Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cekaj,pa zar paprika nije gubila titule samo zato sto ih je Juventus kupovao i namestao?Nista mi sada nije jasno. :ph34r:

Voleo bih da Milan uzme titulu.Respekt za njih,za razliku od ovih kanta paprikanera.

l-inter-milan-champion-d-italie-2008_diaporama.jpg

juve%20serie%20B.jpg

Уочавате ли разлику?

pic84.jpg

n54190930578_9822.jpg

Posted

Упоређивати Јуве и Интер по питању величине је исто као упоредити Бајерн и Дортмунд.

Да им нису поклонили титуле били би просечан тим.

Иначе, лепа увертира пред Челзи. Жао ми је што Мурињо губи време са овом екипом.

Posted

Упоређивати Јуве и Интер по питању величине је исто као упоредити Бајерн и Дортмунд.

Да им нису поклонили титуле били би просечан тим.

Иначе, лепа увертира пред Челзи. Жао ми је што Мурињо губи време са овом екипом.

Навијати и волети клуб нема везе са његовом величином, него са љубављу према истом. О наводном поклањању титула нећу да трошим речи, јер та дискусија нема смисла, а с обзиром да си навијач Бајерна, тек ту немам о чему да причам.

Само сам изнео да смо пукли, зато што нисам пичка да причам само кад Интер бије. Одрали су нас и идемо даље.

Posted (edited)

Нећу улазити у полемику око глупости, а поготово не око "поклањања" титула.

Поздрав.

FORZA INTER!

Edited by Narsil
Posted

Pa poklonjene su,hteo ti to priznati ili ne.

A dobro,sada i ti malcice preterujes...FK Paprika je za ove pilicare iz Dortmunda klubcina.

Posted (edited)

Леми, немам ја шта да признам, али нећу да се свађам са тобом, више волим да се унесем у љубав према Интеру него у расправе и мржње са другима. А ти, видим, почео да навијаш за Милан...;)

@СС Нисам имао намеру да вређам око оног са Бајерном, да се разумемо.

Одох да спавам, фудбал ме убио у ова два дана.

Edited by Narsil
Posted

Gle Milaneze kako iskrivljuju moje reci.Ali ajde,da preformulisem da ne bude zabune:posto Juventus nema sanse da bude prvak,voleo bih da bude Milan posto ih postujem i cenim,za razliku od FK Paprika.

Леми, немам ја шта да признам, али нећу да се свађам са тобом, више волим да се унесем у љубав према Интеру него у расправе и мржње са другима.

Da,ali iznosenje simpatija prema klubu za koji navijas nije ni priblizno interesantno kao pljuvanje po klubu koji ne volis. :D A po ovom konkretnom pitanju nema rasprave,sve se moze argumentovati cistim cinjenicama,koje ubijaju raspravu. :da:

• Upvote 1
Posted

Наравно, по хиљадити пут...Разумем те, Леми, и ја бих лудео да сам на твом месту. :haha:

Posted

Добро, ово Партизан - Звезда да не рачунамо, Liverpool & Inter и ништа друго. Ал' надам се бољем сутра (са Liverpoolom већ подуже време :haha: ) :mrgreen:

Posted

untitled-1.jpg

Овако се игра фудбал. :haha:

И Рома и Јуве по 3:3. Сад се надам киксу Милана вечерас...

Posted

zju jebem ti zivot koe ludilo. Ali da Milan veceras pobedom stigne na -1 (i odlepi se od ostalih)... jebem ti ja tu ligu

Posted

Nisam gledao utakmicu,ali vidim da su Grigera i De Celje ponovo bili na "visini" zadatka.Koliki supak moras biti da popusis tri gola od poslednjeg tima na tabeli?Sacuvaj boze i sakloni.

Posted

Jebote sa 3:1 na 3:3, Juventusu bas ne ide..  Drago mi je za onu smrdljivu romu, provlace se ko kurve vec 7-8 kola, ili remi ili pobede sa +1 golom. Da ih je Milan zguzio sad bi mogao da juri prvo mesto.. :(

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...