Jump to content

Serie A

Zagrivuk

Recommended Posts

Hehe nadam se da ce Lacio da uzme Skudeto konacno.

Samo neka ovako nastave i mislim da ce uzeti titulu.

:lol:

http://www.goal.com/en/news/10/italy/2010/10/05/2151278/juventus-have-signed-edin-dzeko-from-wolfsburg-report

Jos nije oficijelno,ali uopste nije losa varijanta.Ne volim ga,ide mi na nerve sabancina,ali da je dobar tu diskusije nema.

Za Amaurija,Kvaljarelu i Jakintu je izmislio fudbal.

bitno je da si ti popio svu mudrost svijeta i mozes sam sa sobom da skontas od kad ja navijam za celzi.za razliku od tebe,ja sam napustio aktivno navijanje (isao na stadion,isao na gostovanja,bio u spuz,u garazu,mlatio se sa suparnickim navijacima,boli me i klali nozem,mlatio se sa murijom) kluba od kojeg navijam sigurno duze nego ti za juventus kad je isti taj tim prodao majstoricu za prvu ligu za 3000 e(ili 5000 e,nebitno).ja sam covjek principa,ne izdajica scene.

Благи, објаснио си оног тренутка кад си на неком концерту у НК или ПГ рекао присутној маси:"Пушите га панкери!", и пошибао се са истом. :haha::rockdevil:

Давно ми је то неко причао од старе црногорске блек метал мафије. А ако они лажу мене и ја лажем вас.

Edited by Мајор Гашпар

bitno je da si ti popio svu mudrost svijeta i mozes sam sa sobom da skontas od kad ja navijam za celzi.za razliku od tebe,ja sam napustio aktivno navijanje (isao na stadion,isao na gostovanja,bio u spuz,u garazu,mlatio se sa suparnickim navijacima,boli me i klali nozem,mlatio se sa murijom) kluba od kojeg navijam sigurno duze nego ti za juventus kad je isti taj tim prodao majstoricu za prvu ligu za 3000 e(ili 5000 e,nebitno).ja sam covjek principa,ne izdajica scene.

Ako postoje principi,cemu onda toliko pravdanje?

vlado:

jebiga,neko bio picka,neko im'o 15 g i svirao u manowar tribjutu :rockdevil:

a sa istim likovima sam mjesec dana ranije zaglavio garazu na gostovanju sa 15 g a oni svi 20 i vise,tad je sva prica i pocela...n'o,duga prica.to su bila vremena...

rozi:

ne pravdam ti se,samo kazem ti da je sasvim normalno da pljunes na neposten tim,ma koliko ga volio.

a i zajebavam te.

Edited by FaporyCrownOfficial

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...