El Karnisero Posted October 12, 2009 Report Posted October 12, 2009 (edited) Ja ne moram da podmicujem reditelje,posto sam ja bio reditelj,montazer i snimano je sa mojom opremom. A ovo drugo necu ni komentarisati...pomenuti nekog tamo Verona,a za Grande Alexa reci tako nesto,je van svake pameti.Diletantu i neznalico.Garant navijas za Inter i Celzi,ali krijes to. Veron je bio neprikosnoveni car u odnosu na "velikane" italijanskog fudbala poput Totija(pljuvaca koji gazi druge igrace),Del Pijera koga uzdizes u nebesa,Kanavara koji na poluvremenu zaliva indijsku konoplju... Ma majstor kurac...imao potencijal i istrunuo u Interu.Paprikaner. Mogao je biti dobra paprika,sad ni za tursiju nije. Kakav egoista, Bože sačuvaj i sakloni. Ja sam zaprepascen. Edited October 12, 2009 by El Karnisero
Álvaro Recoba Posted October 12, 2009 Report Posted October 12, 2009 Паприка је краљица! Него, Рекоба ни у ком тиму не би био много већи играч, мрзело га.. К'о Савићевић..
lemmy sixx Posted October 12, 2009 Report Posted October 12, 2009 @el lupetalo Lupas gluposti,diletantu. @supermen iz Zitista i el lupetalo Ne,to nije egoizam...kada imas opremu,profesionalno se bavis nekim poslom i znas da ga radis,nema potrebe da placas druge da ti taj isti posao urade.Ljudi koji plate druge a imaju sve gore navedene uslove se karakterisu jednom recju:budale. I jos ako navijaju za Partizan...sacuvaj boze.
El Karnisero Posted October 12, 2009 Report Posted October 12, 2009 @ Egoista u povoju Nemas argumente.
kuruz Posted October 12, 2009 Report Posted October 12, 2009 Kanavara koji na poluvremenu zaliva indijsku konoplju... AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Šta ti je večeras? Hahahahaha
El Karnisero Posted October 12, 2009 Report Posted October 12, 2009 Dosadila mi zlocinacka represija manijackih umova sa periferije Torina.
In The Flesh Posted October 12, 2009 Report Posted October 12, 2009 Pazi mu reputaciju 135! Ne znam je li Lemi nekoga placao da bude stalno u kadru,ali ti mora da imas nekoga na platnom spisku ko ti rokce pluseve
lemmy sixx Posted October 12, 2009 Report Posted October 12, 2009 Nemas argumente... ...nemam skolu,al imam muda...i zato ja imam para,a ti filozofiju.I sta je bolje?Prvo.Znaci tvrdim.
kuruz Posted October 12, 2009 Report Posted October 12, 2009 Popara ima najmanje tri naloga, sam sebi daje pluseve.
lemmy sixx Posted October 12, 2009 Report Posted October 12, 2009 Pazi mu reputaciju 135! Ne znam je li Lemi nekoga placao da bude stalno u kadru,ali ti mora da imas nekoga na platnom spisku ko ti rokce pluseve I onda meni dodaju epitet "pion forumske vlasti"...cccc...sta ti je pravda!!!Nema pravde!!! Popara ima najmanje tri naloga, sam sebi daje pluseve. Vudu Popara,Kleo Popara,Razbijac Popara...Popara na sve strane.
El Karnisero Posted October 12, 2009 Report Posted October 12, 2009 Imas pare kad si Orozu nametnuo robovlasnicki sistem.Hejl se polomi brejkujuci a ti ga poslao u neki rudnik pod izgovorom da je otisao u vojsku. 1
lemmy sixx Posted October 12, 2009 Report Posted October 12, 2009 Rudnik soli u Kukesu...al je sretan...kaze "Kume,nikada mi nije bilo ovako lepo,hvala ti za dane,hvala ti za noci,hvala ti hvala za sve"...
In The Flesh Posted October 12, 2009 Report Posted October 12, 2009 sam sebi daje pluseve. You're serious,aren't you?
El Karnisero Posted October 12, 2009 Report Posted October 12, 2009 Rudnik soli u Kukesu...al je sretan...kaze "Kume,nikada mi nije bilo ovako lepo,hvala ti za dane,hvala ti za noci,hvala ti hvala za sve"... I on se solidarise sa mentalitetom voljenoga kluba.Tako bi i navijaci i igraci Luzerpula slavili da ih prebace u afganistansku ligu.Tamo bi bili glavne face kao sto je i Hejl glavni kersme u rudniku.
vudun Posted October 12, 2009 Report Posted October 12, 2009 Pazi mu reputaciju 135! Ne znam je li Lemi nekoga placao da bude stalno u kadru,ali ti mora da imas nekoga na platnom spisku ko ti rokce pluseve Јебем ли га, изгледа да ме воли народ, к'о Канавара после СП у Швабији. Popara ima najmanje tri naloga, sam sebi daje pluseve. Пре бих се вратио у Звезду (КЛЕОмир), него да се спуштам на те гране, и сам себи ударам та докона, зелена гованца. Нисам ти ја Алесио Секо!
lemmy sixx Posted October 12, 2009 Report Posted October 12, 2009 Daleko bilo da si Alesio Seko...nemoj ni pomisljati na takve gnusne ljude...pomeri se sa mesta,brzo! I on se solidarise sa mentalitetom voljenoga kluba.Tako bi i navijaci i igraci Luzerpula slavili da ih prebace u afganistansku ligu.Tamo bi bili glavne face kao sto je i Hejl glavni kersme u rudniku. Picketino klasicna...sto ne pricas tako kada je covek ovde,nego tu iza ledja,ko neka funjara najgora.Ajde,da te vidim,kazi to coveku u lice...
vudun Posted October 12, 2009 Report Posted October 12, 2009 (edited) Један је Алесио. Такинарди Алесио. Само њега признајем, тебра... Edited October 12, 2009 by Вуду ПопаЯa
kuruz Posted October 12, 2009 Report Posted October 12, 2009 Ajde,da te vidim,kazi to coveku u lice... Hteo je, ali je Hejl mrdao glavu levo - desno i dekoncetrisao ga.
El Karnisero Posted October 12, 2009 Report Posted October 12, 2009 Hteo je, ali je Hejl mrdao glavu levo - desno i dekoncetrisao ga.
lemmy sixx Posted October 12, 2009 Report Posted October 12, 2009 Hteo je, ali je Hejl mrdao glavu levo - desno i dekoncetrisao ga. Ne,nego se pickica usrala kada je videla iskazanu negaciju... El Karnisero - "Liverpul ima kompleks" Hail - "Sta je bre sabane,ti bi da se kurcis?E nemoze tebra"...odricno micanje glavom levo-desno i nastavlja "Slino jedna,brisi u cosak" El karnisero odlazi u cosak.
El Karnisero Posted October 12, 2009 Report Posted October 12, 2009 Jebiga ja znam kada da popustim takvoj velicini a ne da se kao neki egoisticno guram u prvi plan potpuno nezasluzeno i pristrasno.
lemmy sixx Posted October 12, 2009 Report Posted October 12, 2009 Ne,nego nemas muda da se suprotstavis.To ti je odlika picketina klasicnih. "Jao,ja sam meksikanac sa pickom,el karnisero se zovem.Navijam za Partizan i Viljareal,i bojim se zlog cike sa najlegendarnijeg stadiona".
Recommended Posts