Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pobeda...odlicna partija Juventusa,cvrsto i nepremostivo.Jedino je Felipe Melo odigrao nesto slabije nego inace,svi ostali na visini zadatka.Sto me iznenadilo,cak je i onaj smecar Poulsen bio jako dobar,prekidao akcije i fino razradjivao igru.Sisoko usao u drugom poluvremenu,covek je masina,ovi nisu presli polovinu jedno 10 minuta nakon sto je on usao.Nadam se da ce od sledece tekme biti 100% fit,pa da odigra celu.Ono sto nastavlja zabrinjavati jeste napad,'bem ti kad pored zivog Amaurija gol mora zabiti Groso,i to u maniru centarfora.Iako,bio dobar Amauri,ima dve odlicne sanse,ali mora to da se zabije.

Posted

Uzas... Posebno prva 2 gola. Ono ne bi ni mnogo losija imena sebi dozvolila. Da napad nije proradio, gubio bi Milan i dalje utakmice, jer prima golove strasno lako. Juve, nazalost, dobar :) Inter dobio, dakle, nista novo na tabeli...

Posted (edited)

Nemoj ,molim te. Kad god si nesto prognozirao,suprotno se desilo. Edituj post i napisi da ce Milan da izgubi :haha:

Sta sam rekao. Dodah jos Juventus, Sampdoriju i Stoke, i 25 Eura u dzep.

Nego, jeste vidjeli Totijev treci gol, tj. remek djelo?

Edited by Vic Rattlehead
Posted (edited)

diego_milito1.jpg

Jes da se ispromasivao danas, al je izborio penal i dao gol za bitna 3 boda sad kad je rubentus kiksao. Iduce kolo pobjeda u Torinu, pa onda mogu sve snage na LS! Jes da nemam neka ocekivanja posle katastrofe na Kamp Nou, al bar nek daju sve od sebe u nastavku :rockdevil:

Edited by morbid god
  • Upvote 1
Posted

Ma, nego sta! Samo da se jos uigramo. Grijesi Leonardo kad ne daje prilike Huntelaru, ili kao sto je nije Ronaldinju davao jedno vrijeme. Zna se ko je ko u fudbalu, i ko pobjedjuje i kad nikako ne ide. Mislim da je Milan imao 90% posjed lopte, i ni jednu jedinu sansu, i onda drugi gol Huntelara - remek djelo. Iduce je prvo mjesto!

Posted

Ова сезона ће бити интересантнија...не зна се ко ће бити други.

Iduce je prvo mjesto!

:haha::haha::haha::haha:

• Upvote 1
  • Downvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...