SkullKrusheR Posted August 31, 2010 Report Posted August 31, 2010 http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2010/08/31/2097023/official-juventus-sign-armand-traore-on-season-long-loan ne moraju ga ni vracati. gibs je bolji 15 puta.
Prisoner of Dreams Posted August 31, 2010 Report Posted August 31, 2010 Откад је овај форум у бојама Интера?! 1
SkullKrusheR Posted August 31, 2010 Report Posted August 31, 2010 (edited) paprika osvojila ligu shampiona, prate se svetski trendovi. dogodine, kad partizan bude prvak, bice crno-beo. edit: i radishina slika pored yumetal logoa. Edited August 31, 2010 by SkullKrusheR
Srlandand Posted August 31, 2010 Report Posted August 31, 2010 Nikad mi to pracenje trendova nece biti jasno. Za Zvezdu ceo zivot, za Inter od svoje desete (skoro pola zivota znaci) navijam, za ostale me boli kurac.
Oddball Posted August 31, 2010 Report Posted August 31, 2010 to je zato sto ljude boli kurac da se drndaju sa istim raspad timovima, los si, imas 3-4 raspad sezone, mars, koji kurac da se ja smaram da se za badava nerviram itd itd
lemmy sixx Posted September 7, 2010 Report Posted September 7, 2010 E pa onda bih ja trebao prestati navijati generalno,posto se i Zvezda i Juve raspadaju godinama...ali jebiga,ja sam mazohista,volim da patim... Nisam gledao protiv Barija,ali cuo sam da su bili uzasni.Picketine klasicne.Videh da je dosao Kvaljarela,to je super pojacanje,Traore isto nije los...ode Dijego,ali o tome sam vec pisao.Bice bolje.
Маузер Posted September 7, 2010 Report Posted September 7, 2010 http://www.goal.com/en-gb/news/2896/premier-league/2010/09/07/2107175/juventus-target-16m-swoop-for-tottenham-hitman-jermain-defoe
Imrahil Posted September 11, 2010 Report Posted September 11, 2010 jebem ti milan, koji ne može raspalu ćezenu da dobije, jebali ih i ibrahimović i robinjo, nek dovedu već jednom nekog normalnog, govna..
Мајор Гашпар Posted September 11, 2010 Report Posted September 11, 2010 Шта оно би са Ромом, бог те маз'о...
Imrahil Posted September 11, 2010 Report Posted September 11, 2010 valjda su igrali skoro ceo meč sa igračem manje..
Narsil Posted September 12, 2010 Report Posted September 12, 2010 Борба за друго место ће бити интересантна ове сезоне...
lemmy sixx Posted September 12, 2010 Report Posted September 12, 2010 jebem ti milan, koji ne može raspalu ćezenu da dobije, jebali ih i ibrahimović i robinjo, nek dovedu već jednom nekog normalnog, govna.. Dzaba covece Ibrahimovic i Robinjo,kada u odbrani igraju mrtvaci. Борба за друго место ће бити интересантна ове сезоне... Po igrama pijacarskih lopuza i mafijaske paprike u prva dva kola,rekao bih da ce ove sezone biti borbe i za prvo mesto.Itekako.
Narsil Posted September 12, 2010 Report Posted September 12, 2010 Po igrama pijacarskih lopuza i mafijaske paprike u prva dva kola,rekao bih da ce ove sezone biti borbe i za prvo mesto.Itekako. Додуше, у праву си, Бари делује као озбиљан претендет за прву позицију.
lemmy sixx Posted September 12, 2010 Report Posted September 12, 2010 De si bre grandzeru stari! Juventus je u prvom kolu igrao sa ekipom koja je sastavljena tri dana ranije,zbog takve mudre politike nece ni kurac uraditi ove sezone.Ali,kod nas fanova nada uvek postoji,jebes fana koji ne prizeljkuje pobede,zar ne? Sutra ce igrati i Akvilani,ajde da vidimo i tog invalida na delu.Bice zajebano,ali ocekujem da Krasic namesti bar jednom Kvaljareli. FORZA JUVE!!!
Narsil Posted September 12, 2010 Report Posted September 12, 2010 De si bre grandzeru stari! Juventus je u prvom kolu igrao sa ekipom koja je sastavljena tri dana ranije,zbog takve mudre politike nece ni kurac uraditi ove sezone.Ali,kod nas fanova nada uvek postoji,jebes fana koji ne prizeljkuje pobede,zar ne? Sutra ce igrati i Akvilani,ajde da vidimo i tog invalida na delu.Bice zajebano,ali ocekujem da Krasic namesti bar jednom Kvaljareli. Јебеш фана који напушта свој клуб јер Барса, Реал и остала гамад освајају све. Јебеш фана који не брани боје и кад је све лоше. Јебеш фана који не критикује своје кад не ваља. Нека, ми смо га лечили, сад игра за Јуве.
lemmy sixx Posted September 12, 2010 Report Posted September 12, 2010 Uuuu,mesta za kritike kod mene ima u nedogled,koliko ti srce pozeli.Ali nikada necu prestati navijati za moj Juve. Ja mislim da ce Akvilani biti kanta,da od njega nema nista.Ali ajde,videcemo,zaista se nadam da gresim. Реал и остала гамад освајају све. A sta to Real osvaja?
Narsil Posted September 12, 2010 Report Posted September 12, 2010 Uuuu,mesta za kritike kod mene ima u nedogled,koliko ti srce pozeli.Ali nikada necu prestati navijati za moj Juve. Ja mislim da ce Akvilani biti kanta,da od njega nema nista.Ali ajde,videcemo,zaista se nadam da gresim. A sta to Real osvaja? Ја критике бунцам на LFC форуму или на окупљањима, тамо где је људима заиста стало до клуба и свега оног што он представља. Чиста сарадња, ипак LFC & Juventus имају сувише добру сарадњу и историја веже клубове. Освајају мој курац, али се коже људи на њих.
Imrahil Posted September 12, 2010 Report Posted September 12, 2010 Dzaba covece Ibrahimovic i Robinjo,kada u odbrani igraju mrtvaci. ma znam, ali ne mogu da smislim ovu dvojicu, a ovi retardi ih dovedu + onaj borielo, sreća pa ga oteraše u romu, da makar njega ne gledam..
lemmy sixx Posted September 12, 2010 Report Posted September 12, 2010 Pazi,odlicnu stvar su oni uradili dovodjenjenjem ove dvojica.Da budemo realni,Ibrahimovic ce biti dobar,zabice on 15-20 komada u sezoni.Robinjo ce takodjer biti jako koristan,ne toliko u golovima koliko u asistencijama,prodorima i otvaranju prostora za Ibru i Pata.I nisu oni problem,problem je sto su odbrana i sredina i dalje kesa.
Narsil Posted September 12, 2010 Report Posted September 12, 2010 Играо сам кеца на Јуве, боље би ти било да дође, Красићу.
krchulj Posted September 12, 2010 Report Posted September 12, 2010 (edited) Krasić stvarno namestio, al za Markisija edit: u dupe ga jebem, ovde trči i u odbranu edit2: ne, to je bilo samo jednom i opet se uplašio da ne da gol slučajno... Edited September 12, 2010 by krchulj
Oddball Posted September 12, 2010 Report Posted September 12, 2010 Pazi,odlicnu stvar su oni uradili dovodjenjenjem ove dvojica.Da budemo realni,Ibrahimovic ce biti dobar,zabice on 15-20 komada u sezoni.Robinjo ce takodjer biti jako koristan,ne toliko u golovima koliko u asistencijama,prodorima i otvaranju prostora za Ibru i Pata.I nisu oni problem,problem je sto su odbrana i sredina i dalje kesa. Ali Princ i Flamini?
Hail Metal Posted September 12, 2010 Report Posted September 12, 2010 3-3 za sad , vidi se sponzorstvo sa betclic-om , vec namestaju
Recommended Posts