Hail Metal Posted May 16, 2010 Report Posted May 16, 2010 Cim se Kokica pojavio pocelo se sa neargumentovanim postovima , dokle vise ? Inace Metalika danas na zagrebackom hipodromu , cuo sam da dolazi i ferguson sa svojim grlima , ferdinandom, runijem , berbatovim i skolsom - da uvelicaju scenski nastup pri izvodjenju pesme four horseman ! 2
vudun Posted May 16, 2010 Report Posted May 16, 2010 Važno da se Kokerka nama vratila. Mogu da zamislim šou na stejdžu kad krene onaj jebitačni rif na 2:40, lete kopačke ka publici, direkt u vugla.
kuruz Posted May 16, 2010 Report Posted May 16, 2010 (edited) @ Hail Metal [Eva Ras u Porodičnom blagu] Mačak, ne sereš. [/[Eva Ras u Porodičnom blagu] Edited May 16, 2010 by Куруз
Hail Metal Posted May 16, 2010 Report Posted May 16, 2010 Kakav recnik , strasno ... Mogu da zamislim šou na stejdžu kad krene onaj jebitačni rif na 2:40, lete kopačke ka publici, direkt u vugla. Posto je kraj sezone , verovatno su svi konji mancestera potkovani , tako da kopacke nece leteti , eventualno po koja potkovica , ako se previse budu ritali kopitama .
METAL Man Posted May 16, 2010 Report Posted May 16, 2010 A ti Metal Men-e ,jesi li dosta kaznjavao Kuruza? Aj makni mu onaj ban. maknuo. Trofeji,tradicija i kontinuitet su jedini relevantni faktori velicine kluba.Jedini.Cinjenica(ITF,javi se!!!!). Sto se tice citiranog,ne bih se slozio.Real je najbogatiji klub na svetu.A nije najbogatiji zato sto je na nivou Pjacence,vec zato sto izmedju ostaloga ima armiju fanova koji kupuju dresove,opremu,ulaznice... Pa jeste najbogatiji, ali ne zato sto je najpopularniji (ne mogu toliki milioni da se dobiju na prodaji dresova ) vec zato sto ima prebogatog precednika.. Nego da se vratimo na temu... Inter jedva savladao sijenu... jel mu ovo peta titula za redom??
lemmy sixx Posted May 16, 2010 Report Posted May 16, 2010 (edited) @Metal man Covece,Real je samo u Madridu u roku od nedelju dana prodao milion Ronaldovih dresova.O cemu ti pricas?!?!?!? Da,ovo je peta zaredom...oni su treci klub kome je to uspelo u Italiji.Pre njih su to uradili Juventus i Torino.Sa tim da su Juve i Torino te titule osvojili posteno,a Inter je polovinu pokrao. Edited May 16, 2010 by lemmy sixx
kuruz Posted May 16, 2010 Report Posted May 16, 2010 Podrška le za nepismene modove ne dajte se braćo naša s nama do gramatike!
In The Flesh Posted May 17, 2010 Report Posted May 17, 2010 Hahahahahahaha,"maknuo" je neko i onaj moj odgovor Kuruzu. :haha:
BLAGOJE Posted May 17, 2010 Report Posted May 17, 2010 sad ostade kao da je mene napusio,sad cu mu smislim nesto. kuruz: 'aj' mrs kod fergija po orbit.
lemmy sixx Posted May 17, 2010 Report Posted May 17, 2010 http://www.goal.com/en/news/10/italy/2010/05/17/1929040/official-luigi-del-neri-leaves-sampdoria Dakle,dolazi u Juve. Ne znam,nisam bas odusevljen...svaka njemu cast na uspesima sa Kjevom i Sampdorijom,ali jedini malo jaci klub koji je vodio je bila Roma i tamo je sjebao stvar.
morbid god Posted May 17, 2010 Report Posted May 17, 2010 (edited) Da,ovo je peta zaredom...oni su treci klub kome je to uspelo u Italiji.Pre njih su to uradili Juventus i Torino.Sa tim da su Juve i Torino te titule osvojili posteno,a Inter je polovinu pokrao. HO HO HO HO HO HO HO. Juventus i postenje u istoj recenici HO HO HO HO HO. Zeru titulli. Gazi govna. Edited May 17, 2010 by morbid god 2
Мајор Гашпар Posted May 17, 2010 Report Posted May 17, 2010 Cek,zar on nije vodio Lacio? Није...тренирао је Рому 2004.
lemmy sixx Posted May 17, 2010 Report Posted May 17, 2010 Nije Lacio trenirao. @advokat morbidni paprikaner Inter bi trebao biti jos jedno 10 puta zaredom prvak da bi stigao Juve po titulama.Nesto ovim tvojim plastikanerima paprikanerima ne ide dobro matematika.
morbid god Posted May 17, 2010 Report Posted May 17, 2010 Ho ho ho, matematika za ovu sezonu kaze - 15 poraza u prvenstvu, 7. mjesto, 4-1 od Fulama. Da ne idemo dalje. Inace, i meni je povratak u buducnost bio omiljen film. Onda sam porastao i postao advokat.
lemmy sixx Posted May 17, 2010 Report Posted May 17, 2010 A oko bozica dobijes 100 kila,oblacis se u crveno odelo,pustis bradu i vozis se u sankama koje vuku irvasi.
METAL Man Posted May 18, 2010 Report Posted May 18, 2010 jes'.i nije "precednik" oca mu jebem. e bre dokle ce me jebetendisete sa tim srpskim.. Ja sam iz tesle dosao, kakav pravopis, kakve lektire... @Metal man Covece,Real je samo u Madridu u roku od nedelju dana prodao milion Ronaldovih dresova.O cemu ti pricas?!?!?!? Da,ovo je peta zaredom...oni su treci klub kome je to uspelo u Italiji.Pre njih su to uradili Juventus i Torino.Sa tim da su Juve i Torino te titule osvojili posteno,a Inter je polovinu pokrao. Da, oko 1,2 miliona dresova je otislo ukupno... jebem li ga, nisu ni oni mutavi. xaxa pa nije ni juve bas uvek bio najposteniji klub.. Podrška le za nepismene modove ne dajte se braćo naša s nama do gramatike! uvek YUM, uvek smajli i yutub warn, nikad pravopis!
lemmy sixx Posted May 18, 2010 Report Posted May 18, 2010 xaxa pa nije ni juve bas uvek bio najposteniji klub.. Naravno da nije,ali 5 vezanih titula nisu pod znakom pitanja.A kad smo vec kod postenja,u italijanskom trouglu,najmanje je posten Milan.Inter i Juve su nahvatani samo jedan puta,Milan je nahvatan dva puta.
In The Flesh Posted May 18, 2010 Report Posted May 18, 2010 Sto ne znaci da je najmanje posten,vec da je imao najmanje srece.
kuruz Posted May 18, 2010 Report Posted May 18, 2010 uvek YUM, uvek smajli i yutub warn, nikad pravopis! Ker te jeb'o, koji je ovo jezik? :haha:
Zagrivuk Posted May 20, 2010 Author Report Posted May 20, 2010 http://www.goal.com/en/teams/italy/3/juventus-news http://www.goal.com/en/news/10/italy/2010/05/19/1932742/official-luigi-del-neri-appointed-juventus-coach Valjda ce ovaj nesto da uradi. Jel mi kao sedmi idemo u Kup UEFA :) :) Jao bruke :) FORZA JUVE! Da se zna
Recommended Posts