Jump to content

Serie A

Zagrivuk

Recommended Posts

Ovoj dvojici debila komentatora sa Avale treba zabraniti da se bave ovim poslom.

Људе плаћају да причају такве глупости... Тако раде и на Јуроспорту, интересантно су преносили прегледа квалификација сад... Сутра један навија за Јуве један за Интер. Јувентус-Удинезе је увек био 1:0 откад ја гледам фудбал, мутна работа...

Него, ја сад треба још више да вас мрзим. Несхваћени геније игра у Торину!

Не, он је могао да буде играчина и био би да је играо негде другде, јер уме са лоптом као Дел Пјеро и Тоти заједно... Није реално ово што ја пишем за Јувентус исто као што није реално да је Интер толико шугав тим... Двоструки првак Европе, 15 пута првак Италије, и не би имао онолику паузу да није ујрадена титула '97.

Ajde budi barem malo realan...tebi je Alvaro Rekoba igracina,sta vise reci?

hm, pazi, ako za trenutak izadjemo iz dimenzije price navijacko-prepucavanje-na-relaciji-inter-juventus iluzorno je da uopste pricamo da li je ili nije igrac sa takvim sutom i sa takvom tehnikom igrac svetske klase, posto je i golim okom vidljivo da on to jeste.

to sto ti sad pricas, kao, rekoba-pfff, pricas (nadam se) pod utiskom toga sto on zadnjih par sezona nije igrao kod idiota mancinija (koji je debil i koji me nervira). jer, kod svakog drugog trenera je on ne samo igrao, nego i bio jedan od kljucnih igraca intera. to su gole cinjenice. i kod kupera i kod onog nesrecnika zakeronija tu jednu sezonu.

npr. u sezoni u kojoj su izgubili skudeto u poslednjem kolu, rekoba je (uz vijerija) bio jedan od glavnih igraca. npr. u utakmici sa romom koja se tada smatrala kljucnom, jer je roma tada bila glavni konkurent za skudeto, a ne juventus koji ga je na kraju srecno osvojio, rekoba je dao gol iz slobodnjaka iz picke materine, za 3:1, a mislim i prvi na tekmi. kada je dao taj treci, u tom momentu se smatralo da je to kraj prvenstva. mislim da je te sezone dao gol i na derbiju protiv juventusa...

samo glupi mancini je mogao takvog igraca da drzi na klupi...

a sad, sad je vec manje-vise na zalasku karijere, tako da...

vidi ovu amatercinu.... druze, pogledaj kvote po kladionicama na igru "osvaja prvenstvo u sezoni 2007/2008"

a uostalom (mada, manje vazno od ove prve stvari na koju sam te uputio) evo ti i totijeva izjava (drugi deo izjave je cista kurtoazija, fyi):

Totti ne pridaje veliku važnost činjenici da je Roma trenutno vodeća momčad ljestvice.

"To još uvijek ništa ne znači. Isto tako, svima koji misle da će se za naslov boriti samo Inter i Roma, poručujem da će se u tu bitku sigurno uključiti Milan i Juventus."

dobar dan i dovidjenja.

vidi ovu amatercinu.... druze, pogledaj kvote po kladionicama na igru "osvaja prvenstvo u sezoni 2007/2008"

a uostalom (mada, manje vazno od ove prve stvari na koju sam te uputio) evo ti i totijeva izjava (drugi deo izjave je cista kurtoazija, fyi):

dobar dan i dovidjenja.

Dobro veche, bez uvrede ali Inter je uklet klub, dzabe svi igrachi kad ih rogati gleda. Laku noc i prijatno. PS. Imash gajbu piva ako inter osvoji skudeto. Bez ljutnje,pozz. amaterchina!

ma nema ljutnje, taman posla.

pa daj neku prognozu, ko ce da osvoji skudeto?

juventus? sa kim? sa jakintom? a bez sudija? i sa igrom kao protiv udinezea? ok.

milan? bez sudija? samo neka nastave sa rezultatima kao protiv sijene i skudeto je njihov. milan ne moze da igra sa ovom ekipom dobro u kontinuitetu 30 utakmica, nema sanse. mogao si to da vidis prosle sezone. izgubice jos brdo bodova kao protiv siene. a i oba gradska derbija su lagano pukli prosle sezone. u sustini, oni su celu proslu sezonu (sa izuzetkom bukvalno 3-4 utakmice) odigrali ko kurac. u prvenstvu su u jednom momentu zaostajali 30+ bodova za interom. u ligi sampiona - najlaksa grupa, dalje, protiv prosle sezone loseg bajerna su odigrali dobro, protiv onog muchenog seltika jedva prosli na produzetke (sramota), stisli se protiv mancestera i razbili ih (svaka cast za te dve utakmice), protiv liverpula igrali lose ali pobedili. oni mogu da se stisnu i da odigraju par meceva stvarno vrhunski, ali ne i celu sezonu. ne sa ovom ekipom. bar je tako bilo prosle sezone.

na kraju krajeva, dzabe ja pisem sve ovo, videcemo sta ce biti kad prvenstvo odmakne, sport je to i niko ne moze da zna unapred sta ce se desiti.

mislim, ne moze niko da zna ko ce osvojiti prvenstvo, ali jasno je da je ipak inter favorit. da li ce opravdati tu ulogu to je drugo pitanje.

a malo argumenata nije na odmet, lako je samo doci na temu i reci "inter je kurac"

Edited by sabre

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...