Hail Metal Posted May 16, 2010 Report Posted May 16, 2010 Lemmy je u pravu , pa za Milan se nije znalo do pre 90-tih , Real moze da im drzi predavanja o ovozemaljskom fudbalu , kakva FiFa kakvi bakraci , pa po toj listi je Sahtjor veci klub od Borusje Dortmund , o cemu se ovde prica . A Juve je veceras izgubio zato sto nema motiva da igra protiv kikiriki klubova , to je problem i Liverpula jednostavno nedostaje inspiracija igrati protiv ekipa koje su postale poznate 90-tih godina . 1 1
serblackbeard Posted May 16, 2010 Report Posted May 16, 2010 Најтрофејнији је онај који има највише освојених лига/купова шампиона, и није реално да се пореде Бока, Ривер, Сао Паоло и сл са европским екипама. Значи иде овако Реал 9 титула, Милан 7, Ливерпул 5, Бајерн и Ајакс 4, Барса и Манчестер 3 итд, ал то знате и без да ја пишем. Копа Либертадорес Индепендиенте 7, Бока 6, Пењарол 5, Естудиантес 4, Национал (уругвај), Олимпија (парагвај) и Сао Паоло по 3 итд
In The Flesh Posted May 16, 2010 Report Posted May 16, 2010 Kakvo lupetanje. :haha: Taman kad pomislis da je Lemi rekorder,pojavi se Hail Metal i počne da troluje samo tako. Ovo je ludilo Lemi,i dalje nijesi naučio što je činjenica. Evo sad ću ti reći što nije: Činjenica nije kad ti izlupetaš neku glupost,staviš tačku i onda kažeš :"činjenica". Da bi bila činjenica,mora imati neku osnovu,mora se DOKAZATI i to da niko to ne može dovesti u sumnju. Ovo što sam ja nazvao činjenicama niko ne može dovesti u sumnju,a ti ako uspiješ da dokažeš van svake sumnje ove tvoje tvrdnje,imaš od mene javno izvinjenje. Do tada,ne lupetaj. 1
El Karnisero Posted May 16, 2010 Report Posted May 16, 2010 Realno gledano Real Madrid je najveci klub na svetu i mnogo je veci od bilo kog drugog kluba.Na svim poljima su najveci. Naravno da Real ima jaci tim,koji doduse nije bas najbolje uklopljen.Ne mozes porediti tim koji ima Cavi Alonsa,Ronalda,Kaku,Benzemu,Kasiljasa sa timom koji ima ukupno dva igraca koji trenutno vrede. Spanska liga jeste objektivno jaca,ne bas 5 puta ali je jaca.Imaju dva vrhunska tima plus Valensiju,Sevilju,Atletiko(da ne kazem Viljareal ) koji imaju odlicne ekipe,ekipe koje su za kojekakve Samdorije i Napolije pojam.
lemmy sixx Posted May 16, 2010 Report Posted May 16, 2010 (edited) @in the flash Ne,nego je cinjenica kada si porazen cistim argumentima,ti nastavljas da laprdas gluposti.A porazen si,samo neces priznati zato sto si djetic junacina. Na svaku tvoju tvrdnju ja sam izneo kontra tvrdnju potkrepljenu cistim i neosporivima cinjenicama,a ti druze moj bilo sta od toga sto sam naveo ospori ako si frajer.Nemoj filozofirati,vec ospori sto sam napisao.Ospori da je Real veci klub,ospori da je Real imao bolju sezonu,ospori da Real ima kvalitetnije igrace.Bori se sa vetrenjacama. Meni samo nije jasno kako jedan generalno razuman i inteligentan decko kao ti moze po nekim pitanjima rezonovati "Pera je rekao da je nebo zeleno,ali iako je plavo on je u pravu." @karnisero Dzaba pricas,ja sam izneo argumente i cifre,pa je coveku to lupanje gluposti. Edited May 16, 2010 by lemmy sixx
In The Flesh Posted May 16, 2010 Report Posted May 16, 2010 (edited) E ovako,Lemi... Evo vidiš i na Alogija temi da se malo zezam s tobom. "Lupetanje gluposti" je tvoja krilatica koju si upotrijebio na ovom forumu bar hiljadu puta,pa sam je namjerno koristio. Ono što je mene podstaklo na diskusiju je tvoje preuveličavanje i frlecanje sa ciframa "10 puta bolji,20 puta brži" itd. Niko ne spori da ima jači tim 10 puta PO IMENIMA i PARAMA. Ono sto su pokazali rezultatima ove sezone im to ne ide u prilog.Stvarno ne vidim po cemu je takav tim imao bolju sezonu od Milana,samim tim što su tolika ulaganja i tolika očekivanja. Ajmo ovom logikom: Tim od kojega svi ocekuju trofeje,zavrsi sezonu bez ijednoga u vitrinama. Tim od kojega niko ne ocekuje nista,tim kome su se svi sprdali na pocetku sezone,tim u koji je ulozeno 20 puta manje para drzi prvenstvo otvorenim do 4 kola prije kraja. Kao addendum svemu tome,prvi tim je u dvomeču ispao lošiji od drugog tima. (Ovo se mora uzeti u obzir,samim tim sto je bitnije nego gol razlika (koju ti pominjes),ako bi se našli u istoj ligi i imali isti broj bodova- prvo bi se to gledalo,pa onda te 100 Realovih glova) Kako je to prvi tim imao uspješniju sezonu? Ja stvarno mislim da nije. Real je veci tim od Milana? Evo neka po ITF-u bude da jeste...nijesam ni ja vesla sisao. Poznata mi je logika : više titula - veći tim. ALI...Po Svjetskoj Fudbalskoj Organizaciji (sastavljenoj od ljudi koji žive od fudbala,kojima je to profesija,koji su zaduzeni za to,koji ne polemišu o fudbalu preko foruma i koji su RELEVANTNI faktor) - nije. Ako meni dođe Stiven Hoking i kaže da je čuveni paradox blizanaca ipak oboren,a milioni drugih običnih ljudi,ukljucujuci i studente fizike i astronomije,kazu da nije,za mene vecu tezinu imaju rijeci covjeka koji je danas ono što je bio Ajnštajn početkom prošlog vijeka. PA MAKAR I JA MISLIO SUPROTNO. Razumijemo li se sad? Dodaj tome i moj subjektivni doživljaj kad je Milan u pitanju,i eto ti odgovora na to zašto se pozivam na tu jebenu listu. Ne bi trebalo da ti bude problem da shvatis,s obzirom da ne znam što da bude,ti ćeš i dalje smatrati Slayer najboljim bendom,iako Kerry ne zna običnu molsku skalu,npr. I da,i dalje cu smatrati da je Ronaldinjo zasluzio poziv za reprezentaciju,pa makar se sad svi tu na trepavice poperili. A ovoga trola od Hail Metala,koji kaze za tim koji je do 90ih osvojio 4 Lige Šampiona i 10 prvenstava da je bio nepoznat,necu ni da komentarišem. Edited May 16, 2010 by In The Flesh
lemmy sixx Posted May 16, 2010 Report Posted May 16, 2010 Ajoj,mnogo zasto i zato.Sve sam ti vec rekao gore,i nemam snage za daljnju raspravu. Komparacija izmedju muzike i sporta je nemoguca,jer se cinjenice prema muzici mogu bazirati na osnovu subjektivnosti,ali prema sportu ne mogu.I jos samo da dodam nesto za Ronaldinja.Ronaldinjo je mogao biti najveci svih vremena,ali je sve upropastio.Bas zbog toga nema za njega mesta u timu.Videli smo kako je sve proslo na proslom SP,i svi znamo zasto je to tako bilo.Dungi to ne treba,njemu treba kompaktna celina koja ce osvojiti SP,a ne druzina veseljaka koji ce se zajebavati po splavovima. I da,ne diraj mi kuma!
METAL Man Posted May 16, 2010 Report Posted May 16, 2010 Mislim da je donekle u pravu.. nije sve u parama i trofejima.. Tim koji je skuplji od Milana i I ntera zajedno zavrsi sezone bez ijedne titule, pa nek je i 2 u jakoj ligi to je neuspeh.. Gubili su vazne duele: Barsa, Milan, Lion.. (bili su prvi u grupi, jer su ovi iz Milana sabani, pa gube od Ciriha i slicnih poluprofi timova..), dakle to sto razbiju Malagu, Cirih ili Deportivo ne znaci nista.. da ne bude zabune, nekazem da je Milan veci od reala, vac da real nije najpoznatiji svetski klub. Trenutno su celzi i barsa dosta ispred njih.
In The Flesh Posted May 16, 2010 Report Posted May 16, 2010 Komparacija izmedju muzike i sporta je nemoguca,jer se cinjenice prema muzici mogu bazirati na osnovu subjektivnosti,ali prema sportu ne mogu. Griješiš. Imaš omiljeni bend. Imaš omiljeni tim. Vatreni fan Slejera se ne razlikuje previse od vatrenog navijača Zvezde,npr. Sve je podložno subjektivizaciji. A kum je i sam svjestan da je trol,nemoguce da je ozbiljan sa onakvim stavovima,pa se neće ljutiti. A ti Metal Men-e ,jesi li dosta kaznjavao Kuruza? Aj makni mu onaj ban.
lemmy sixx Posted May 16, 2010 Report Posted May 16, 2010 Da druze,ali dokazi ti da je Metallica bolja o Slayer-a.Ne mozes.Kako ces to dokazati,to je muzika.Ali ja tebi mogu dokazati da je Real bolji od Milana.Zato sto u sportu postoje trofeji,promene ljudstva i mnogo duza tradicija.Slayer i Metallica ce otici u penziju za koju godinu...Real,Milan,Barsa,Juve...oni ce tu biti za veke vekova. Moj kum je car,provokator par ekselans. da ne bude zabune, nekazem da je Milan veci od reala, vac da real nije najpoznatiji svetski klub. Trenutno su celzi i barsa dosta ispred njih. Trofeji,tradicija i kontinuitet su jedini relevantni faktori velicine kluba.Jedini.Cinjenica(ITF,javi se!!!!). Sto se tice citiranog,ne bih se slozio.Real je najbogatiji klub na svetu.A nije najbogatiji zato sto je na nivou Pjacence,vec zato sto izmedju ostaloga ima armiju fanova koji kupuju dresove,opremu,ulaznice...
In The Flesh Posted May 16, 2010 Report Posted May 16, 2010 Pa i u muzici se osvajaju svojevrsni trofeji,zar ne? Ako su oni mjerilo,onda je Metallica mnogo bolja.
Hail Metal Posted May 16, 2010 Report Posted May 16, 2010 @ In The Flesh Pa razmisli koliki papak morash biti kad se jedan trol vise razume u fudbal od tebe . Dosta si toga napisao ali nista nisi objasnio , poenta je u tome da se objektivno/subjektivnim iznosenjem cinjenica moze raspravljati ko je veci tim :Juventus ,Milan ,Liverpul,Bajern ... ali se nikako ne moze dovodi u pitanje koji je klub najveci , a to se vidi po mnogim stvarima . Pogledaj sve svetske medije , vise se prica o porazima Reala , nego o pobedama Barselone ili Intera, to dovlojno toga govori . Najvise se analizira Real , najvise navijaca , najvise trofeja ... Osoba koja prati pomodarske FIFA liste je po meni fudbalski neobrazovana , sportski degradirana i moralno posrnula . To su neozbiljne liste koje plasira novi svetski fudbalski poredak sa ciljem da se nedovoljno obavestenim i novim fudbalskim fanovima poput tebe nametne neka lazna predstava o ovom sportu , vidim ti si naseo na to , ali dobro to i nije toliko tragicno kad se ima u vidu da navijas za Milan .
lemmy sixx Posted May 16, 2010 Report Posted May 16, 2010 Pa i u muzici se osvajaju svojevrsni trofeji,zar ne? Ako su oni mjerilo,onda je Metallica mnogo bolja. Da,ali ako cemo po tome,onda je i Britney Spears bolja od Slayer-a.A to ne moze biti merilo.Jednostavno,sport i muzika se nikako ne mogu porediti.
In The Flesh Posted May 16, 2010 Report Posted May 16, 2010 Možemo ovako u nedogled. Metallica i Slayer sviraju istu vrstu muzike. Porediti Britni sa Slayerom je kao porediti Juventus sa Novakom Đokovićem.
lemmy sixx Posted May 16, 2010 Report Posted May 16, 2010 Metallica i Slayer nisu svirali istu vrstu muzike kada je Metallica napravila najveci komercijalni uspeh. Juventus i Novak Djokovic i Slayer i Britney Spears su lose poredjenje.Novak udara loptu rukama i reketom,Del Pjero nogama.Dakle razlika.A i Tom ARaya i Britney Spears koriste usta i mikrofon za interpretaciju.Dakle,nema razlike.U prevodu,ponovo gresis.
Hail Metal Posted May 16, 2010 Report Posted May 16, 2010 I sto je najgore to su kardinalne greske ! Benitez u Interu ?
In The Flesh Posted May 16, 2010 Report Posted May 16, 2010 Metallica i Slayer nisu svirali istu vrstu muzike kada je Metallica napravila najveci komercijalni uspeh. Juventus i Novak Djokovic i Slayer i Britney Spears su lose poredjenje.Novak udara loptu rukama i reketom,Del Pjero nogama.Dakle razlika.A i Tom ARaya i Britney Spears koriste usta i mikrofon za interpretaciju.Dakle,nema razlike.U prevodu,ponovo gresis. Metallica je milionske tiraže pravila 80ih godina,kad su svirali istu vrstu muzike. Novak udara loptu,Del Pjero udara loptu. Britni Spirs koristi mikrofon,Tom Araya koristi mikrofon. Kao što je razlika u načinu udaranja lopte kod prvih,tako je i razlika u načinu pjevanja kod drugih. U prevodu,ponovo sam u pravu.
kuruz Posted May 16, 2010 Report Posted May 16, 2010 Хо хо хо, кад ја причам о трофејима у Енглеској, Леми трабуња о историји, традицији, 25 година без титуле итд, а кад неко те аргументе користи против Реала који је био Франков клуб и 5 или 6 титула освојио само због тога, онда гледамо трофеје, али не све, него само европске.
BLAGOJE Posted May 16, 2010 Report Posted May 16, 2010 pogotovo kad pricas o trofejima koje ste uzeli ove godine.
lemmy sixx Posted May 16, 2010 Report Posted May 16, 2010 (edited) @KoCkica Pa ja upravo pricam o svim trofejima.Citaj malo,nemoj lupati gluposti (kopirajt baj ja).Ako cemo gledati po tim tvojim "Franko je jedini zasluzan za uspehe Reala" budalastinama,onda mozemo za apsolutno sve velikane naci slicne stvari.Nemoj da krecem. @ivory Hahahahahahahahaha!!! Edited May 16, 2010 by lemmy sixx
kuruz Posted May 16, 2010 Report Posted May 16, 2010 pogotovo kad pricas o trofejima koje ste uzeli ove godine. Да вам није судија, не бисте узели лигу. @KoCkica Pa ja upravo pricam o svim trofejima.Citaj malo,nemoj lupati gluposti (kopirajt baj ja).Ako cemo gledati po tim tvojim "Franko je jedini zasluzan za uspehe Reala" budalastinama,onda mozemo za apsolutno sve velikane naci slicne stvari.Nemoj da krecem. Је л' ти лепо човек три пута рекао чињеницу да је Милан трофејнији од Реала?
lemmy sixx Posted May 16, 2010 Report Posted May 16, 2010 Od kada si "in a open relationship"?Ja mislio ti neka konzerva,kao ono ne lezi vraze.
kuruz Posted May 16, 2010 Report Posted May 16, 2010 Хаха, вечерас крај везе, последња утакмица на ЈНА.
BLAGOJE Posted May 16, 2010 Report Posted May 16, 2010 Да вам није судија, не бисте узели лигу. da nema vas,svi bi sudijski konji ostali nepotkovani. kom opanci tom i dzeri.ko drugome jamu kopa sam u nju orleans.jedna se baba ceska druga slovacka.
Recommended Posts