Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Ja ne moram da podmicujem reditelje,posto sam ja bio reditelj,montazer i snimano je sa mojom opremom. :D

A ovo drugo necu ni komentarisati...pomenuti nekog tamo Verona,a za Grande Alexa reci tako nesto,je van svake pameti.Diletantu i neznalico.Garant navijas za Inter i Celzi,ali krijes to.

Veron je bio neprikosnoveni car u odnosu na "velikane" italijanskog fudbala poput Totija(pljuvaca koji gazi druge igrace),Del Pijera koga uzdizes u nebesa,Kanavara koji na poluvremenu zaliva indijsku konoplju...

Ma majstor kurac...imao potencijal i istrunuo u Interu.Paprikaner.

Mogao je biti dobra paprika,sad ni za tursiju nije.

Kakav egoista, Bože sačuvaj i sakloni.

Ja sam zaprepascen.

Edited by El Karnisero
Posted

Паприка је краљица! Него, Рекоба ни у ком тиму не би био много већи играч, мрзело га.. К'о Савићевић..

Posted

@el lupetalo

Lupas gluposti,diletantu.

@supermen iz Zitista i el lupetalo

Ne,to nije egoizam...kada imas opremu,profesionalno se bavis nekim poslom i znas da ga radis,nema potrebe da placas druge da ti taj isti posao urade.Ljudi koji plate druge a imaju sve gore navedene uslove se karakterisu jednom recju:budale. :D I jos ako navijaju za Partizan...sacuvaj boze.

Posted

Pazi mu reputaciju 135! Ne znam je li Lemi nekoga placao da bude stalno u kadru,ali ti mora da imas nekoga na platnom spisku ko ti rokce pluseve :D

I onda meni dodaju epitet "pion forumske vlasti"...cccc...sta ti je pravda!!!Nema pravde!!!

Popara ima najmanje tri naloga, sam sebi daje pluseve.

Vudu Popara,Kleo Popara,Razbijac Popara...Popara na sve strane.

Posted

Rudnik soli u Kukesu...al je sretan...kaze "Kume,nikada mi nije bilo ovako lepo,hvala ti za dane,hvala ti za noci,hvala ti hvala za sve"...

I on se solidarise sa mentalitetom voljenoga kluba.Tako bi i navijaci i igraci Luzerpula slavili da ih prebace u afganistansku ligu.Tamo bi bili glavne face kao sto je i Hejl glavni kersme u rudniku.

Posted

Pazi mu reputaciju 135! Ne znam je li Lemi nekoga placao da bude stalno u kadru,ali ti mora da imas nekoga na platnom spisku ko ti rokce pluseve :D

Јебем ли га, изгледа да ме воли народ, к'о Канавара после СП у Швабији.

Popara ima najmanje tri naloga, sam sebi daje pluseve.

Пре бих се вратио у Звезду (КЛЕОмир),

него да се спуштам на те гране, и сам себи ударам та докона, зелена гованца.

Нисам ти ја Алесио Секо!

Posted

Daleko bilo da si Alesio Seko...nemoj ni pomisljati na takve gnusne ljude...pomeri se sa mesta,brzo!

I on se solidarise sa mentalitetom voljenoga kluba.Tako bi i navijaci i igraci Luzerpula slavili da ih prebace u afganistansku ligu.Tamo bi bili glavne face kao sto je i Hejl glavni kersme u rudniku.

Picketino klasicna...sto ne pricas tako kada je covek ovde,nego tu iza ledja,ko neka funjara najgora.Ajde,da te vidim,kazi to coveku u lice...

Posted (edited)

Један је Алесио. Такинарди Алесио. Само њега признајем, тебра...

Edited by Вуду ПопаЯa
Posted

Hteo je, ali je Hejl mrdao glavu levo - desno i dekoncetrisao ga.

Ne,nego se pickica usrala kada je videla iskazanu negaciju...

El Karnisero - "Liverpul ima kompleks"

Hail - "Sta je bre sabane,ti bi da se kurcis?E nemoze tebra"...odricno micanje glavom levo-desno i nastavlja "Slino jedna,brisi u cosak"

El karnisero odlazi u cosak.

Posted

Ne,nego nemas muda da se suprotstavis.To ti je odlika picketina klasicnih.

"Jao,ja sam meksikanac sa pickom,el karnisero se zovem.Navijam za Partizan i Viljareal,i bojim se zlog cike sa najlegendarnijeg stadiona".

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...