Imrahil Posted May 2, 2010 Report Posted May 2, 2010 Jebes takve navijace. Koliko god mrzeli Romu, da se raduju sto njihov tim gubi, retardi...
Oddball Posted May 2, 2010 Report Posted May 2, 2010 ne kontam ic, je li to 1. haha Roma je popusila 2. Uprava napolje 3. Mi smo retardi 4. Kombinacija nekog od gorenavedenih
iron will Posted May 2, 2010 Report Posted May 2, 2010 Под три. Лацио је показао колико је мали клуб.
Imrahil Posted May 2, 2010 Report Posted May 2, 2010 Pre ce biti da su pokazali koliko su mali i jadni kao navijaci.
lemmy sixx Posted May 3, 2010 Report Posted May 3, 2010 http://www.goal.com/en/news/10/italy/2010/05/03/1906282/gianluigi-buffon-unsure-of-juventus-future
kuruz Posted May 3, 2010 Report Posted May 3, 2010 (edited) Лацио ми је био најсимпатичнији клуб у Италији, док Кјево није упао у прву лигу. Ово што се десило синоћ није ништа чудно, ено и навијачи Реала су славили што су сепаратисти испали из ЛШ, Цигани иду у Париз да навијају за Олимпијакос, Гробари су направили срање на Звездиној утакмици са ПАОК - ом пре неколико година, итд. http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/tako-to-rade-latini-20024.html Od prvog minuta se videlo kako će utakmica završiti, golman domaćih Muslera je jedno vreme igrao protiv Etoa, Snajdera i svoje uže odbrane, a verovatno najveće zvižduke u karijeri dobio je Kolarov kada je opasno šutirao prema golu Žulija Cezara. ... Istakli su i transparent „O, ne…“, što je podsmeh prema naivnim navijačima Rome koji su se nadali u gradskog rivala. ... Obratite pažnju na današnje rezultate Serije A, svi timovi kojima je bilo potrebno su pobedili, Katanija je osvojila bod protiv Juventusa čime je matematički sigurna, isto su učinili u međusobnom duelu Kaljari i Udineze. Završilo je 2:2, kvota na nerešen rezultat je bila uobičajeno mala. И онда неко прича о озбиљности ове лиге... Edited May 3, 2010 by Куруз
Footog Qpoos Posted May 3, 2010 Report Posted May 3, 2010 ne znam zasto se toliko iscudjavate za ss lacio...to bi se isto ovde desilo da postoji bilo kakva mogucnost da 2 najveca rivala mogu da uticu na krajnji poredak onog drugog...partizan ili zvezda bi izgubili i sa 50 nula samo ako to znaci da ovi drugi nece osvojiti titulu...
El Karnisero Posted May 3, 2010 Report Posted May 3, 2010 Upravo tako.Ne znam sta glumite,meni je ovo sasvim normalno.A da je Lacio kojim slucajem uzeo bod Interu onda bi igrace morali sklone na Svetu Jelenu da ih navijaci ne bi masakrirali.
Elderane Posted May 3, 2010 Report Posted May 3, 2010 Лацио ми је био најсимпатичнији клуб у Италији, док Кјево није упао у прву лигу. Ово што се десило синоћ није ништа чудно, ено и навијачи Реала су славили што су сепаратисти испали из ЛШ, Цигани иду у Париз да навијају за Олимпијакос, Гробари су направили срање на Звездиној утакмици са ПАОК - ом пре неколико година, итд. http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/tako-to-rade-latini-20024.html И онда неко прича о озбиљности ове лиге... A Liverpool - Chelsea je tebi ozbiljno? Kao i cjelokupni klub za koji navijas? Super onda.
morbid god Posted May 3, 2010 Report Posted May 3, 2010 (edited) Zamisljam dimnjak u glavama navijaca Rome http://www.youtube.com/watch?v=caJuBhF1C90 Edited May 3, 2010 by morbid god
kuruz Posted May 3, 2010 Report Posted May 3, 2010 Kao i cjelokupni klub za koji navijas? Super onda. ? Kaži mi u kojoj još ligi od najjačih kvota na X u poslednjih nekoliko kola može da bude 1.50, osim u Seriji A.
Elderane Posted May 3, 2010 Report Posted May 3, 2010 Zato sto se ni u jednoj ligi ne igra takva odbrana. Kad igraju 2 tima ciji je ideal da se utakmica zavrsi 0:0, tu druge ni nema. Pa jos mi reci da je Juventus namjerno igrao sa Katanijom 1:1. Na kraju nece ni u Ligu Uefa.
lemmy sixx Posted May 3, 2010 Report Posted May 3, 2010 Bilo bi sve to normalno da se Lacio ne bori za opstanak,u tom slucaju u redu.Ali ovo su retardi kojima je bitnije da Roma ne bude prvak,nego da njihov klub ostane u ligi. Лацио ми је био најсимпатичнији клуб у Италији, Zato sto si Pavelicevac Stepinac franjevac...
kuruz Posted May 3, 2010 Report Posted May 3, 2010 Zato sto se ni u jednoj ligi ne igra takva odbrana. Kad igraju 2 tima ciji je ideal da se utakmica zavrsi 0:0, tu druge ni nema. Pa jos mi reci da je Juventus namjerno igrao sa Katanijom 1:1. Na kraju nece ni u Ligu Uefa. Juventus je sinonim za poštenje.
Hail Metal Posted May 3, 2010 Report Posted May 3, 2010 U iTaliji da , uz Albinolefe i Fiorentinu definitivno . U ostalim ligama to su pre svega Partizan i Liverpul , kodeks casti .
lemmy sixx Posted May 3, 2010 Report Posted May 3, 2010 Juventus je sinonim za poštenje. Barem ne krade titule ko neki...neki iz plastenika...
Hail Metal Posted May 3, 2010 Report Posted May 3, 2010 Koji vam je kurac s Albinolefeom? Spoznaces jednog dana poentu ovozemaljskog zivota , i ne sa ovozemaljskog , i tada ces otkriti Albinolefe , do tada morash da prodjes kroz mnoga gorka iskustva navijajuci za ManUtd .
lemmy sixx Posted May 3, 2010 Report Posted May 3, 2010 (edited) Vivere per sempre! Edited May 3, 2010 by lemmy sixx
Recommended Posts