Zagrivuk Posted August 5, 2007 Author Report Posted August 5, 2007 (edited) Pa zbog fiata Ih al se ubacujemo EDIT. Edited August 5, 2007 by Black Totem 213
Geozee Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 Jeb'o vas Juventus. Inter Rekao sam vec... PARMA!!!
DragonHeart Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 Inter je najbaksuzniji klub. Ogroman novac ulazu, a rezultata nema.
Geozee Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 To je zato sto Juve krade... kao malo para trosi, dobre rezultate ima... zato sve pare daje na sudije...
Марија П : Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 Zato što je torino ˝radnička klasa˝ klub a Juve bogataški Torino je meni mnogo simpaticniji od Juventusa. BEGAJ! icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif Juve je zakon! Ali nikad nisu bili losiji no.gif Ubio bi Ranijerija, koji je to KRSH TRENER icon_mad.gif A mogao bi opet da se avion s celom postavom zakuca u planinu u predgradju Torina
.:Thor:. Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 (edited) @Geozee Ma kurac. krali su svi, ali je samo juve kažnjen Edited August 5, 2007 by Tor
Zagrivuk Posted August 5, 2007 Author Report Posted August 5, 2007 (edited) Torino je meni mnogo simpaticniji od Juventusa. A mogao bi opet da se avion s celom postavom zakuca u planinu u predgradju Torina C.c.c.c.c Mislio sam da gotivis JUVE! @ Tor, da sto bi rekli neki sportski analiticari "da je bilo pravde trebali su celu seriu A u B ligu, B ligu prebaciti u A Edited August 5, 2007 by Black Totem 213
Geozee Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 @Geozee Ma kurac. krali su svi, ali je samo juve kažnjen Zato sto je jedini Juve namestio 2 sezone...
Zagrivuk Posted August 5, 2007 Author Report Posted August 5, 2007 Ih bre i Morati je nelegalno prisluskivao razgovore pa nista. Kako to?
Geozee Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 Zato i kazem... ITALIJANSKA LIGA JE NAJGORA NA SVETU, POSLE NASE!!!
.:Thor:. Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 @Geozee A Milan, Inter I Nacio ovaj Lacio?! Oni su samo sedeli i gledali?!?!?!? I Parma je u svemu tome učestvovala kao i dosta drugih klubova
Geozee Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 Zato i kazem... ITALIJANSKA LIGA JE NAJGORA NA SVETU, POSLE NASE!!! @Geozee A Milan, Inter I Nacio ovaj Lacio?! Oni su samo sedeli i gledali?!?!?!? I Parma je u svemu tome učestvovala kao i dosta drugih klubova
Zagrivuk Posted August 5, 2007 Author Report Posted August 5, 2007 Zato i kazem... ITALIJANSKA LIGA JE NAJGORA NA SVETU, POSLE NASE!!! Mafija, sta da se radi!
DragonHeart Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 Brazilski fudbalski reprezentativac Kaka spreman je da produži ugovor sa Milanom do leta 2012. godine i tako okonča spekulacije oko navodnog prelaska u madridski Real. "Rosoneri" su spremni da jednom od najboljih igrača sveta ponude godišnji ugovor od šest miliona evra. - Spreman sam da ostanem u Milanu do kraja karijere, a da li će se to i desiti zavisi pre svega od Silvija Berluskonija. Ako on kaže da je spreman da me zadrži u Milanu, ja mu verujem, rekao je najbolji igrač osvajača Lige šampiona.
Zagrivuk Posted August 5, 2007 Author Report Posted August 5, 2007 Milan je ove godine proglasen najboljim klubom sveta. Da budemo realni, Milan ima najbolju politiku vodjenja kluba. Uvek grade tim, malo prodaju malo kupuju. Tamo savki igrac zna kako drugi igrac dise! Milan i jeste tim koji cuva igrace! Beluskoni (Mafijozo) je tu veoma pametan!
.:Thor:. Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 @Black Totem 213 Slažem se s tim što si rekao. Ova tema je nastala pre manje od sata a već je na trećoj strani
Zagrivuk Posted August 5, 2007 Author Report Posted August 5, 2007 @Black Totem 213 Slažem se s tim što si rekao. Ova tema je nastala pre manje od sata a već je na trećoj strani Neka, neka. To je zbog Juventusa
Zagrivuk Posted August 5, 2007 Author Report Posted August 5, 2007 FORZA PARMA!!! Ta Parma je nekad bila mnogo jak klub
DragonHeart Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 @ Geozee: Mnogo volis proizvode firme "Parmalat"
.:Thor:. Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 Ta Parma je nekad bila mnogo jak klub Nekad al to je bilo davno
Geozee Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 Najbolji igraci sveta su iz Parme... Buffon, Cannavaro, Thuram, Veron, Crespo, Adriano, Mutu... Savo Milosevic...
Zagrivuk Posted August 5, 2007 Author Report Posted August 5, 2007 Pogotovo Savo konj Savo majmun :) :)
Recommended Posts