Jump to content

Recommended Posts

Posted

Gubite titulu. Vidilo se koliko znaci ova pobjeda igracima Milana. Vas ce Celzi pocistiti u utorak, a slijedece kolo gostujete Palermu, a to ce biti mnogo teze proci, nego sto je Milanu bilo protiv Kijeva.

'Ајмо даље.

Posted

Gle, ovde ima i nekakvog humora (lošeg, doduše). Mislio sam da pričate samo o ovoj sprdnji od lige. Svratiću na temu ubuduće.

Posted

A kakve veze ima Adriano sa Milanom?

Cuo sam da ga hoce Mancester Siti,valjda da krenu putem svojih komsija.

Napisao sam gradom Milanom , Inter je iz Milana ;) , bivsi je igrac iNtera zar ne ?

Posted

Napisao sam gradom Milanom , Inter je iz Milana ;) , bivsi je igrac iNtera zar ne ?

Да, и сасвим је био добар док се није прокурчио.

Posted

El Karnisero

Active Posts:

5671 (6,66 per day)

Most Active In:

Sport (2491 posts) 44% of this member's active posts

40% na S&S, ostalih petnaestak procenata otpada na Eksl Rouza i menadžera mu. :icon_lol:

FORZA ATALANTA!

Posted (edited)

Vucinic het trik. Mislim da mu je ovo prvi.

Eto,prvi put ove sezone Milan moze da preuzme prvo mjesto. Napasite mu se muda,nevjernici. 

edit: :da:

Edited by In The Flesh
Posted

Сутра свечано устоличење на прву позицију... pivopije.gif До краја првенства Интернационала има да заврши на трећем месту, а Мурињо назад у његову Енглеску... icon_twisted.gif

• Upvote 1
Posted

Hahaha, ispusio ga Inter :rockdevil: Nadam se da Milan nece zasrati sutra. Sto se mene tice, neka bude ko protiv Kjeva prosle nedelje i prvo mesto je nase :da:

Царе, онај Јапанац једва састави Бекама, немо` опет да му пуца тетива! ;)

Posted

ovaj....

danas sam sreo druga iz osnovne...

rece mi covek da sutra katanija igra 0:0...

ne znam koja je fora...rece mi da igram to i kombinacije koje se zavrsavaju sa x...

mos ga jebati...informacija je cudna...niko ne bi tako lupio...mada,namestanje tacnog rezultata ukljucuje i sudiju...mihina zena sa sicilije,cale neki bos...katanija ...jebat' ga...bolje da nije ni rekao...

Posted (edited)

pa kjevo inace daje gol svake prestupne godine, tako da ko zna... :haha:

Eto prilike da Milan uzme prvo mesto!! Samo da ne sjebe protiv Napolija, 1:1 je trenutno...

Who posted in: Serie A

Member name Posts

lemmy sixx 1229

sabre 389

Куруз 359

:haha:  :haha:

ko je Sabre?? XD

Edited by METAL Man
Posted

ko je Sabre?? XD

Један од највећих Интериста у Србији ... ;)

Набио је толико постова у време док многи тренутно актуелни чланови нису знали за овај форум. :da:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...