BLAGOJE Posted October 6, 2010 Report Share Posted October 6, 2010 bufon i dan-danas nosi rozi dres ponekad,ako mu se neki od suparnickih igraca dopadne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted October 6, 2010 Report Share Posted October 6, 2010 Ne treba da trazi suparnicke Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted October 6, 2010 Report Share Posted October 6, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted October 6, 2010 Report Share Posted October 6, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Álvaro Recoba Posted October 6, 2010 Report Share Posted October 6, 2010 Јес' рагби, а не фудбал, ал' су зато дресови још зајебанији. Стад Франсе, рагби клуб, има их по Ојрошпорту понекад.. Остале варијанте. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted October 6, 2010 Report Share Posted October 6, 2010 Tores lupa samar Pepeu , tu nema nista gay Ma svi su se oni propederisali , smorile ih manekenke Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted October 6, 2010 Report Share Posted October 6, 2010 sem terija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2010&mm=10&dd=08&nav_id=464023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 I treba da se to istrazi do kraja,a mafijaskim pederaskim ustasama iz Milana oduzeti dve titule. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 i kome da ih daju?juventusu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 Saglasan sam , i dodeliti jednu Juveu , a jednu Albinolefeu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 Hehe nadam se da ce Lacio da uzme Skudeto konacno. Samo neka ovako nastave i mislim da ce uzeti titulu. http://www.goal.com/en/news/10/italy/2010/10/05/2151278/juventus-have-signed-edin-dzeko-from-wolfsburg-report Jos nije oficijelno,ali uopste nije losa varijanta.Ne volim ga,ide mi na nerve sabancina,ali da je dobar tu diskusije nema. Za Amaurija,Kvaljarelu i Jakintu je izmislio fudbal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 Saglasan sam , i dodeliti jednu Juveu , a jednu Albinolefeu . naravno,postenjacine kakvih nidje nema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 i kome da ih daju?juventusu? Naravno,Juventus je osvojio tu titulu,i na prevaru mu je oduzeta.Interu takodjer treba oduzeti i titulu nakon te sezone,i dodeliti je Romi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 Kada bi u Italiji sproveli istragu da utvrde ko je sve krao,namestao utakmice... ne bi imali kome da daju titulu.Ogavni Zabari. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 upravo to.zato mi nije jasno kako neko moze da navija sada za neki italijanski klub. lemi: ko o cemu kurva o postenju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 Zato sto ne ide svako logikom kao ti...da navija za tim koji je trenutno popularan i ima mnogo para (i sada krece prica "Ja navijam za Celzi jos od vremena Denisa Vajsa",,,aha,kako da ne). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 Благи је хедхантер још од времена кад је Борота бранио. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 Mogao je i braniti umesto njega,isto bi bilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 bitno je da si ti popio svu mudrost svijeta i mozes sam sa sobom da skontas od kad ja navijam za celzi.za razliku od tebe,ja sam napustio aktivno navijanje (isao na stadion,isao na gostovanja,bio u spuz,u garazu,mlatio se sa suparnickim navijacima,boli me i klali nozem,mlatio se sa murijom) kluba od kojeg navijam sigurno duze nego ti za juventus kad je isti taj tim prodao majstoricu za prvu ligu za 3000 e(ili 5000 e,nebitno).ja sam covjek principa,ne izdajica scene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 (edited) Благи, објаснио си оног тренутка кад си на неком концерту у НК или ПГ рекао присутној маси:"Пушите га панкери!", и пошибао се са истом. Давно ми је то неко причао од старе црногорске блек метал мафије. А ако они лажу мене и ја лажем вас. Edited October 8, 2010 by Мајор Гашпар Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 bitno je da si ti popio svu mudrost svijeta i mozes sam sa sobom da skontas od kad ja navijam za celzi.za razliku od tebe,ja sam napustio aktivno navijanje (isao na stadion,isao na gostovanja,bio u spuz,u garazu,mlatio se sa suparnickim navijacima,boli me i klali nozem,mlatio se sa murijom) kluba od kojeg navijam sigurno duze nego ti za juventus kad je isti taj tim prodao majstoricu za prvu ligu za 3000 e(ili 5000 e,nebitno).ja sam covjek principa,ne izdajica scene. Ako postoje principi,cemu onda toliko pravdanje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 (edited) vlado: jebiga,neko bio picka,neko im'o 15 g i svirao u manowar tribjutu a sa istim likovima sam mjesec dana ranije zaglavio garazu na gostovanju sa 15 g a oni svi 20 i vise,tad je sva prica i pocela...n'o,duga prica.to su bila vremena... rozi: ne pravdam ti se,samo kazem ti da je sasvim normalno da pljunes na neposten tim,ma koliko ga volio. a i zajebavam te. Edited October 8, 2010 by FaporyCrownOfficial Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted October 9, 2010 Report Share Posted October 9, 2010 (edited) Nego: http://www.goal.com/...ivanovic-report Teska budalastina od traca,ali lepo je videti i mastati. Edited October 13, 2010 by METAL Man Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted October 9, 2010 Report Share Posted October 9, 2010 Sto budalastina?Juve trazi Ivanovicu a ocigledno je da je Celziju potreban tip igraca kao sto je Grigera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts