Jump to content

Serie A

Zagrivuk

Recommended Posts

Ti si opterecen Juventusom :) :) :) (bez ljutnje)

Ja nemam pojma skim igraju Inter i Torino :)

Ја пратин Серие А, па зато знам, фудбал је изнад Интера, а у оном посту је акценат био на најбољем нападачу с краја прошле и почетка ове деценије који је узгред данас дао гол...

Браво за Мила' !!!

Интер гази и без Златка...

Ajd' ne lupetaj.

:) :) :)

Ballack? Šta je to, Juve skuplja asove sa EURO '96... A jebote, volim ja Ballacka, ali mislim da stvarno ima mnogo boljih rješenja za tu poziciju, a prije svega mlađih.

EDIT: A ovo je pozajmica... Ih, pa što ne kažeš, svaka pozajmica je dobra :da:. Sada mogu i da kažem da mi baš drago da vidim Ballacka u Juventusovom dresu :da::)

Edited by Thule

Jebiga,nemoze se uvek pobedjivati. :da:

http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=462202

http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=461140

A sta Juve ima od toga kad su mu ukrali bodove :) :) :) :) A plus citam komentare gde masovno (glupi) pricaju da tako treba jer je i Juve krao. ALI JUVE JE BIO KAZNJEN!

Mada meni se po glavi mota jedno drugo pitanje "Kojim je mocnim pickicama Juve stao na zulj?" Da su pickice jesu! Apsolutno stojim iza toga, njima smeta sto je Juve do ovog kola bio drugi na tabeli i to sa polovicnim timom. juve nema jak tim ali ima VOLJU! Eh da je matori Anjeli ziv.........

Unistiti Juve, cemu to? Evo Npr. Ja mrzim Partizan, ali ne bi voleo da ga uniste, ne vidim poentu, koga posle da mrzim, kako da se napijem od srece kad ih Zvezda otkine. Nema vece slasti nego pobeda na terenu, slavlje na tribinama, ispred TV-a i slicno :da:

Ovo u Italiji postaje smesno, mislim i providno! Neka se vidi sta je JUVE. Samo pogledajte koliko igraca je igralo za Juventus u finalu SP Francuska-Italija!

Ja licno ne bi voleo da neko unisti Milan, Inter ili Romu, cemu to :confused:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...