, dešava se i najboljima... Greška.

Edited by Thule
Posted
Recoba odlazi, Adriano ostaje

Iako je imao ponudu skoro desetak klubova izgleda kako Adriano ipak neće otići iz Intera, učinit će to Urugvajac Alvaro Recoba.

Izgleda kako je cijelo vrijeme u Interu vladala politika da neće pustiti oba igrača, a s obzirom kako je gotovo zaključena priča o Alvaru Recobi u Torinu, to bi značilo kako će Inter odbiti sve ponude za Adriana i tako zadržati Brazilca u momčadi.

"Alvaro je sjajan igrač i jedva čekam da ga dočekamo. Tanki smo u napadačkoj liniji i on bi mogao biti naše savršeno rješenje", rekao je vlasnik Torina Walter Novellino.

I tako, iako se u zadnje vrijeme mnogo govorilo o nezadovoljnom Adrianu, a iznimno je malo igrao, izgleda kako će ostati na San Siru. Pitanje je samo hoće li i dalje biti tek peta opcija u napadu. Iza Ibrahimovića, Suaza, Crespa i Julia Cruza.

jebiga

bolje da je bilo obrnuto

ali, rekoba ionako nebi igrao kod idiota mancinija, tako da mozda je ipak bolje za njega da ode negde gde ce igrati...

Posted

Како није срамота Манћинија да дозвољава онакве бруке?!? Прво полувреме са Барцелоном игра други тим, друго трећи (са Рекобом) и прима 5 комада...

Forza Torino!

Posted

Ovaj Milan nije normalan.Pored "mladjanog" Emersona,"pojacali" su se i sa fantasticnim mladim perspektivnim aktuelnim Ibrahimom Ba.JEBOTE ZIVOT!!!Gde su njega iskopali nakon toliko godina?!?!?!?!?

Posted

Хахахаха, човек звани трчи - уз - линију - све - док - те - не провале - па - поставе - једног - играча - који - може - само - да - стоји - и - узеће - лопту! :) :)

Posted

ma da, njega su uzeli jos pre par meseci, ali ne da bi igrao, nego bezveze, ono, dali su mu neku minimalnu platu, fazon, zato sto je nekad igrao za milan, bivsi zasluzan igrac, zasluzio je, bla bla, znam da zvuci glupo ali takva neka prica je bila. bez brige, nece taj igrati. nece ni sedeti na klupi. mozda na nekim kup utakmicama.

Posted
ALVARA RECOBU je dočekalo skoro pet tisuća navijača Torina na predstavljanju, gdje je došao na posudbu iz Intera.

Navijači Torina u Urugvajcu vide novog vođu momčadi koja za cilj ima ostanak u Serie A. Recoba je, pak, bio oduševljen dočekom koji su priredili navijači Torina.

- Ovakav doček ne pamtim u svojoj karijeri. Ovo mi nisu priredili niti navijači Intera. Znam da ovo nije momčad koja može osvojiti Serie A, ali sam siguran kako možemo biti dobri - rekao je Recoba.

Inače, trener Torina je Walter Novellino koji je već u karijeri radio s Recobom. Bili su zajedno 1999. godine u Triestini.

- Samo me Massimo Moratti želio vidjeti u Torinu. Ali, obećavam kako ću dati sve od sebe i kako ću se odužiti ovim predivnim navijačima - završio je Recoba.

Posted

Bravo Juve!Potpuno zasluzeno.Nakon dva penala,i jednog ponistenog,uspeli su izvuci pobedu.Bravo Del Pjero,bravo Kamoranezi!

Zebina debil isamarao novinara.

FORZA JUVE!!!

Ovoj dvojici debila komentatora sa Avale treba zabraniti da se bave ovim poslom.

Posted (edited)

Jao Ranijerija bi ubio sa onim "nije nam potrebno da kupujemo igrace" Ranijeri je kreten :udri: Sta ce mu Legrotalja!

Zebuna je lud!

Ali dobro je JUVEEEEEEEEEEEEEEEE!

FORZA JUVEEEEEEEEEEE!

:da:

Edited by Black Totem 213
Posted
Ovoj dvojici debila komentatora sa Avale treba zabraniti da se bave ovim poslom.

slazem se.

Где си видео то са Зебином и новинарем?

ma bilo je na prenosu, zebina indijanac :)

Posted

Budala iznervirana...mislim da pojedini Juventusovi igraci bas nemogu da se kontrolisu.Ali dobro je to sa novinarem bilo. :)

Del Pjero super igra...dao gol i namestio jedan.Treci gol je bio skolski primer izvodjenja slobodnog udarca.Sjajno.Bravo za Del Pjera i Kjelinija.FORZA JUVE!!!

Posted (edited)

Ali, zna se ko je vec osvojio super kup Evrope, i ko ce biti prvak, kao i ko ce osvojiti ligu sampiona.

Edited by Elderane
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...